Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Ensimmäinen lukemasi taskukirja?

(83 viestiä)
Anaconda
Minkä taskukirjan olet lukenut ensimmäisenä? Itse olen lukenut numeron 115 (Akun nuorallatanssi) joskus vuoden 1989 kesänä, kun olin viisivuotias.

Siitä se taskarien kerääminen sitten alkoi.
Heka
Akun banaanipotku n:o 75.
Se on hasu juttu...
Shinkansen
Numeron 155. Se oli mun ensimmäinen taskukirja, jonka sain uutena isältä. Olikohan se nyt 1993. Eli viisi- tai kuusivuotiaana. Menikin aikaa ennen kuin niitä alkoi tulla lisää. 1995 loppupuolella mulla oli niitä vasta 4 kappaletta.
Anonymous
Akun lomamuistot 153, kaiketi vuodelta 1993. Samoihin aikoihin siis luin ekaa kertaa kuin Shinkansen. Olin kaksi- tai kolmevuotias. Tuo oli pitkään ainoa taskari minulla, enkä muista mistä se on tullut, mutta seuraavat taskarit jostain sain luultavasti noin vuonna 1995.
submin
200, Näköispatsas. Sain sen jouluksi 1996 (?)
Se on edelleen mielestäni paras taskari joka on ilmestynyt :) Ja minulla on se kovakantisena.
Shinkansen
Lainaus käyttäjältä: EppuAkun lomamuistot 153, kaiketi vuodelta 1993. Samoihin aikoihin siis luin ekaa kertaa kuin Shinkansen. Olin kaksi- tai kolmevuotias.
Siis luitko todella lukemalla kolmevuotiaana?
Anaconda
Aika ihmemies kyllä on, jos kolmevuotiaana on todella itse lukenut taskarin, eikä vain selannut sitä läpi.
submin
:o
Minä ainakin luin ja kirjoitin suht sujuvasti jo 3-4 vuotiaana. Miksei taskarinkin lukeminen olisi onnistunut? En vain silloin saanut sellaisia käsiini, jos edes tiesin niiden olemassaolosta :)
Anaconda
En epäile, etteikö lukeminen olisi jo voinut sujua kolmevuotiaana, mutta luetun ymmärtämisen taso ei ymmärrettävästi voi vielä tuossa iässä olla vielä kovinkaan korkea.
Anonymous
Mä luin taskarin 104 Aku saa aikaan
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: ShinkansenLainaus käyttäjältä: EppuAkun lomamuistot 153, kaiketi vuodelta 1993. Samoihin aikoihin siis luin ekaa kertaa kuin Shinkansen. Olin kaksi- tai kolmevuotias.
Siis luitko todella lukemalla kolmevuotiaana?

Jep! Samalla kun asensin tietokonejuttuja ja rakensin minirobottia.. xP No ei, kyllähän se on ihan normaalia, että jotkut oppivat lukemaan kolmevuotiaana.
Opin kai lukemaan kuusivuotiaana, eli kai se oli sellaista kuvien selailua lähinnä. Mutta kyllä jo se kuvien katselukin miellytti ja oli mukavaa.
Leo
178 Joku odottaa soittoasi. Oli muuten myös ensimmäinen taskarini by the way :)

off-topiciksi menee, mutta minä opin lukemisen jalon taidon 5-vuotiaana, mutta eräs kaverini ollessaan 3.
Shinkansen
En nyt olisi niinkään varma, että on aivan normaalia osat kolmivuotiaana lukea. Kokemukseni mukaan se on aika harvinaista. Minä opin lukemaan viisvuotisena, mutta kyllä niitä ainakin minun aikana oli enemmistö, jotka ei kouluun tullessa osannut lukea ainakaan selkeästi.
Barksi
Ensimmäinen tais olla numero 175 kun sain sen mun iso siskolta. Taisin lukee sen 4-5 vuotiaana vaikka kyllä se lähinnä selaamista oli.
Anonymous
150, Runsauden sarvi oli ensimmäinen taskukirja jonka omistin, voitin sen eräästä salinbandyturnauksesta, ajattelin että en tarvistse, en ollut silloin vielä mikään ankkakerääjä!

Voisin sanoa, että tuosta lähtie keräilyinto liikkeelle!

KIITOS SALIBANDYTURNAUS ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6