Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Wondyn räpellyksiä

(61 viestiä)
Vaari
Ai heit mallista piirtämistä, en saa mittoja kohdilleen tai sitten ne menevät muuten vain päin pyllyä. Ainoa onnistuneeksi luokiteltava oli eräs lyijäri/hiili-piirros Jessica Albasta joskus amiksen kuvistunnilla, ja siihen se mallista piirtäminen sitten jäikin.

Mutta asiaan, vaikka olen kokeillut musteita viimeksi joskus naperona kuviskoulussa minkä sitten jätin kesken, voin uskoa ettei niiden käyttö ole helppoa. Tusseista en tiedä, mutta ainakin terät aiheuttivat vain harmaita haivenia, joten hienoa jälkeä saat niilläkin aikaan. Ei voi taaskaan käsittää...

Toisesta tuli jostain syystä heti mieleen eräs "metallisti/gootti" ja hänen staffinsa. ;D Vaikka aihe on jälleen tyylillesi uskollinen, pidän siitä. En siksi että siinä näyttäytyy itse herra Kuolema, se vain on niin huolella sekä kenties "tunteella ja ammattitaidolla" tehty.

Ps. Voin suoraan sanoa, että Akumikkiminni on tähän mennessä ainoa projektini missä esiintyvät hiiretkin, sellainen kokeilu mikä tuskin toistuu, joten samalla linjalla olemme tässäkin.
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: KreachMiten olisi myös hiirihahmot? =)
Tämähän on suorastaan haaste. ;D Niitä pikahessuja ei oikein voi laskea piirroksiksi, siispä kynä käteen ja hiiriuniversumilaisiin.

En liiemmin ole kinnostunut hiiristä, mutta vahanaikaisissa hiirulaisissa on sentään jotain mielenkiintoista. Tein siis vanhahtavaan tyyliin & vanhahtavilla väreillä (siitä mahdollisesti oudot värivalinnat) Hessun, Mikin, Minnin ja Pluton. Koska mulla ei ollut mitään muistikuvaa esimerkiksi vaatteista tai joistakin pienistä yksityiskohdista, jouduin paikoitellen turvautumaan malliin. Itse hahmot ovat kuitenkin ihan omasta hatusta vedettyjä, eli luokittelisin tämän ei-mallista tehtyihin. (Huomatkaa, ei mallia eikä edes ankkoja!:D) Väritys on ihan tavallisilla puuväreillä. Ja sitten asiaan:
Hessu, Mikki, Minni ja Pluto

Antakaahan rohkeasti kommenttia. Selvää tosin on jo, että tämä oli vain kokeilu, enkä tule jatkossakaan piirtämään hiiriä - sen verran jännittävää jälkeä tuli. ;D

//Kiitosta taas Vaarille:) Ja todennäköisesti en saisi aikaan juurikaan enempää, tämäkin kävi lepäilemässä pöydän paperipinoissa jonkin aikaa. ;D
Vaari
Lienee turha edes mainita että hiiretkin näkyvät luonnistuvan, ja vieläpä nostalgiseen makuun. Pidän enemmän juurikin näistä vanhoista hahmoista, silloin Mikkikin jaksoi vielä kiinnostaa, toisin kuin nykyään. Yksinkertaisempi toteutus miellyttää silmää, ja väritys on sopivan "piirrettymäinen" (mitä sitten tarkoittikin). Jos tämä syntyi kolmessa ja puolessa tunnissa, mitä saisitkaan aikaan siinä kolmessa ja puolessa viikossa joka itseltäni kuluu vastaavaan? ;D

//Lainaus käyttäjältä: WondyOma vika, kuka nyt piirtää kopiopaperille..Minä ;D Tämä on ongelma, omistan vain A3-kokoista soveltuvaa paperia, jota käytän "vakavampiin" töihin, mutta Xeroxin tarjouspapru saa riittää ankoille (mahtuu helpommin skanneriin :-P ). Kokeilehan ihmeessä näitä muitakin vanhoja hahmoja, niitä olisi erittäin mukava nähdä. : D
Mac Ducky
Tuo kuvahan on aivan mahtava! Hienoa, kun olet käyttänyt oikein vanhempia hahmoja. Lisäksi hellä puuväritys tuo kuvaan mukavan leppoisan tunnelman. Ei tässä voi muuta, kuin kehua. Tee ihmeessä lisää kuvia näistä vanhemman ajan hahmoista. Ehkä seuraavaksi joku Viisas Kana Kananen aiheinen kuva? Olisi jännä nähdä miten Petteri Possun ja Rouva Kanan piirtäminen myös luonnistuisi. :)
Kääk13
Erittäin mainio kuva.
Itse, kuten muutkin, olen myös tykästynyt enemmän noihin 1930-luvun hiirihahmoihin.
Siksi vanhojen Gottfredsonin tyylisten piirrosten näkeminen on aina ilo silmälle.
Tuohon kuvaan olisi muuten pitänyt lisätä vielä Jopi Jalkapuoli ja Aku Ankka(vanhahtavaan -30 luvun tyylin tietty).

En tiedä jätitkö hahmojen väliset mittasuhteet tarkoituksella huomiotta, vai piirtelitkö vain huviksesi neljä tyyppiä samalle arkille.
Kun katsoo Mikkiä ja Hessua sekä näitten pituuseroja niin ne eivät oikein täsmää Gottfredsonin sarjoihin verratessa.
Yksilöinä niissä ei kuitenkaan mitään vikaa.

Mitenpä olikin, piirrokset ovat oikein onnistuneita ja mieleni palaa vanhoihin Mikki-sarjoihin.
_wonderlust_
Kivaa, uutta palautetta:) Täällähän on näemmä muitakin wanhan tyylin kannattajia.

Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyEhkä seuraavaksi joku Viisas Kana Kananen aiheinen kuva? Olisi jännä nähdä miten Petteri Possun ja Rouva Kanan piirtäminen myös luonnistuisi. :)
Lisää haasteita. ;D En ole koskaan kokeillut, eli pitää varmaan jossain vaiheessa testata niitäkin. Eri asia on, kehtaako tulosta pistää näytille.. Mielessäni alkoi hahmottua vanhanaikainen kuva mainitsemistasi hahmoista sekä Akusta, ja mikäli ideanpoikanen stästä selkeytyy, tuloksena saattaa hyvinkin olla uusi puuvärityö.

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tuohon kuvaan olisi muuten pitänyt lisätä vielä Jopi Jalkapuoli ja Aku Ankka(vanhahtavaan -30 luvun tyylin tietty).
Loppui paperi kesken. ;D Pluton mahduttamisessa oli jo omat ongelmansa. Oma vika, kuka nyt piirtää kopiopaperille..

Lainaus käyttäjältä: Kääk13En tiedä jätitkö hahmojen väliset mittasuhteet tarkoituksella huomiotta, vai piirtelitkö vain huviksesi neljä tyyppiä samalle arkille.
Kun katsoo Mikkiä ja Hessua sekä näitten pituuseroja niin ne eivät oikein täsmää Gottfredsonin sarjoihin verratessa.
Yksilöinä niissä ei kuitenkaan mitään vikaa.

:'D Voi ei, huomattiinhan se tietenkin. Luonnostelin nuo melko nopeasti, enkä yksinkertaisesti jaksanut piirtää Hessua uudelleen, kun huomasin kokoeron liian myöhään. Sovitaan, että alkuajan Hessu oli välillä hieman lyhyempi.. ;D Itse asiassa lähtoajatuksena ei tosiaan ollut tehdä mitään ryhmäpotrettia, aloitin vaan piirrellä yhtä tyyppiä, lisäsin toisen, kolmaskin olisi ihan kiva ja sitä rataa. Huono tapa, mutta näin kävi tällä kertaa.
_wonderlust_
Hirmuista halloweenia ankkislaisille!
Tämän vaatimattoman pikku kuvan myötä haluan toivottaa kaikille ankkislaisille mitä parhainta pyhäinpäivää:)
Vaari
Jep, huolella on tämäkin työstetty, ja musteen käytöllä on saatu Barksimaista fiilistä mukaan. Eihän Barks tainnut itse ainakaan kaikkia sarjojaan "tussata", mutta kuitenkin. ;D Mukava huomata että muistat meitä näillä, itselläni kävi kyllä mielessä mutta kaikkihan tietävät hitauteni ja töiden valmistumisprosentin...? Kuitenkin mallikasta jälkeä, väritys on nopsa mutta huolellinen sekä vaihteeksi iloisuus (aiheesta huolimatta) miellyttää. Ja kiitoksia toivotuksista! :D
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: VaariJep, huolella on tämäkin työstetty, ja musteen käytöllä on saatu Barksimaista fiilistä mukaan.
Huolella ja huolella.. Eilen kahdentoista aikaan (eikä missään nimessä päivällä) ajatus putkahti päähän, ja piirsin karun luonnoksen pohjalta tämän äsken loppuun. Itse asiassa huitaisin sen hämmentävän nopeasti. Tussaus on muuten hoidettu ihan sivellintussilla:) Siitä ehkä hämäävän eläväinen jälki. Kiitokset taas kommentista:3
Mattiii
Juu, hienosti on kyllä tuo tehty. Ja kuten Vaarikin sanoi, tuosta löytyy sellaista Barksimaista tyyliä. Ja eikös kuvan ankanpojat halloween-asuissa ole jostain Barksin halloween-tarinasta? Niin ainankin muistelisin.
Frodo
Tuo Halloween kuva tuo mieleen minullakin Barksin tarinan, jossa ankanpojat yrittävät saada karkkia Aku-sedältä. Todella, todella hienoa jälkeä Wondy:D Minua jaksaa aina ihmetyttää, miten osaat värittää puuväreillä noin hyvin! Itseltäni ei oikein luonnistu.

Myös tuo Oldschool-Mikki, Minni, Hessu & Pluto -kuva oli todella hyvä. Plussaa taas hyvästä värityksestä!
_wonderlust_
Mahtavaa joulunaikaa kaikille ankkislaisille tasapuolisesti!

Saatte käsialasampleni samalla, ja tiedän, etteivät harakanvarpaani ole sieltä parhaasta päästä.:'D Mutta hei, mä yritin!
Kääk13
Erittäin paljon kiitoksia erittäin hienosta ja lämminhenkisen mukavasta piirroksesta.
Ja joulut, että vuodenvaihteet siihenkin osoitteeseen. :)
Vaari
Jaahas, taas ehätit edelle. :D Kiitosta oikein paljon ja samoin hyviä jouluja sillekin suunnalle. :) Käsialasi on varsin nättiä, en saisi parempaa aikaiseksi ja itse kuvakin tietysti muistuttaa taas kuka on ollut asialla. Eihän tällaista aihetta saisi kritisoida, eikä itse työnlaadusta aihetta mokomaan löydykään, mutta mikseivät poikien silmät ole samanlaiset pallerot kuin yleensä? :D

Eipä tässä muuta kuin rauhallista joulua kaikille muillekin ja toivottavasti Kaikkien kynäniekkojen kenraalitar muistaa että vuosikin on vaihtumassa. ;D
_wonderlust_
Kiitos molemmille<3

Lainaus käyttäjältä: VaariKäsialasi on varsin nättiä, en saisi parempaa aikaiseksi ja itse kuvakin tietysti muistuttaa taas kuka on ollut asialla.
Ottaen huomioon, että tuonkin kanssa painin ainakin kymmenen minuuttia ja silti lopputulos on sen näköinen kuin olisin kirjoittanut sen enemmän tai vähemmän terästettyä glögiä hörppineenä, en luonnehtisi käsialaani mitenkään nätiksi.. Ja näkisitpä sen tekstin, minkä tekemiseen olen käyttänyt alle kymmenen minuuttia. ;D

Lainaus:Eihän tällaista aihetta saisi kritisoida, eikä itse työnlaadusta aihetta mokomaan löydykään, mutta mikseivät poikien silmät ole samanlaiset pallerot kuin yleensä? :D
En oikeastaan tiedä, koko ankanpojat näyttävät jotenkin oudoilta.:D Luonnosvaiheessa ne vaan jäivät tuollaisiksi ja samaten tussauksen jälkeen, ei sen syvempiä syitä.
Sivuja: 1 2 3 4 5