Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Carl Barksin joulu 1-2

(32 viestiä)
Ankka313
Tänään kävin suomalaisessa kirjakaupassa tsiigailemassa kyseisiä kirjoja. Yksittäiset kirjat maksoivat 29.95e/kpl ja kaksi kirjaa kotelossa 57.95e. Ei oikeastaan kauhean paha hinta, kun ajattelee, että esim. Ankantekijätkin maksaa uutena yleensä 35e! Kyllä oli hieno kokonaisuus, en tosin vielä ostanut sitä, mutta hankintalistassani ehdottomasti!
Kirjoissa on siis kummassakin 200sivua, ja kirjat sisältävät kaikki Barksin tekemät jouluaiheiset tarinat.
Aiotteko ostaa, tai oletteko kenties jo ostaneet? Mitä pidätte?
Itse varmaan messuilta aion hankkia nuo kirjat, jos rahaa jää...
Akuhullu97
Itse olen myös jo nähnyt nuo kirjat. Kulku-Katin pojassa. (siellä ne tosin maksoivat 60€, olisi saanut ehkä tingittyä kyllä ainakin 55€)
Minunkin ostoslistalla ne ehdottomasti ovat, Barks-kovakantisia ei ole ikinä liikaa. Ja vielä kaiken lisäksi pidän joulu-aiheisista tarinoista. Hinta ei ole minunkaan mielestäni paha. 57.95€ kahdesta kovakantisesta uusina, koteloissa... :)
Ankka313
Hehheh, vai K-Kp:ssä 60e... Kaupasta saisi halvemmalla :D Noh, kyllä KKP:n hinnat tiedetään ;)
Tive
Ihan mielenkiintoisilta nuo kirjat vaikuttaa. Taitavat tulla mulle joululahjaksi ;) Onpahan sitten jouluna lukemista... Tosin tollaset jouluiheiset sarjakuvat tahtoo jäädä aika vähälle lukemiselle, kun ei niitä innosta lukea muuta kuin jouluna. Esim. sain viime jouluna lahjaksi tuon Aku Ankan jouluparaati -paketin, eikä sitä kauheasti innosta lukea esimerkiksi keskellä helteistä kesää. :)
akuankka1313
Itse en kovinkaan noista välitä, mutta mielenkiintoisilta kyllä vaikuttavat. Minä en luultavasti toivo kyseisiä kirjoja joululahjaksi, mutta äidille saatan ostaakin. Tietenkin divarista...
Peetukka
Mahtavaa kun Barks-klassikot Tyhjälän joulu, Joulu karhuvuorella ym. on koottu yksiin kansiin!
Hankintalistallani ehdottomasti!
Minä näin nämä Lappeerannan Prismassa hintaan 24,90 € kpl.?!
Kreach
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaMinä näin nämä Lappeerannan Prismassa hintaan 24,90 € kpl.?!
Eli 49,80 € = 50 €
Tietääkö joku kaikki tarinat mitä ne sisältävät?
Barksin joulutarinat ovat kyllä hyviä, joten joululahjaksi toivon ehdottomasti!
Barksi
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: PeetukkaMinä näin nämä Lappeerannan Prismassa hintaan 24,90 € kpl.?!
Eli 49,80 € = 50 €

Mutta oliko mukana kotelot? Ei tainnut olla...
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: PeetukkaMinä näin nämä Lappeerannan Prismassa hintaan 24,90 € kpl.?!
Eli 49,80 € = 50 €

Mutta oliko mukana kotelot? Ei tainnut olla...

Ei ollut koteloa, mutta tuo hinta on mielestäni edullinen, koska siellä oli Aku Ankan parhaat 1959 -kirja samaan hintaan. Mutta itse en kuitenkaan osta niitä sieltä, koska tahdon kotelonkin.
Rosa fani
Kyllä toikin on pakko saada.
jojo3
Meinasin pari päivää tehdä tästä jo aiheen mutta jäipä tekemättä.

Eli itseltä löytyy jo nämä kirjat. Boksiversio tietenkin. Mukava yllätys oli kun äiti Tampereelta tuli näiden kanssa.
Pakkohankintahan tämä oli, kun mitään Barksia (Ankalliskirjasto, Juhlasarjat, Kootut) ei löydy. Ja en kyllä yhtään kadu ostoa. Hienoja kirjojahan nämä ovat.

Sarjat on otettu suoraan alkuperäisjulkaisuista, aloitusruudun tarinan nimet yms. on englanniksi. Mutta eipä tuo mitään haittaa.
Ja hienoa että sarjat ovat kronologisessa järjestyksessä. Tosin ensin katselin, että miksi kakkoskirjassa, jossa pitäisi olla sarjat vuosilta 1953-1964, oli vuoden 49 tarinoita, mutta huomasin että nekin olivat yksisivuisia. Ja joitakin muitakin epäjärjestyksiä on, mutta nekin ovat yksisivuisia.
Turtana
Heti kun näin kyseiset kirjat, ajattelin, että nytpä tiedän mitä toivon joululahjaksi. Barksin joulutarinat ovat mukavaa luettavaa, niissä on iloinen ja ystävällinen, jotenkin viaton tunnelma.
Crosby
Eipä ole näillekään tarvetta tahi kiinnostusta, vaikka pätevä julkaisu onkin. Tarpeellisuudesta voi olla montaa mieltä sillä vanhan rokan lämmittelyähän tämäkin on, hienoissa kuorissa ja úudessa kokoonpanossa. Rahaa tulee julkaisijalle taas. Niille loistava hankinta keille ei ole kertynyt vielä hirveästi ankkoja, eikä ole lukenut paljoa ankkatarinoita. Joulutarinoiden ystävät myös hankkivat varmasti ja lahjaksikin tätä tullaan ostamaan paljon. Kenties myös varttuneemmalle väelle. Ostajia siis tulee löytymään eli hyvä markkinarako onnistuttiin taas haistamaan.
Ronaldo
Joululahjalistassani Aku Ankan kovakantisissa heti ensimmäisenä. ;)
The Aku Man
Koskaan ei ole Carl Barks kirjoja liikaa... minulla kun ei ole niitä kuin yksi. Aku Ankan netti sivujen kaupassa kyseiset kirjat kotelossa maksaa 54€. Tosin tässä kuussa palaa rahaa Kirjamessuilla.
Taitaapi jäädä joululahjaksi... ::)
Sivuja: 1 2 3