Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Ensimmäinen lukemasi taskukirja?

(83 viestiä)
Kreach
Ammattiauttajatupla. Tosin valitsin siinä mielenkiintoisimmat tarinat, kuten Taikaviitat.
Rosa fani
Taitaapi olla tuo numero 284, Pikkujättiläinen. Ihan hyvä taskari.
AKUANKKA12
305, tuulihattu oli eka, jonka luin syntymäpäivänäni kesällä 05. Ennen olin saanut terävän vedon, mutta sitä en ollut vielä lukenut, joten tuo on eka.
wierii2
Ensimmäinen lukemani taskari oli n:o 66 Voittamaton Roope-Setä. Siitä se sitten lähti se keräilyinnostus päälle, eikä loppua vieläkään näy...
mtvester
Silloin kun olin pieni, meiltà lòytyi taskarit numero 2, 10 ja joku numero 70+, eli ensimmàinen lukemani oli joku noista. :) Sitten kirjaston ja supermarketin kautta tuli kasvatettua lukuinnostusta, ja eipà aikaakaan, kun pistin kaverin kanssa pienen keràilykisan pystyyn. No, kaveri voitti saatuaan kaikki ilmestyneet hankittua, minulta siinà vaiheessa puuttui YKSI ainoa (numero 75).. No, en ole katkera. :D Onhan tàssà ehtinyt lukea.
Bomber
Noh, hankitkos sen sitten lopulta?
Mirkku
Ensimmäinen lukemani taskari taitaa olla Anteeksi, nimeni on Ankka. Pikkusiskoni sai sen joskus synttärilahjaksi kauan sitten, en muista minä vuonna. En ole ihan varma asiasta, sillä ensimmäinen saattaa olla myös Minä olen pomo. Sen kirjan tarinat ovat mielestäni melko mieleenpainuvia. Vaikka vähän offiksi menisikin, voisin tässä mainita, että kun olimme muuttamassa, minulla ei ollut juurikaan mitään lukemista. Niinpä aloin opettelemaan Riemua riittää-taskarin puheenvuoroja ulkoa :). Sekin kuuluu näihin ensimmäisiin lukemiini taskareihin.
Frodo
Ensimmäistä en muista, kun aloin niitä jo todella pienenä lukemaan. Mutta yksi ensimmäisistä voisi olla Järki Käteen Aku Ankka -taskari, uusintapainos. Tiedän, että se oli minulla 5-vuotiaana Kanariansaarilla mukana... Täytyy joskus kysä äidiltä, muistaako hänkään? ???
mtvester
Lainaus käyttäjältä: BomberNoh, hankitkos sen sitten lopulta?
Tottahan toki. Se lòytyi divarista paria viikkoa myòhemmin. :) Nytkin minulla on kaikki ilmestyneet taskarit erikoisnumeroita myòten, eli keràily sen kuin jatkuu.
Nuno
En muista kunnolla mikä oli ensimmäinen lukemani taskari. Mutta se oli joku äitini vanhoista taskareista. Tai sitten minun ensimmäinen oma taskari eli Kalliovuorten kauhu.
T@IK@VIITTA
En oikein muista. Meillä oli vähän taskareita silloin kun synnyin. Ensimmäinen taisi olla Oksat pois tai Veskarille kenkää.
Anonymous
No tämä alkoi siitä kun satuin ostamaan taskarin Kaksin aina kaunihimpi. Innostuin ja aloin lukeen/keräileen taskareita. Tällä hetkellä minulla on kaikki yli 300 numeroiset [vain] :D
Anonymous
Taitaa olla Melkein Mestari, en nyt muista numeroo. Mutta sen iskä osti mulle joskus ku olin oppinu lukee niin sitte siitä meni sellane 5 vuotta ku vaan lueskelin Akkareita ja sen jälkee aloin keräileekki niitä.
Aku Vankka
Eli periaatteessa olet vasta ihan äskettäin aloittanut keräilyn? Melkein mestarin ilmestymisestä tulee nimittäin ensi kuussa täyteen se viisi vuotta. Ja jottei nyt ihan offiksi mene, niin ensimmäinen lukemani taskari oli numero 300, jonka sain syntymäpäivälahjaksi 14. joulukuuta 2004, jolloin se oli uusin taskari ja siitä asti olenkin keräillyt taskareita.
Roope fani10
Minun ensimmäinen lukema taskari on joko 311 tai 314 luin ne heti kun sain ne. :D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6