Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Formula ykköset: Lees-tallin tarina

(67 viestiä)
aku
Kirjoita se osa odotan niin paljon!
Salwer1st/
Ilmoitus: Vaihdan kirjoitustyylin pelkkään imperfektiin, koska näen sen helpompi kirjoitettavana
Luku V: Britannian GP 2000

Kaikki autot rahdattiin Silverstonen rata-alueelle aikaisin torstaiaamuna. Kuljettajat olivat saapuneet tutustumaan rataan jo eilen. Ensimmäistä kertaa Lees-tallin historiassa tallin kuljettaja pääsi lehdistötilaisuuteen median tentattavaksi. David Sealens siis sinne pääsi johtuen tietysti debyyttikilpailustaan ykkösillä. Mitään sen suurempaa ei torstaina tapahtunut. Kotikilpailunsa kunniaksi Geoff oli tuonut kakkua. Perjantain vapaat harjoitukset lähtivät käyntiin. West- ja McLaren mainoksille koristellut Leesin autot (tiedät kyllä miksi, jos olet lukenut edellisen bonusluvun) huristivat radalla nyt myös Britannian lipussa, kotikilpailun kunniaksi edelleen. Watt ajoi harjoituksissa sijat 5. ja 8. eli aivan loistavat sijat. Taisi Geoff Leeskin tästä jotenkin Wattin palkita. Sealens taas ei oikein saanut kunnon tuntumaa rataan. Sijoitukset hänen osaltaan olivat 20. ja 23. eli varsin vaatimattomat. Eipä ollut Geoff tästä iloinen, mutta päästi Sealensin silti aika-ajoon ajamaan normaaliliksalla. Aika-ajo oli sitä mihin perjantaina jäätiin. Watt oli vahva, mutta Sealens heikko. Watt ajoi lopulta sijan 7. ja Saelens oli yllättävän hyvin 16. Tapahtumarikas kilpailu päättyi lopulta Leesin €
wierii2
Tarinan kannalta hyvä,että muutit sen imperfektiin. Hyvää tarinaa teet koko ajan. Kiva myös seurata Shumin voittoputkea,joka katkesi viime osakilpailussa. Kuljettajien mestaruus tosin taitaa jo piakkoin ratketa,niin vahva Shumi on ollut...
wierii2
Ovatko myös nämä tulokset oikeita? Jos ovat, tiedän mestarin.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: wierii2Ovatko myös nämä tulokset oikeita? Jos ovat, tiedän mestarin.
Totta kai ovat! Eihän tarinan teko ole mitään ilman tiedon hakua. Ja mistästäs tiedät voittaako esim. Watt mestaruuden? ;)
wierii2
No joo. Tottahan tuokin on. Esimerkiksi Wattin auto ei vain kilpailukykyisesti pärjää vielä. Ensi kaudella saatetaan ensimmäinen voitto saada... Tai sitten tällä, ken tietää.
Bomber
Kunpa se perhanan Schumi nyt loukkaantuisi ;)
Aku-fani13
Hyvä tarina, mutta vähän liian tilastomainen minun makuuni, mutta muuten hyvä.
Millon tulee seuraava osa?
akkaridekkari
Formuloitten ystävän silmään tilastotkin näyttävät jännittävältä. Ne myös tuovat tarinaan todellisuuden tuntua; tulee sellainen mielikuva, että joku tarinan henkilöistä kertoo formulakirjassa kaudn kulusta.
Lisäksi teksti on sujuvaa, ja tylsimmässäkin tilanteessa on jotain jännittävää. Lisäksi oli mukava, kun muutit kerronnan imperfektimuotoon, siinä muodossa on nimittäin jostain syystä mukavampi lukea tarinaa.
Kaiken kaikkiaan tarina on parantunut paljon verrattaessa ensimmäistä ja viimeistä osaa. Odotan innolla, että pääsen lukemaan tarinan seuraavia osia! :D
Salwer1st/
Kiitosta, kiitosta kommenteista! Seuraavan luvun ajankohta on vielä 100% auki. En ole edes aloittanut sitä, mutta eiköhän tämä tästä.
Pullasorsa
Tarina on mielenkiintoinen, eikä tuo tilastomaisuus haittaa yhtään, päinvastoin. :) Jutut paranevat koko ajan. Voisit vieläkin enemmän kertoa elämästä radan ulkopuolella. Muuten mainio kokonaisuus.
wierii2
Milloinkas tuo seuraava osa muuten tulee? Onko ajankohta jo päätetty?
Karhula
Lainaus käyttäjältä: wierii2Milloinkas tuo seuraava osa muuten tulee?
Samaa voisin kysyä itsekin. On nimittäin edellisestä luvusta jo yli kuukausi, joten taitaa olla hyvä aika kysyä tätä.
Salwer1st/
Eiköhän se joskus ilmesty. Innostus on vähän lopahtanut ja varmaan lopuissa luvuissa käsitellään aina koko kausia.
Pullasorsa
Jälleen on reilu kuukausi vierähtänyt... Oletko enää aikeissa jatkaa tarinaa ollenkaan?
Sivuja: 1 2 3 4 5