Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Harrastukset...?

(59 viestiä)
Akuhullu97
Hmmm... Harrastan yleisurheilua, partiota, ja ankkojen keräilyä. Minäkin käyn joka viikko divarissa, kirppikselä yms.
Dyne
Ja näitähän riittää: elokuvat, pelit, penkkiurheilu, koris (lähinnä vapaa-ajalla frendien kanssa, ei missään seurassa), fudis (ks. edellinen).

Ja kun nyt Aku Ankka sattuu olemaan lähellä sydäntä, on myös lehtien satunnaiselta (huoh) keräilyltä aika vaikea välttyä ;D.
Tommiii
Aku Ankkojen lukemista, pyöräilemistä, lenkkeilyä, tv:n katselua, tähtitiedettä. Enpä usko, että kovinkaan moni muu on tähtitieteen harrastaja? :o
Karhula
Aku Ankkojen keräilyä, pullonkorkkikeräilyä ja tietysti harmonikan soittoa. ::)
Ankka313
Harrastan yleisurheilua ja Ankkailua (ankkojen keräily, divareissa,kirppareilla alvariinsa kiertely, lukeminen, hilluminen ankkiksessa, ym. ankka-aiheisilla sivuilla, jne.) :D
mtvester
Harrastan yleisurheilun ohella musiikkia, kirjallisuutta sek tietysti Ankkamaailmaan liittyv ker ily .
Ronaldo
Minä harrastan jalkapalloa,sählyä ja Aku Ankkojen keräämistä, lukemista ja piirtämistä :)
Mirkku
Lähinnä nyt ankkailua, piirtelen ja luen, olen netissä, nykyään täällä Ankkiksessa, keräily ei ole kamalan aktiivista mutta mutta... Katselen jonkun verran elokuvia, sen voisi varmaan jo harrastukseksi laskea, ja arvostelun(;D), yleisesti, en siis kirjoittele arvosteluja ja tähän tyyliin.
Aksu ankka
Aku Ankkojen keräily, crossilla ajaminen, pelikonsolilla pelaaminen
ja tietysti (joskus) pyöräily. Mut meen joka päivä kouluun pyörällä paitsi viikonloppusin ::)
Siinäpä niitä oli
souffleur m
Itse harrastan tietysti (Aku Ankka -)sarjakuvien keräilyä ja lukemista, sekä kestävyys- että pikajuoksua ja toisinaan yleisurheilua. Lisäksi olen hiljattain kunnostautunut keilaajana, harvoin tosin menee sataakaan pistettä rikki yhdessä sarjassa. No, joka tapauksessa se on ihan mukavaa ajanvietettä.
samppali
Olen harrastanut pari vuotta painonnostoa, lähinnä kehonrakennusmielessä enkä koita nostaa mahdollisimman paljon kerralla. Tietysti tulee pyöräiltyä joka päivä (paitsi talvella kuljen bussilla, koska teitä ei aurata) kouluun, jonne matkaa kertyy jotain 4-5km yhteen suuntaan.
EmRA
Piirtämistä ja animointia vakituisesti, Lapinvaellusta kerran vuodessa isä pistää tekemään.
Ja silloin tällöin ampumista. Metsästys olisi kiva aloittaa. (Haulikko = Instant satisfaction)
wierii2
Minä harrastan jalkapalloa, akkarien lukemista ja keräilyä sekä muuta liikkumista kuten jääkiekkoa, en tosin joukkueessa.
Tribe
No, minä harrastan ympäri vuoden (paitsi lomilla) kitaran soittoa. Olen harrastanut sitä 1½ vuotta ja uskon harrastavani sitä vielä pitkään. Toinen harrastukseni on alppihiihto eli laskettelu, jota olen nyt 11 vuotta harrastanut. Tuon kilpa-laskettelun haluaisin kyllä lopettaa, koska se alkaa käydä jo vähän tylsäksi.
Sivuja: 1 2 3 4