Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Animeketju

(34 viestiä)
Nigoz
Juujuu. Kyllähän satunnaisesti katon fma:ta.

BitTorrent <3 Initial D <3
K. Ankka
Edward Elric on mun seme <3 Tosin en oikein osaa päättää onko Aku vai Edo-kun enemmän... On se Edo vaan niin nami *ihkutusta*
Fergus
Aattelin tässä heittää animeneitsyyteni joten nyt kaikki te cosplayta harrastavat mangavuorissa asuvat japsifanit suositelkaa mulle joku hyvä anime. GitSiä ja Cowboy Bepopia olen ajatellut mutta ehdotuksia otetaan innolla vastaan 8)
TKal
Joskus lapsena tuli tietenkin katsottua Muumeja ja Pokemonia, mutta säännöllisemmän animen katselun aloitin viime vuoden lokakuussa. Olen siis melkoinen vasta-alkaja tässä asiassa, mutta eipä se juuri haittaa. Ainakaan ei katsottava lopu kesken.

Parhaita katsomistani sarjoista ovat olleet Kyoto Animationin Kanon ja Clannad. Myös saman studion Suzumiya Haruhi no Yuuutsu oli oikein mukava sarja, mutta ei pääse aivan samalle tasolle edellä mainittujen kanssa. Näiden lisäksi olen katsonut muutamaa muutakin sarjaa, mutta eipä niistä sen enempää.

Voitte suositella minulle katsottavaksi jotakin animea. Parhaiten ovat tähän mennessä toimineet koulusarjat, mutta myös muunlaisen animen katselu kiinnostaa.
Sivuja: 1 2 3