Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Kroisos vaiko Kulta-into?

(67 viestiä)
Bomber
Kumpi on maailman toiseksi rikkain ankka? Minun mielestäni se on Kulta-into, sillä Roope ja hän pitävät yleensä Kroisosta pelkkänä harrastelijana. Muutenkin luulen että niin kiero on Kulta-into, että Kroisos jää selvästi jälkeen.
Hupu
Minusta Kulta-Into Pii on maailman toiseksi rikkain ankka ja Kroisos Pennonen on "vain" miljardööri, joka on selvästi "köyhempi" kuin Roope ja Kulta-Into. Kroisos kyllä haluaisi tulla maailman rikkaimmaksi ankaksi(kuka nyt ei haluaisi). Kulta-Into ja Kroisos kyllä harvoin näkyvät samassa tarinassa.
Bomber
Semmoisia tapauksia on vain yksi, muistaakseni Giuseppe Peregon tarina Miljardöörimetsällä
TKal
Italialaisissa sarjoissa toiseksi rikkain on Kroisos, muissa sarjoissa Kulta-Into.
korri
Tarinastahan tuo riippuu, kune ivät yleensä ole samassa tarinassa...muistelen jonkun muunkin tarinan olleen kuin tuo Joakimin mainitsema, mutta siinä jomman kumman nimi oli käännetty epätyypillisesti.

Henkilökohtaisesti pidän hahmona enemmän Kroisoksesta, Kulta-Into on vähän tylsästi Roope-mutta-pahis kun taas Kroisos on ihan itsenäinen hahmo...
noutsi
Äänestin Kulta-Intoa. Se se toiseksi rikkain on. Ainakin minun mielestäni.
Bomber
Onneksi tajusin laittaa tuonne tuon Riippuu tarinasta vaihtoehdonkin...
Kreach
Kulta-Into. Eikö se jo tule selväksi Carl Barksin Kulta-Into tarinassa.
Barksi
Mielestäni tuo riippuu tarinasta vaihtoehto on hieman turha, sillä tottakai se riippu tarinasta. Se on täysin käsikirjoittajan, piirtäjän ja suomentajan päätettävissä kumpi on rikkaampi.
Itse vastasin kuitenkin Kulta-into Piin.
Anonymous
Pii on tietenkin rikkaampi. Mun mielestä se vaan onm kun se on Cal Barksinkin jaksoissa toiseksi rikkain, ja Roope on rikkain. Kroisos on vaan kroisos, mutta joissain jaksoissa sekin on kyl rikkaampi, mutta pii silti.
=
Kroisos on vaan kroisos, Pii on toiseksi rikkain ja Roope on rikkain.
Wolfgirl
Minäkin vastasin Kultainto- Pii. Onhan Kroisoksellakin toki rutkasti omaisuutta lukuisten kauppojen ja rikkaan isän ansiosta, mutta kyllä se taitaa jäädä jonkin verran Kultainnosta jälkeen. Kultainnollahan on paitsi enemmän elämänkokemusta niin niin myös taitoja, jotka Kroisokselta puuttuvat tykkänään.
Siinä missä Kroisos saatta törsätä sellaiseenkin mikä tuskin olisi edes tarpeen, Pii käyttää rahansa vain siihen mistä on oikeasti hyötyä hänelle itselleen, kun hän yrittää päihittää Roopen.
Mutta tuskin Kroisos kauhean kaukana Pii perässä tulee, eli onhan hän varmasti ainakin maailman kolmanneksi rikkain ankka.
hjhh
Minultakin tuli Kulta-into. Kroisoshan tuhlaa paljon omaisuuttaan turhaan, toisin kun Kulta-into, joka keskittyy omaisuutensa lisäämiseen niinkuin Roope. :)
Tiala
Riippuu täysin tarinasta, mutta järjestys on silti:
1. Roope 2. Kulta-Into 3. Kroisos.
Unohtamatta kuitenkaan Junttapurin Maharadjaa, joka on kyllä yhden tarinan mies.

Pii on enemmän roope-tyyppinen miljoonamies, nimikin sen jo sanoo: Kulta-Into.
Kroisos on varmaan pankkitilimiehiä, koska en muista nähneeni ikinä Kroisoksen pöydällä kultakolikkokasaa, tai nurkissa säkkejä...

Kroisos on mielestäni silti Roopen ykkösvihollinen, koska Kulta-Intoa nykyään harvemmin enää näkyy.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: TialaUnohtamatta kuitenkaan Junttapurin Maharadjaa, joka on kyllä yhden tarinan mies.
Ei muuten ole: http://coa.inducks.org/character.php/x/Maharajah/date
Tiala
Anteeksi pikku-ankan tietämättömyyteni :-[
Sivuja: 1 2 3 4 5