Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: AA satasivuiset

(58 viestiä)
The Aku Man
Omistan neljä satasivusta,ja niitte perusteella aika kiskurihintaa niistä pyydetään.5,90 ja on satasivua,jossa on vain kuusi ruutua.Verrataan vaikka tavalliseen taskukirjaa.Taskukirjassa on 256 sivua, jossa kuusi ruutua,se maksaa 4,50.Eli saat yli 100sivua enemmän lukemista halvemmalla!
Onneksi on divareita,josta saa satasivusia halvalla.
Anonymous
Hinta on tosiaan hieman yläkantissa. Montakos kappaleita näitä on tullut jo?
Karhula
11 kpl: 1. Päälallolipun alla, 2. Usvaa putkeen, 3. Homma hanskassa, 4. Kauhujen kartano, 5. Ankka joka tiesi liikaa, 6. Avaruusasema ankka, 7. Nappisuoritus, 8. Leirielämää, 9. Sehän on Hessu, 10. Kunniakierros ja 11. Patakuningatar.
Kreach
Itsellani siis tuo Avaruusasema Ankka, mutta Patakuningatarkin vaikuttaisi mielenkiintoiselta, mutta en aijo missään nimessä hirveän hinnan takia sitä ostaa.
samppali
Minulla on 1. Pääkallolipun alla (ilmaiseksi sain, kun naapurini sai sen lehtitilauksen myötä, 2. Usvaa putkeen, 3. Homma hanskassa, 4. Kauhujen kartano, 5. Ankka joka tiesi liikaa, 6. Avaruusasema ankka, 7. Nappisuoritus. Hyviä on, mutta kalliita, Nyt kun ajattelee, niin noihin 700:aan sivuun on mennyt jo 65,40€, ja aijon nuo loputkin hankkia, tosin tästälähin divarista...Ensi torstain divarintyhjennys keikkaa odotellessa --> :D
Fauntleroy
Kyyjärven Paletissa myytiin ykkösosaa hintaan 3,90€. En ostanut, kun painos oli toinen...
Akuhullu97
Muuten ihan hyviä julkaisuja, mutta hinta on kammottava.
Ankka313
Hyvä julkaisu!Yksi parhaista,mutta hinta/sivujen määrä suhde on kallis!!!!
Muuten tykkään todella paljon,koska tarinat ovat yleensä Suomessa ennen julkaisemattomia ja satasivuisiin albumeihin mahtuu paljon kolmirivitaittotarinoita!
Niiden piirtäjät ovat myös usein italialaisia,ja italialaisethan ovat parhaita ankkapiirtäjiä!(vain Barks on heidän edellään)
Parhaita satasivuisia tähän mennessä ovat olleet mm.Pääkallolipun alla,usvaa putkeen,Kauhujen kartano,Ankka joka tiesi liikaa,Avaruusasema ankka,Nappisuoritus...
Duck Master
Itse omistan nämä kaksi satasivuista: 2. Usvaa putkeen ja 5. Ankka joka tiesi liikaa. Todellakin, tarinat ja laatu ovat hyviä, mutta hinta on kammottava.
Fauntleroy
Akkarissa oli mainos uusimmasta. Satasivuiset 13: Selvästikin serkuksia. Teemana Aku, Hannu ja Touho. Taitaapa jäädä ostamatta, kun pitää vähän säästää...
Karhula
Joo, saa nähdä ostanko tuota uutta nyt kun pitäisi vähän säästää muuhunkin. :-X Ostin tuon kaverilleni synttärilahjaksi ja selasin sitä hiukan läpi. Sanoi koulussa, että eka tarina on kaikista paras, onhan sen käsikrijoittanut Enrico Faccini ja piirtänyt Giorgio Cavazzano. Itse en kuitenkaan lehteä ole vielä lukenut/ostanut. Katson nyt...
Kääk13
Itse säikähdin jo toukokuussa kun olin ostamassa Indiana alpparia ja myyjä pyysikin yhtäkkiä 50centtiä enemmän kuin ennen. Tottahan maksoin ja onnekseni huomasin, että kaikki sarjat ovat ennen julkaisemattomia. Veljeni osti nyt tämän uusimman mulle ja siinäkin hinta oli yli sen 5,90€nen.
Saatoin vain huokaista helpotuksesta tälläkin kertaa, ettei jo julkaistuja sarjoja ollut uusimmassakaan satasivuisessa. Keräilijänä on vain vaikea lopettaa kesken kun aiemmat numerotkin löytyvät.

Mistäköhän hinnan äkillinen nousu taas johtuu? Alkuvuodesta albumi maksoi vielä tutun verran.
Toimitus on toivottavasti ymmärtänyt, ettei uusi albumisarja ehkä menesty uudella hinnalla ja vanhoilla tarinoilla...
Ankka313
Sain tuon toisiksi uusimman albumin,eli satasivuiset 12 Vihoviimeinen turistiretki kirpparilta kolmella eurolla :D
Karhula
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Itse säikähdin jo toukokuussa kun olin ostamassa Indiana alpparia ja myyjä pyysikin yhtäkkiä 50centtiä enemmän kuin ennen.
No, itsekin tämän huomasin ja olin saada lopullisen sydänkohtauksen. Hinta on ennenkin ollut aivan karsea ja nyt sitä nostetaan vielä 50 sentillä. Erikoista, että kaupasta josta Patakuningattaren ostin sitä myytin 5,90 ja Aku Ankka lehdessä hinta näytti olevan jo 6,40. Aikamoista kilvoittelua niin kuin Essi Ankka jo tuossa vähän aiemmin sanoikin. Onneksi kaikki sarjat ovat uusimmissa olleet Suomessa ennen julkaisemattomia. En kyllä niitä ole ostanut, mutta nyt olen jo oikeastaan siirtänyt tuon uusimman ostoslistalleni. :)
squid
Olisi kuitenkin syytä muistaa, että sitä mukaan kun teidän isit ja äitit saa lisää palkkaa, täytyy niiden palkanmaksajien saada se raha jostain -> hinnat nousee.

Käsite inflaatio on varmasti koulussa opetettu? Jos ei niin suosittelen lukemaan tämän.
Sivuja: 1 2 3 4