Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Irc vs. Elämä

(40 viestiä)
squid
Ja miksei muka voi irkata sekä Quakenetissä, että IRCNetissä?
Leo
Koska en osaa. Eikun siis, joku muu hyvä syy.
Destiny
Mitäs ohjelmaa se Fubble käyttää irkkaamiseen? Ohjeita saat meinaan vaikka minulta, tai Juusofiniltä, tai Subminilta, tai tai tai.. Meitä on monta :). Ota vaikka quakenetissä yhteyttä, /query Dar^.
July
Tuo kuulosti melkeinpä sellaiselta deitti-ilmoitukselta, Darbeibs x)
(apua, offi jatkuu. ;_; Ehkä pidän vain pääni kiinni ettei topic mene miun takia lukkoon.)
juketsu
Wikipediasta löytyy.
Destiny
IRC (Lyhenne sanoista Internet Relay Chat) on reaaliaikainen keskusteluprotokolla. Käyttäjät ottavat erilaisilla asiakasohjelmilla (esim- Irssi, mIRC, x-chat, xIrcon, webirc jne) yhteyden IRC-verkkoon (esim. IRCnet, QuakeNet) ja liittyvät kanavalle. Kanavilla sitten keskustellaan milloin mistäkin. Yhdellä kanavalla on monesti useita satoja keskustelijoita samanaikaisesti.

Myös Ankkiksella on oma IRC-kanava, #ankkis IRCnetissä. Siitä lisää tässä ketjussa.

Ankkikseenhan voisi muuten tehdä IRC-oppaan, eikö o.O? Viimeistään sitten Ankkalinnakkeeseen kun se saadaan pystyyn :P. MIRCille ja parille muulle clientille :P.

//Edit. Jaa perskele, juketsu ehti ensin. Noh, tuossa niille jotka eivät jaksa aukoa linkkejä ;D.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: kia karppiMinä mutta vain kerran ja silloinkin olin kaverilla kylässä , et sitä paljon se oli eka ja vika kerta. :|
Niin elämä vai?
Anonymous
Minä olen elämän kannalla :P . Elämä saatta potkia, mutta minä potkin lujempaa.
Barksi
Elämä, elämä, elämä. Kyllä urheilu on hieno asia. Ja elämä.
Nigoz
Elämä tietenkin! Ei mikään peeaaäskooaa IRC. Kerran kaverin kanssa käytiin katsoo (taino se käy siel mut mä en) ja se oli niin tyhmä paikka et sanoin sil joka toinen sekunti et "tehään jotain muuta". :)
Destiny
Kunhan kaikki pitävät mielessä että IRC on täysin eri asia kuin IRC-galleria. Tällä ketjulla ei ole gallerian kanssa mitään tekemistä.
TKal
Kyllä se elämä noista vaihtoehdoista on mieluisampi. Olen kyllä kokeillut irkkausta (aina silloin tällöin myös #ankkis-kanavalla) mutta en ole vielä jäänyt siihen koukkuun samalla tavalla kuin elämään.
Anonymous
Sanon nyt kun muistan: Ilman elämää ei olisi irkkiä.
akuankka1313
Miten irkkiin pääsee? Katson sitten, kun joittenkin mielestä IRC on parempi kuin elämä. Haluavat kai tehdä itsarin, jos eivät pääse irkkamaan...
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: SubminÄh, kaikki ne on yhtä paskoja. Hankkisivat elämän, oikeasti. Aikuisia ihmisiä sohimassa jään päällä kepin kanssa.
Tätä säälittävämpää on ainoastaan jalkapallo; aikuiset miehet juoksevat 1½ tuntia isolla kentällä yhden helkkarin pienen pallon perässä!
Säälittävää!

Mitä saat 24/7/365 irkkaamisesta? Kuntoa? Ja jos saat "kunniaa", niin se on vain niitten tyyppien kesken, ei oikeassa elämässä.

Jääkiekossa saa kuntoa, oppii olemaan muitten kanssa.

Hmm, itse olen elämän kannalla. Tietokone on vain laite, jota voi käyttää huvikseen. Ei elämä.
Sivuja: 1 2 3