Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 15

(75 viestiä)
akuankka1313
Olen lähettänyt työni (tiedätte, miksi ilmoitan tästä).
EmRA
Aika rientää ja tussia ei ole.
Taitaa jäädä lyijykynätyöksi tällä erää, mutta ainakin nyt voin tehdä taustasta mielenkiintoisemman ilman konevärittämisen vaikeuksia.
Salwer1st/
Jää multa välistä. Inspis oli hukassa, eikä ole löytynyt vieläkään. Ehkä sitten seuraavassa kisassa.
Akuhullu97
Jäi osallistuminen nyt... Ei oikein keksinyt kunnollista ideaa. Sama kuin Salwilla.
Vaari
Jää todennäköisesti jälleen väliin meikäläiselläkin, ideaa kyllä oli muttei halua saattaa loppuun. Vähän väliä saatan palata tuon kimppuun, mutta yhden hahmon kanssa on ongelmia ja aina jää tekemättä. Vihaan piirtämistä! >:(
Peetukka
No niin, minullekkin työ jäi luonnosvaiheeseen. Aloitin liian myöhään... :-/
Kääk13
Älkäähän nyt kaverit hei. Itse en ole aloittanutkaan enkä skanneriongelmieni takia aikonut osallistuakaan, mutta luettuani viimeisimmät viestit, osallistumpa sittenkin.
Ja aloitan juuri NYT.
Osallistukaa, älkääkä aina jättäkö puolitiehen. Pyydän kauniisti... :-[

P.S. ideaakaan minulla ei vielä ole, joten teidän mahdollisuudet joilla semmoinen on, ovat vielä moninkertaiset minuun nähden.
EmRA
Tuliko tästä sitten kaksintaistelu?
Itse aloitan suurinpiirtein nyyyt.
Kääk13
Homma valmis! Ylläpito tarkistaa onko työ tullut perille...

Onnea kaikille kisaan. Kuten huomaatte, ei yhden piirroksen kanssa niiin kauaa mene. ;)
Salwer1st/
Hah, syherrän sittenkin paintilla 10 minsassa jotain, niin on Kääkkikin tyytyväinen. :-P

//Tulipas hieno vaikka itse sanonkin. :D
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: LuistajavaariJää todennäköisesti jälleen väliin meikäläiselläkin, ideaa kyllä oli muttei halua saattaa loppuun.
Sinäsinäsinä..! Sä lupasit.>:/

Kääkin esimerkkiä vaan seuraamaan, omakin panokseni on totaalisen kesken, mutten heitä pyyhettä ihan vielä kehään. Pistän asiat tärkeysjärjestykseen ja pohdin läksyjä hieman myöhemmin, yritän nyt saadan jotain kasaan. Muuan syystä en edes haluaisi osallistua (selviää kyllä myöhemmin), mutta koska olen isäntänä, en voi näyttää teille huonoa esimerkkiä ja jättää kyniä laatikkoon. Väritys jää kyllä loistamaan poissaolollaan, mutta kyllä mä jotain aion lähettää.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: KääkKuten huomaatte, ei yhden piirroksen kanssa niiin kauaa mene. ;)Ei kai menisi, jos osaisi piirtää. Tämä harrastus on kummallinen, joskus sujuu, yleensä ei.

Lainaus käyttäjältä: PainostajateiniSinäsinäsinä..! Sä lupasit.>:/En muista luvanneeni osallistua, ainoastaan yrittäväni ja haluavani olla mukana. Miltei koko päivän olen tuota miettinyt, ja samalla viis veisannut huomiselle ohjelmoinnin tentille, eli yrityksenpuutteesta ei ole kyse. Meinasin että tänään pelaan varman päälle ja painun punkkaan näihin aikoihin, mutta ei sitten. Jos ei tämä onnistu, niin tehdään sama vaikka Miss Paintilla viidessä minuutissa, kun se osallistuminen on kuulemma tärkeintä.
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: VaariEn muista luvanneeni osallistua, ainoastaan yrittäväni ja haluavani olla mukana.
Joskus aaikoja sitten yksärillä pak.. kannustin sua osallistumaan, ja voisin vaikka vannoa, että ainakin suunnilleen lupauduit. Ei kyllä oo uutta jos muistan väärin.:D

Lainaus käyttäjältä: VaariJos ei tämä onnistu, niin tehdään sama vaikka Miss Paintilla viidessä minuutissa, kun se osallistuminen on kuulemma tärkeintä.
Ei kettuilua, söör<3 Ja tokihan se osallistuminen on ainakin suunnilleen tärkeintä, tärkeämpää kuin voitto eniveis. Veikkaan vahvasti sun tekevän liian suurta ongelmaa jostain pienestä kohdasta, otat rennommin ja annat kynän viedä. Piirtäminen ja liiian suuri yrittäminen eivät sovi toisiinsa.

Oma kuvani on juuri skannauksen jälkikäsittelyssä, sain kuin sainkin jotain väännettyä. Voittoa tällä ei tule, tiedän nimittäin jo nyt erään tätä paremman työn, mutta ainakin olen mukana. Toivottavasti kuvasta edes näkee, mitä maata oikein ajattelin. (Mua vähääkään tuntien sitä ei kyllä ole vaikea arvata.:D)
squid
Toistaiseksi vasta viisi osallistujaa lähettänyt kuvansa. Myöhästyneet eivät tähän kisaan mukaan pääse.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: CheeriJoskus aaikoja sitten yksärillä pak.. kannustin sua osallistumaan, ja voisin vaikka vannoa, että ainakin suunnilleen lupauduit. Ei kyllä oo uutta jos muistan väärin.:DVoipi olla että lupasin jotain räpeltää, mutta muistaakseni suunnitelmani oli tuolloin "pitänee kai ottaa joku jenkkilän osavaltio ja sijoittaa sinne muutama ankka sekä auto" tjsp, mutta en luvannut osallistumiseni olevan varmaa.

Lainaus käyttäjältä: EmäntäEi kettuilua, söör<3 Ja tokihan se osallistuminen on ainakin suunnilleen tärkeintä, tärkeämpää kuin voitto eniveis. Veikkaan vahvasti sun tekevän liian suurta ongelmaa jostain pienestä kohdasta, otat rennommin ja annat kynän viedä. Piirtäminen ja liiian suuri yrittäminen eivät sovi toisiinsa.Tämähän on selvä, mutta odotahan kun näet mitä tuli räpellettyä loppujen lopuksi. Tulos lienee kaikkien aikojen tökeröin, kelvottomin ja kaiken lisäksi (sattuneesta syystä) 4 vuotta vanhalla kännykällä valokuvattu ankkatekeleeni. Sano mielipiteesi vasta kun olet tämän hirvityksen nähnyt, odotat nimittäin selvästi liikoja. :D

Lainaus käyttäjältä: squidToistaiseksi vasta viisi osallistujaa lähettänyt kuvansa. Myöhästyneet eivät tähän kisaan mukaan pääse.Ja vuorokauden loppuunhan oli aikaa, oma osanottoni lähti sinnepäin jo vartti sitten.
Sivuja: 1 2 3 4 5