Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Asutko maalla vaiko kaupungissa?

(69 viestiä)
juketsu
Sanokaapas, asutteko maalla vaiko kaupungissa?

Itse asun maalla ja tykkään kovasti olla täällä. :)
Linnut laulelee ja purot solisee 8) Kaupungilla tarkoitan taajama-aluetta ja maalla sen ulkopuolta.
submin
Melko lailla kaupungissa asun minäkin... Olisi mukavaa asua jossain pikkasen rauhallisemmassa paikassa (lue: asun korsossa), mutta meneehän tämäkin. Maalla olisi muuten kiva asua, mutta kulkuyhteydet saattaisivat olla aika heikkoja..
Anonymous
Määrittele "maalla". En minä Keminmaata miksikään Taivalkoskeksi menisi sanomaan, mutta kyllä tämä kuitenkin kaupunkia pienempi on. Vähän isompaan paikkaan huvittaisi, ihan vaikka vain että pääsisi kunnon keikoille eikä tarvitsisi maksaa sitä 70€ junalippuihin ;D
juketsu
Kaupungilla tarkoitan taajama-aluetta ja maalla sen ulkopuolta. :)
Anonymous
Maalla päinhän minä asun. Onneksi en kumminkaan kauheessa farmarien yhdyskunnassa.
Anonymous
No siinä tapauksessa asustan siis "maalla". Joki on tuossa ihan lähellä, sen kun hyppää pyörän selkään ja uimaan... muhahhaa.
July
Asun täällä entisessä ah-niin-rauhallisessa Kauklahden kylässä, joka noiden asuntomessuhirmutalojen ansiosta on muuttunut pikemminkin täyteen ahdetuksi pieneksi kaupungiksi.
Oleskelen täällä Kauklahden "esikaupunkialueella" ja takapihalla on mehtä.. Tosin Kehä III:lle on matkaa ~40-50 metriä. Elieli.. Mitähän tuohon sitten sanoisi? Kaupungissa sitä sitten varmaan taidetaan asua, kerta Susirajan (=Kehä III) paremmalla puolella ollaan vielä. :D
Zuppa
Minä en tiedä. Asun espoossa, kehä kolmosen ulkopuolella. Joki virtaa alapuolella, ja pihamaata on 4 hehtaaria. Mettä alkaa tuosta pihalta. No maallahan me taidetaan asua. Ainakin vastasin äänestykseen niin :)
Destiny
Heh. Helsinki För Teh Win! Asun siis Helsingissä, puotilassa. N. 20:n minuutin metromatkan päässä helsingin ydinkeskustasta, ja n. 100 metrin päässä pohjoismaiden suurimmasta kauppakeskuksesta, itäkeskuksesta ;). Veikkaisin siis asuvani kaupungissa ^___^;

Tykkään siis tosiaan asua täällä. Kaikki palvelut ovat lähellä, ja joka paikkaan pääsee nopeasti julkisilla. Täällä ei tarvitse omistaa autoa, toisin kuin suurimmassa osassa maalaiskuntia. En siis haluaisikaan maalle. Viihdyn kaupungissa oikein hyvin.
Anonymous
Lainaus:puotilassa.
Ohhoh, itse asun vuosaaressa. Taidan asua kaupungissa?
Columbus on tässä lähellä ja äiti on siellä töissä, omistaa liikkeen sieltä.
Kovat remontit menossa Columbuksessa.
Itse tykkään olla täällä, ei mitään moittimista.
samppali
Kaupungissa, mutta haluaisin maalle, mutta en vielä. Vasta kun koulut on käyty. Äänestin siis 3.
TKal
Taajama-alueella asun, eli siis kaupungissa. Itseäni ei ole ikinä oikein kiinnostanut maalla asuminen, joten olen varsin tyytyväinen nykyiseen asuinpaikkaani.
Anonymous
Tähän äänestykseen osallistuessani asuin vielä maalla, mutta nyt viimein olen päässyt sieltä pois! Eli siis kaupunkiin olen muuttanut opiskelemaan, Rovaniemelle. Rovaniemi on opiskelijakaupunki, tänne siis minäkin.

Tämä on todella mukavaa, kun vertaa siihen mitä se oli kotona. Asuin pikkukylässä, jossa ei ollut edes kauppaa. Kyläkauppaan oli matkaa 13 kilsaa ja kirkonkylälle 50 kilsaa... Koulussakin jouduin kulkemaan kirkonkylällä. Että nyt on ihan kiva asua lähellä kaikkea.
Jenni
Maalla asun, laitoin tuohon "mutta haluaisin kaupunkiin".. En ole oikein maalaisihminen, mutta en kyllä kuitenkaan ehkä haluaisi, että koko perhe muuttaisi pois täältä, täällä on kuitenkin koti.
Kaupunkiin (keskustaan) 25 kilsaa, aika kehnosti kulkee linja-autoja (ratikoista puhumattakaan ;D) Lähin kauppa kirkonkylässä, jonne matkaa n.20 kilsaa..

Psst. en oikein osaa kuvitella, että Espoo laskettaisiin maalla asumiseksi (:
Anonymous
No siltä väliltä. Ei tätä voi kaupungiksikaan sanoa. Vastasin "Kaupungissa, enkä halua maalle.".
Sivuja: 1 2 3 4 5