Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Legenda - Carl Barks

(143 viestiä)
Etsivä Kaasi
Carl Barks. Hän on minusta hyvin piirtäjä ja legenda. Ilman Barksia, ei Roopea ja monia muita hyviä hahmoja. ;)
duckZ
Ehdottomasti samaa mieltä, legenda. Paras piirtäjä ikinä, eikä kukaan koskaan häntä paremmaksi yllä.
Kreach
Haluaisin tietää mitkä teistä ovat Barksin parhaat tarinat? Minusta parhaita ovat mm. Maailman toiseksi rikkain ankka, Äfäärisafari, Juovikas rubiini, Koralliluolan kummitus, Nelikulmaiset munat, Yksisarvisen jäljillä, 24 karaatin kuu, Kova ottelu, Kultainen talja ym....
HN Erkka
Puhuva koira, sekä Se parhaiten nauraa... ovat todella hyviä. :)
Karhula
Puhuva koira, Vanhan linnan salaisuus, Aku Ankka pelastaa tyhjälän joulun, Joulu karhuvuorella, Uponneet jokilaivat, Mayakeisarin kruunu, Kuningas salomon kaivokset, Koralliluolan kummitus ja Juovikas rubiini, koska ne on aivan mahtavia! :)
rulezman
Puhuva Koira on ihan legenda, yksi parhaista tarinoista ikinä.
Ja minä pidän myös Hevostellen halki historian-tarinasta, vaikka Barks vain käsikirjoittikin sen.
TKal
Oma suosikkini kaikista Barksin sarjoista on ehdottomasti Kulmikkaat munat. Tuossa sarjassa kaikki toimii hyvin ja juoni on hienosti rakennettu. Lyhyemmistä sarjoista suosikkia on vaikeampi nimetä, mutta esimerkiksi Omeletti ja Aku koulusalapoliisina ovat todella loistavia sarjoja. Näistä sarjoista saisivat nykyajan ankantekijät ottaa mallia (ja varmasti ottavatkin).
Kreach
Mitäköhän Barks tarinoita tulee tänä vuonna akkareihin? Villikoirien kuningattaren haluaisin ehdottomasti nähdä jatkiksena, toivotaan että jos tulisi! Myös paljon niitä 10-sivuisia sarjaja Barksilta ja vähemmän jotain uutukaista uutta Mikki roskaa. Samoin vähemmän näitä juuri viime akkarissa olleet jatkiksen, toiseksi parhaan tapaiset tarinat pois ja tilalle juuri näitä Barks klassikkoja. Mutta EI - vain kerran vuodessa ensimmäisessä numerossa näemme edes jonkun Barksin tarinan. Ja Mayakeisarin kruunu on muutenkin huonoimpia Barksin tarinoita ja ennestääm senkin olin lukenut. Oikeasti nyt Barksia, eikä mitään Bernadoa.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: KreachMitäköhän Barks tarinoita tulee tänä vuonna akkareihin? Villikoirien kuningattaren haluaisin ehdottomasti nähdä jatkiksena, toivotaan että jos tulisi! Myös paljon niitä 10-sivuisia sarjaja Barksilta ja vähemmän jotain uutukaista uutta Mikki roskaa. Samoin vähemmän näitä juuri viime akkarissa olleet jatkiksen, toiseksi parhaan tapaiset tarinat pois ja tilalle juuri näitä Barks klassikkoja. Mutta EI - vain kerran vuodessa ensimmäisessä numerossa näemme edes jonkun Barksin tarinan. Ja Mayakeisarin kruunu on muutenkin huonoimpia Barksin tarinoita ja ennestääm senkin olin lukenut. Oikeasti nyt Barksia, eikä mitään Bernadoa.
Oikeassa olet! Joskus 90-luvulla taisi olla kolme peräkkäistä Akkaria, joissa oli Carl Barksia.. nykyään taitaa tulla jotain 3 kuukauden välein.. :( Itse haluaisin tälle vuodelle erityisesti Barksin varhaistuotantoa, sillä muutaman ensimmäisen vuoden piirrokset eivät olleet täydellisiä, mutta sellaisia, joista minä pidin - tai pidän edelleenkin. Nykyään ollaan julkaistu melko paljon 60-luvun tuotantoa, joka on jo taas puolestaan liian täydellistä.
Fauntleroy
Ennen en pitänyt Barksista..en tiedä mistä se johtui.Varmaan siitä kun luin vain niitä -40 luvun alkupuolen tarinoita jossa Aku oli aina ilkeä ja oli poikia vastaan.
Mutta sitten varmaan luin niitä loistavia 10-sivuisia esim. Aku koulusalapoliisina,puhuva koira.
Myöhemmin myös kiinnostuin hänen tuotannostaan ja opin arvostamaan Carl Barksia :)
Ilman Barksia ei olisi monia hyviä hahmoja ja hänhän muokkasi Akun persoonan.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaKUVAT OVAT HIEMAN SUTTUISIA
Suttuisia?!
ArpinLusene
Carl Barks on kyllä kaikkien aikojen paras ankka piirtäjä ehdottomasti! Barksin piirrustustyyli...Ahh, aivan mahtava. Kaikki mahtavaa Barksin tarinoissa, juoni, piirrokset... kaikki!

R.I.P Carl Barks
Karhula
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaKUVAT OVAT HIEMAN SUTTUISIA
Eivät ne kyllä minun mielestäni ole suttuisia. Suorastaan tarkkoja, umtta jokaisella oma mielipide. ::)
Sininthecity
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: TaikaviittaKUVAT OVAT HIEMAN SUTTUISIA
Suttuisia?!

Ehkä siinä kultakauden (48-58) jälkeen oli pientä haparointia jäljessä ja alkoihan se varmaan 60 vuotiaalla Barksilla jo ikäkin vähän vaikuttaa.
Ronaldo
Olen samaa mieltä kuin aika moni muu Carl Barks on aivan uskomaton piirtäjä ja legenda :D. Ei mikään Rosa pärjää sille

Unohdin laitta syyn miksi minusta Barks on niin mahtava tässäpä se. Sen käsikirjoitukset ovat uskomattomia, juoni on mieletön ja piirrokset ovat mahtavia. En voi ymmärtää miten se osaa tehdä niin millimetrin tarkka työtä. ???

Ei tuplaposteja. -Barksi
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10