Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Floyd Gottfredson

(33 viestiä)
jojo3
Gottfredsonin Mikit ovat ainoita Mikkejä joita voi sanoa hyviksi ihan oikeasti :D Mustakaavun ensi rötökset ja Luolamiesten saari. Postilentäjän myös luin tässä hiljattain, sekin oli todella hyvä. Gottfredsonin tyyli on myös omaperäinen, sen tunnistaa jopa 10-vuotiass pikkusiskoni joka ei nyt pahemmin katsele kuka sarjan on tehnyt, kunhan vaan lukee niitä :o
Etsivä Kaasi
Luolamiesten saari, Mustakaavun ensiesiintyminen ja postilentäjänä. No paras noista on postilentäjänä. Gottfredsonin tarinat ovat tosi hyviä, mutta esim: Luolamiesten saari ei ole ihan niitä parhaimpia...
timoro
Lainaus käyttäjältä: Uka AnkkaGottfredsonin Mikkejä luen kaikkein mieleilläni, jos joitakin Mikkejä pitää lukea, Gottfredson oli paras tekemään Mikkejä. Tietäisikö muuten kukaan missä näitä Gottfredsonin Mikki tarinoita olisi paljon? :)
Klikkaapa tuonne:
http://www.helsinki.fi/~lakoma/comics/d ... kki-k.html
Siellä on listattu kaikki Suomessa julkaistut isot kirjat joissa Gottfredsonia on julkaistu. Kaikki nuo vain ovat melko vanhoja, eikä uusia painoksia ole. Minä Mikki Hiiri on esim. julkaistu vuonna 1974. Mikki Hiiren Kulta-aika 1971 jne... Divariin siis. Hyvällä onnella ja paljolla rahalla voi saada.
Ensi vuonna saadaan joitakin kokoelmia joissa Floydin Mikkiä on kyllä mukana.

Timo
HN Erkka
Itse en ole lukenut yhtään Gottfredsonia, ainakaan niin että olisin tiennyt sen hänen piirtämäksi.
Mutta kaikkien näiden kehujen vuoksi on kai uskottava että hän on hyvä piirtäjä. 8)
Karhula
Mielestäni Gottfredson oli aivan uskomaton Mikin piirtäjä, koska häntä voi sanoa hiirimaailman Barksis.
akuankka1313
Kyllähän Gottfredson Ankkojakin piirsi.

Tässä linkki
Karhula
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Kyllähän Gottfredson Ankkojakin piirsi.

Tässä linkki

Pitää ruveta metsästämään näitä,
mutta voisko joku näyttää minkälaista ankkaa
Gottfredson piirsi.
akuankka1313
Siinä näkyisi myös olevan näytteitä niistä.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Siinä näkyisi myös olevan näytteitä niistä.
Hups!
En huomannu.
Hienoa ankkaa se Gottfredson on kyllä tehnyt.
Turtana
Gottfredson on mielestäni paras hiiripiirtäjä ikinä! Tykkään kovasti piirrostyylistä ja tarinatkin on hyviä.
Duke Duck
Gottfredson on Murryn ohella paras Mikki-piirtäjä. Mikki Hiiri Postilentäjä on mun mielestä paras Gottfredsonin tarina.
Akuhullu97
Mielestäni Gottfredson on ylivoimasesti paras Mikki-piirtäjä. Olen aina pitänyt Floydin tarinoista. Mikki-piitäjien TOP3:ni:

1. Gottfredson
2. Murry
3. Scarpa

Tuossa ei varmasti ollut mitään ihmeellistä.
Muistan lukeneeni jo alyta 7-vuotiaana yhden Gottfredsonin tarinan. En silloin vielä erottanut eri piirtäjiä toisistaan, mutta tämä tarina jäi mieleen mainion juonensa ja piirrosjälkensä vuoksi. Tarinan nimi oli Luolamiesten saari. Luin tämän tarinan ensimmäisestä kovakantisestani Ankkalinnan maailmanmatkaajista.
Fauntleroy
Mikki Hiiren juhlakirjan, Kahdeksan kertaa Mikin, uusimman Jumbon ja uusimman ekstran erikoislehden myötä Gottfredsonia on kertynyt luettavaksi 158 sivua. Pitää joku päivä pitää Gottfredson-lukuhetki.
Ankkarock
Floydin Mikki Hiiri Tarinat olivat loistavia, ja Gottfredson on mielestäni Paul Murryn kanssa niitä taitavimpia piirtäjiä ja käsikirjoittajia.
Erityisesti pidän Gottfredsonin käsikirjoituksista, kuten MH Ja Robin Hood, tai Suurvelolan Varjokuningas, jossa Mikki Hiiri on tyypillisimmillään.
Gottfredsonin parhaimpia tarinoita ovat ainakin nämä kaksi edellä mainittua sekä Luolamiesten Saari, joka häikäisi Huumoristiduullaan..
Ducker97
Minullekkin muistuu muutamia Floyd Gottfredsonin tarinoita mieleen ja ainakin tämä Luolamiesten saari. Juoni oli hyvä mutta oikestaan piirrosjälki... en viitsi edes sanoa. Tällä hetkellä Gottfredson ei oikein aukea minulle... Pidän paljon enemmän Cavazzanon ja Murryn piirtämistä Mikki-tarinoista.
Sivuja: 1 2 3