Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Kirjoittaja

Aihe: Ilmalaivan vangit

(317 viestiä)
kirja
Massaus: Muiden mukana (massassa) menemistä.

Matala aita: Sinulla oli helppo kohde, jota on helppo äänestää aivan ilman omia uusia perusteluja. Sieltä yli missä aita on matalin.

~kirja
Eltharion
Minulla oli omia perusteluja kuten roolihahmon kautta kulkeva keskustelu enka tuntenut menevani massan mukana vaan aaneni sai mielestani epailyttavin henkilo.
kirja
Aluksi tulee muutama syytös, sitten muutama ja sitten muutama. Yhteensä noin viisi. Suurin osa Kreachilta, ja moni syytöksistä senlaisia, jotka koskevat monia muitakin. Heti kun Ah:ta oli epäilty, laitat äänen hänelle.

~kirja
Eltharion
No jos haluat --Akuhullu97 En kylla tajua tuota logiikkaa ollenkaan. Eikos Kreach sitten antanut aanen Akuhullulle?
kirja
Juuri niin! Heti, kun hänelle oli annettu ääni, käytät samoja syytöksiä.

~kirja
Eltharion
Listaappa samat syytokseni Kreachin kanssa
Kreach
Olen epäilyttävä - pelasin miten tahansa. Viimeksi syyttelin liikaa muita - sitä ennen olin muistaakseni "epäilyttävän aktiivinen" ja Pp:ssä olikin hyvispahis. Nyt en pelaa omalla tavallani.

Kirja, Eltharion on aloittelija, en pistäisi heti ensimmäisenä pahiksien listalle tuon johdosta. Akuhullu on taas ollut melkein kaikissa peleissä mukana, mutta toisaalta puhui totta - aktivisoitui kun "jotain tapahtui". Ja sanoit minun "muuttaneen pelityyliä", koska kirjakin sanoi vähän aikaisemmin sitä?

Elthalta myös hyväpointti tuo, että voisi tehdä ingamea jos ei muuta keksi - ainakin minulta tulee heti elthalle hieman luottoa tuon johdosta. Eriasia sitten, kuka jaksaa vääntää jotain ingamea.

Niketinillä on uuden pelaajan valtit käsissään - kukaan ei siis tiedä pelityyliä. Eikös nuo aktiivisuus-listat olleet jotenkin pahiksien heiniä? Näyttää itse aktiiviselta?
Niketin
++T@IK@VIITTA

Tämä siksi, että Taikis on ollut paikalla Ankkiksessa, mutta ei viitsi kirjoittaa mitään tänne.
Ääni on vasta alustava ja toivoisin sen saavan Taikiksen puhumaan.

Eikös hän lähde vasta ensi viikolla Egyptiin?
T@IK@VIITTA
Eilen en ehtinyt koneella olla ja ensiviikolla joo lähden Egyptiin. Jooh, en oikein mukaan ole vielä päässyt. Huomenna lukaisen jokaisen sivun läpi ja laitan mielipiteeni esille. ;)
Pullasorsa
Nyt tämäkin peli alkaa mennä hakuammunnaksi, jossa yritetään saada pois kokemattomia pelaajia, jotka eivät välttämättä perustele viestejään kunnolla yms. Aivan mahdotonta sanoa vielä kenestäkään yhtään mitään, koska kokemattomuuden ja tästä mahdollisesti aiheutuvan hiljaisuuden vuoksi on typerää tiputtaa ketään.

Pahisten nappaaminen kannattaa ehdottomasti aloittaa siitä, että katsotaan mahdollisen aktiivin viestejä. Jos viesteissä on tyhjänpäiväistä selitystä, luultavasti henkilö vain pyrkii näyttämään aktiiviselta peittääkseen mahdollista pahisrooliaan. Tässä esimerkki:

Lainaus:No mitäs tässä on tällä hetkellä puhumista? En ainakaan itse edes epäile ketään, koska monet ovat vain sanoneet pari sanaa eikä muuta. Ei tässä ole oikein mitään puhuttavaa, vaikka kirja (ja myös niketin) yrittävätkin keskustelua luoda.
Tuollaiset itsestäänselvyysviestit, jotka eivät millään muotoa auta nappamaan pahiksia, saamaan peliä aktiiviseksi, eivätkä mitenkään auta hyviksiä ovat hyviksille turhia. Joten hyvikset, jättäkää tuollaiset viestit pois! Sen ainakin osittain luulisi helpottavan pahisjahtia, joka tosin ei tunnu tällä hetkellä tuottavan minkäänlaista konkreettista tulosta...
Niketin
Kiitos Taikis ja Pullis.

--T@IK@VIITTA
++Karhula

Olet lähettänyt kaksi viestiä pelin aikana ja kummatkin ovat olleet täysin turhia. Ainakaan sinusta ei ole hyötyä hyviksille, kun et kykene keskustelemaan.

Missäs akuankka1313 on? Entäs Ankkaristi?
Akuhullu97
Niketin sai minut vakuuttumaan heti tuolla ensimmäisellä viestillään. Toki siitä ei vielä tiedetä, että millainen pelitapa hänellä on, tai onko hän heti "taitava" pelaaja. Viime pelissä (pp) kummatkin pahikset olivat aika äänekkäitä, mutta seurasivat toisten mielipiteitä kuitenkin hieman niitä muutellen. Silloin heitä ei epäilty siitä, että vain peesailevat, muttei myöskään siitä, että ovat jotenkin erilaisia. He pelasivat taitavasti, eikä kukaan liiemmin epäillyt heitä. Ne, ketkä olivat viime pelissä puhuneet sekavia, olivat usein hyviksiä. Tuo sekavien puhuminen saattaa aivan johtua siitä, etteivät he oikein keksineet, mitä sanoa kun heitä syyteltiin (itselläni nyt vähän sama...)

Sitä, että puhun ristiin rastiin, voin ihan rehellisesti selitellä sillä, että olen hieman hätääntynyt kun minua syytellään suurissa määrin - oikeastaan ensimmäistä kertaa, kun olen juonittelupelissä mukana.

Herättelyä:

Ankkaristi: Ankkaristi on ollut lähes täysin hiljaa koko pelin ajan. Saattaa viitata siihen, että hän on pahis, mutta toisaalta ei voi varmuudella tietää, kun ei ole myöskään kirjoitellut. Ei ihan varsinainen epäily kuitenkaan, niin hiljaa että hankala on epäillä.

Eltharion: Eltharion on myöskin epäillyttävä. Antoi heti äänen sen jälkeen, kun kirja oli äänestänyt, vielä samalle henkilölle. Eltharion tuntuu peesailevan, ei anna omia mielipiteitään, vaan seurailee toisia ettei erottuisi joukosta. Silmän alla.

Karhula: Eipä sieltä kamalasti ole ääntä tullut. Ollut aika vaitonainen, vetoaa siihen, ettei ole asiaa. Vaikka olisi hyvis, niin eipä kauheasti apua hänestä ole.

Hiljaisuus epäillyttää, sen sain todeta.
Hirmu
Väliaikalaskentaa:

Äänet:
Akuhullu97 1 (Kreach)
Eltharion 1 (kirja)
Karhula 1 (Niketin)

Putoamassa Akuhullu97 ensimmäiseksi saadulla äänellä. Päivä päättyy huomenna perjantaina kello 20.00.
Padi
Joo, minäkin olen ihan ullakolla tästä mutta pistetäänpä näin:
++Eltharion
En äänestä häntä siksi että Kirjakin epäilee häntä vaan juuri tuon Akuhullun äänestämisen takia, heti kirjan perään laihoin perustein. Miksi? Olisithan voinut jättää äänestämisen toisaalle. Lisäksi tuo hänen avausviesti oli aika teenäinen. Ääneni on alustava ja pientä hakuammuntaakin mutta pidän sen ainakin toistaiseksi paikallaan. Eli näin päivän viimeinen viesti.
kirja
Sinulla oli kaksi perustetta, joista toinen tuli johtuen kohteen sanomisista Kreachin äänen jälkeen ja toinen oli hiljaisuus, jonka Kreach jo mainitsi. ("et ole aktiivinen...")

Kreach: Liiallinen pelitavan vaihtelu on epäilyttävää. Kuten jo edellispelissäni (Rv) sanoin, pelitapa on aina samanlainen paitsi jos siihen vaikuttavat jotkin asiat, joista suurin on rooli. Tietenkin omilla valinnoilla voi hieman muuttaa omaa pelitapaansa, muttei kovin paljoa. Sinun pelitapasi on muuttunut paljon. Et voi vedota enää edes siihen, että pelaat samalla tavalla kuin pelissä jossa olit hyvis.

Kreach: Kuinka moni mukana olevista on pelannut yli kolme peliä? Melkein kaikki ovat siis ns. aloittelijoita.

T@IK@: Jos ei tapahdu niin kuin sanoit, saat uudestaan ääneni. Vaikka tulossa olisi poissaolo, sinun täytyy olla aktiivinen.

Pullasorsa: Juuri noin. Useat pahikset yrittävät näyttää hyviksiltä (aktiivisuus), mutteivät ole todellisia aktiiveja, koska se haittaisi heitä liikaa.

Ah on nyt melko aktiivinen, mutta vasta kun sai ääniä. Mistä se johtuu? Onko hän hyvis, joka heräsi peliin vasta ääniä saatuaan? Onko hän pahis, joka pelkää lisää ääniä?

--Eltharion, yksi ääni sinulle on mielestänii tällä hetkellä tarpeeksi vahva pelote.

Meidän täytyy pyrkiä äänestämään myös ns. aloittelijoita, koska valtaosa pelaajista on niitä. Se tekee tästä todella hankalan pelin.

~kirja
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22