Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Harrastukset...?

(59 viestiä)
Anonymous
Mitä te harrastatte?
Mä olen partiossa ja piirtelen kotona.
Mitä te "Harrastatte"? :|
July
Njuu, mie en ainakaan nähnyt, että tällainen aihe olisi jo olemassa (ja jos tällainen on, lyökää paistinpannulla otsalohkoon).
Tosiaan, tämä tyttö harrastaa piirtämistä, lukemista, kirjoittamista, *köhköh*irkkaamista*köhköh*, tanssimattoilua, yleistä haahuamista, nauramista ja harrastin vielä jokin aika sitten kilpatanssia, mutta jouduin lopettamaan, sillä parini ei kestänyt enää ikuista höykytystä.. No ej, pari ei vaan jaksanut enää jatkaa.. Sääli, oltiin kuulemma parhaat ryhmässä. :/
Nojuu.. Lisäksi näin yhteishaun alla ja ysiluokan loppua kohden miun harrastuksiin voi oikeastaan lukea vielä stressaamisenkin x_X
Jenni
En mitään säännöllistä.. Harrastan unohteliaisuutta ja ei-viitseliäisyyttä. On paljon asioita (läksyt, lukeminen, piirtäminen, jumppaaminen, siivoominen, askartelu & tuskartelu, kirjoittaminen, elokuvien katsominen jne.), joita pitäisi tai voisi tai oikeastaan haluaisikin tehdä, muttei ehdi, jaksa, tai viitsi. Nyt oon kylläkin aloittanu käydä keskiviikkoisin hieman liikkumassa, oon tälläinen sohvaperuna. Löhöän, mässään, katon Frendejä tai luen Rosaa. :D Niin ja tietokoneen ääressä jökötän, sekin on kyllä vähentynyt. ( o.O !!!)
submin
Irccaus, tietokoneet yleisesti, Counter Striken pelaaminen, irkkaus, rautatiet, irkkaus, laskettelu, irkkaus, mopot, irkkaus, tietokoneet yleisesti, jne... saitte kai jonkinlaisen kuvan?
nih, se irkkaus meinas unohtua..
Anonymous
Mahtavan kuvan! Taidamme olla samasta verestä!
Anonymous
tanssin showtanssia ja lattareita (ilman paria), ulkoilen koiran kanssa, laskettelen ja hiihdän talvisin, rullaluistelen kesäisin, kirjoitan tarinoita ja runoja, luen kirjoja, leffoja joskus katselen, musiikkia kuuntelen.

Partiossa olin 5 vuotta ja lopetin viime syksynä. en jaksanut enää niitä pikkuvartiolaisia joita olisi pitänyt johtaa. :)
juketsu
Rautatiet ja pienoisrautatiet ja tietokoneet :)
Anonymous
Tanssin showtanssia samassa ryhmässä Noirin kanssa, jota ennen olin myös samassa lattariryhmässä. Käyn myös laulutunneilla, vaikka toisaalta paheelinen tupakointini saattaa tehdä koko jutusta ajan haaskauksen. Haluaisin aloittaa nyrkkeilyn ja pianonsoiton, mutta en tiedä, olisiko siinäkään mitään järkeä, kun en ennättäisi harrastaa niitä lajeja tuskin puoltakaan vuotta :?
Harrastan myös kirjoittamista, vaikken olekaan mitenkään hyvä kirjoittaja, taidan haaveilla kirjailijan urasta. Ainakin vähän. Musiikki on yli 50% minua ja elämääni, ilman musiikkia en varmaankaan voisi elää. Pelkästään musiikin kuuntelu käy siis harrastuksesta. Piirtelen myös paljon, vaikken voi minkäänlaista mielikuvitusta käyttämällä väittää itseäni taitavaksi...no, yritys on kova. Koneella olo ja foorumeissa kiertely käy myös harrastuksistani. Lenkkeilen hyvin paljon ja siksi tulee tehtyä useasti vatsalihasliikkeitä, punnerruksia jne. mutta mitenkään fyysisesti en tuota liikuntaa harrastele.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: LeenuPartiossa?Olitsä vetäjä?Minkä ikänen oot18-25???
Partiossa ja vetäjänä/vartion johtajana kyllä.
14 ½ vuotta olin kun sen aloitin johtamisen ja nyt täytän kohta puoleen 16.
Eli vastaan etten ole 18-25 vuotias.
Anonymous
Harrastan kitaran rämpytystä, piirtämistä ja pyörilyä ympäri maita ja mantuja :)
Anonymous
Harrastan lukemista, golffia, pelaamista - xboxilla pelaamista... Ei kyllä tullut pelattua yhtää golffia viime kesänä. :( Ihan hauskaa tekemistä. :)
Laura
Pyöräilyä, Hip Hop Dancea, piirtämistä, Sims 2 - pelaamista, Aku Ankan lukemista, lenkkeilyä etc.
Anonymous
Lukeminen, musiikin kuuntelu, kitaralla "soittaminen", käveleminen, pyöräily... siinäpä ne. Ja kristinuskon vastustaminen, of course.
Shawny
Harrastan tanssia (bailatinoa) ja piirtämistä. Siis käyn ihan piirustustunneilla kerran viikossa. Ja tuleehan sitä muulloinkin piirreltyä.
PetteriZ
-Sarjakuvien (eniten disney) lukemista,karäilyä,piirtämistä ja tutkimista
-Sukellusta (lopetin sen mutta aijon vielä alottaa taas)
-Pyöräilyä (eniten pidän metsässä krossailusta) tietenkin omalla valmennuksella :D
-Lemmikkien hoito ja muutenkin pidän kaikista eläimistä
-pelleily (olen hullu) :D
Sivuja: 1 2 3 4