Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Wondyn räpellyksiä

(61 viestiä)
Mattiii
Vaarilla taitaa vanhuus iskeä. :D

Kuva on oikein mukava piristys tähän ennen joulua ja kyllä huomaa kenen tekemästä kuvasta on kyse, vaikka ei tekijää tietäisi. Väritys ja muotoilu on oikein onnistunutta, Aku näyttää aivan itseltään. Käsialasi on muuten aika samannäköistä kuin itselläni ja muutenkin siistiä. Omaani ovat maikat kehuneet, joten eiköhän myös sinun. :D Hyvät joulut myös sinne!
Akuhullu97
Ja kiitoksia myös täältä sinne! Hieno kuvahan se on! Ankanpojat ovat hieman ylipainoisen näköisiä takapuolen alueelta, mutta oikein hienojahan ne kuitenkin on. :D Akukin on hieno. Kiva nähdä välillä sinun "oikeatakin" tyyliä, eikä mitään Barkskuvien akvarelliversioita, vaikka nekin ovat sinun käsialallasi aivan jumalattoman hienoja. (:

Ja hyvät joulut täältäkin Wondylle! (:
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Ankanpojat ovat hieman ylipainoisen näköisiä takapuolen alueelta, mutta oikein hienojahan ne kuitenkin on.
Totta kai ne ovat vähän pyöreitä, joulupöydässähän on jo käyty!:D Mulle ainakin käy huomenna ankanpojat jouluruuan jälkeen..

Kiitos teillekin kommenteista!:3
akuankka1313
Ihana, Miguelmainen piirrustustyyli... :) Ja ihana, lämminhenkinen ja joulumieltä levittävä piirros. Kiitos wondylle!
Toke
Mainio joulukuva. :) Ei mitään valitettavaa. Yksityiskohtana jäi mieleen tuo takan reuna, joka on varsin terävä Akun alapuolella, mutta joka häviää hänen yläpuolellaan. Toimiva juttu mielestäni.

Hyvää joulua myös Wondylle. =)

Ja muuten, piirrähän myös uudenvuodenkuva. ;)
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: TokeJa muuten, piirrähän myös uudenvuodenkuva. ;)
Kun nämä juhlakuvat nyt ainakin jossain määrin jaksavat teitä kiinnostaa, niin tässäpä tulee:

Parempaa uutta vuotta 2010 ja varokaa raketteja!

Pilasin sen totaalisesti, kun en osaa muokata jajajaja se vaan feilasi, mutta koettakaa elää tuon kanssa.:'( Enkä ymmärrä, miksi kirkkaanpunaisesta tulee aina tuollainen lättänän yksivärinen, vaikka paperilla on selvästi nähtävissä vähintään kolme eri sävyä. Ilotulitteiden kuva on laillisesti netistä (en siis viitannut kintaalla tekijänoikeuksille), olen vaan valinnut kuvasta omaan käyttöön sopivimmat osat ja säätänyt niitä.

Ekassa kuvassani oli pojat, seuraavassa Aku ja pojat, tässä mukaan on saatu vielä Iineskin.:'D Kukahan seuraavan kuvaan tulee? Tämä ei siis ole mitenkään suunniteltu juttu, tajusin sen vasta kun tussaus oli valmis.
Ankka313
Upea ja tunnelmallinen kuva! Kiva, että jaksat näitä juhlakuvia iloksemme väsätä! Kiitos! Ja hyvää uutta vuotta sinullekin! :)
Vaari
Osaavissa käsissä syntyy sen näköistä jälkeäkin, ja valokuvien yhdistäminen on erittäin onnistuneesti hoidettu. Ei mennyt yhtä hyvin edelliseen kisaan kaavailemassani työssä... ;D Iinestä katselin itsekin, yleensä kun mukana ovat olleet vain Aku ja/tai pojat. Ei tästä valittamista löydy, samaa korkeaa ja tavoittamatonta tasoa kuin aiemmatkin. Itse en tällä kertaa mitään saanut koneelle asti (pirun skanneri), mutta tämä vastaakin kahta ja enemmän, kiitosta sinne. :)
Akuhullu97
Oikein hieno kuva taas kerran! Taustat, ja varsinkin tuo jää ja jäinen puu on älyttömän hienosti piirretty, ankkoja toki unohtamatta! Hyvää uutta vuotta Wondylle myös! (:
Mattiii
Joo, ei ole taaskaan muuta kuin hyvää sanottavaa. Erityisesti kiinnitin huomioni maisemaan ja taustaan, jotka on hienosti saatu tehtyä. Rakettien efektit näyttävät aivan kuin oikeilta raketeilta ja jäämaisema näyttää oikein jäiseltä. :D Kiitokset taas kerran hienosta kuvasta!
_wonderlust_
Itsekkäin juhlakuva tähän mennessä, nimittäin mun synttäreihin liittyvä tsydeemi!:'D Ei mutta tuleepahan pakotettua kynä käteen, ja pääsinpä piirtämään omakuvankin pitkästä aikaa.
Partyparty
EI mikään taiteellisuuden riemuvoitto, muttei oikein eilen illalla ollut aikaa sen syvemmin perehtyä kuvataiteen saloihin. Älkää ottako tätä liian vakavasti.:') Ai näytän lyhyeltä? No mähän olen.

Näin vanhuuden kynnyksillä sitä alkaa miettiä wanhoja kultaisia nuoruusvuosiaan, ja tästä johtuen jaan kanssanne varsinaisen herkkupalan: piirrokseni vuodelta -03! (Näin lukee kuvan alanurkassa, vaikka sitä ei meinaa erottaa kunnolla originaalistakaan - ainakin käsialani on säilynyt ennallaan.) Piirros on tehty koulun kuvistunnilla seitsemisen vuotta sitten, olin siis ilmeisesti 11-vuotias. Varautukaa siis taidepläjäykseen. ;D
Nostalgiaa!
Tiedän, tiedän, tämä on mykistävää..:''DD Se ei mahtunut skanneriin, tästä johtuu kaunis tumma viiva Nasun vieressä. Oiekastaan musta tuntuu, etten ole oppinut juuri mitään uutta näiden vuosien aikana.o_0
Mattiii
Synttärikuvasta täytyy kyllä sanoa, että jälleen kerran näkee, kuka on ollut asialla. :D Ja yhdessä illassa saa tällaista aikaan. Mitäs tästä nyt sanoisi? Ainakin näytät kuvassa ihan itseltäsi (sen mitä nyt olen nähnyt irl :D). Ankat ovat myös hallussa ja näyttävät oikein hienoilta, varsinkin Iines on säkenöivän kaunis. Ja hyvän vitsinkin olet saanut ujutettua kuvaan. :D

Toinen piirros on todellakin mykistävää. Joillakin on vaan se taito hallussa jo noin pienestä pitäen. Ihmettelen vaan tuota lehtien määrää ja aikaa kuinka kauan sen piirtämiseen on kulunut. :D
Anonymous
Ohhoh! :-O Mitä piirrustuksia! Ihan mahtavia piirrustuksia! Minulla loksahti oikein suu auki --> :-O Osaisimpa minäkin piirtää noin hyvin tai vaikkapa edes pikkuisen huonommin.. ;) Olen menettänyt piirrustus taitoni kokonaan.. :-[ Hyvä että ennen osasin tikku ukkoa piitää niin nyt en osaa edes piirtää läpi... ;)
Varsinkin tuo puhuva koira! Se on mahtava todella mahtava! Vaikka nuissa olisikin pieni vika niin ne ovat silti hienoja. ;)
Kääk13
Onnittelut täältäkin! : :D :D
Pakko myöntää, että luulin sua jo ennestään täysi-ikäiseksi(ei sillä, että näyttäisit vanhalta), mutta ei takerruta siihen sen enempää.
Komeita kuviahan nuo ovat, annan kehuni niistä, mutta saanko kysyä minkä kokoisiksi miellät Akun, Roopen ja muut Ankat?
Synttäripotretissasi olet Ankkojen kokoinen joka tekee sinusta sen takia mielestäni aikas lyhyen oloisen. Itse miellän ankat n. metrin mittaisiksi joten ihmisen olisi mielestäni oltava ainakin puolet siitä pidempiä. Itse olen usein saanutkin sellaista palautetta, että piirtämäni ankat näyttävät todella lyhyiltä. Liiankin lyhyiltä joittenkin makuun.

Hauskaa oli myös nähdä varhainen Nalle Puh-universumiin sijoittuva piirros. Hieno viidesluokkalaisen tekeleeksi ja hieno se on kyllä muutenkin.
Kuvaa oli hauska katsoa myös siksi, että olen itsekin lähettänyt tänne Nalle Puh aiheisen piirroksen. Taisi olla viime ystävänpäivän aikaan...

Joka tapauksessa, onnea! ;D
Vaari
Synttärionnittelut sitten vielä kolmannen kerran, ja muista ettei kukaan täällä ole vielä aikuinen. :D ...Jos olet 12,5 koroillakin Akun kanssa tasoissa, kuvittele miltä tällainen 168 lyhyt kääpiö näyttäisi vastaavassa tilanteessa! :'D Ehkä luotan itse enemmän Barksiin ja uskottelen näin Akun olevan alle metrinen. :') Mutta kyllä, olet näköisesi vaikka joskus sanoitkin olevan hankala arvioida itseään. Tällä kertaa Iineksen sormia ei näy, johtuisiko uudenvuodenkuvan pikku huolimattomuusvirheestä? ;D Uusi hahmo ilmestyi sekin taas lisää Roopen hahmossa, ja ihan itsenään käytöksestänsä päätellen.

Miksi minustakin tuntuu että olen menettänyt paitsi kiinnostukseni piirtämistä kohtaan, myös kyvyn kehittyä siinä. o_< Kuva näyttää juuri siltä kuin silloin ennen, konstailemattoman selkeältä kaikista yksityiskohdistaan huolimatta. Onko tämä yleistäkin, tapahtuuko tällaista siis muillekin? :'D Hianosti ovat pehmot onnistuneet, ei moitteen sanaa. Käsialasta on paha sanoa mitään tällä näöllä, erotan kyllä että siinä lukee kokonaisuudessaan vuosi 2003, mutta taitaa se varhaiseläke jo kolkutella ovella.

Meikällä on viime aikoina ollut melko hiljaista piirustelun saralla, ainoastaan kaksi projektia olen sitkeasti säilyttänyt työn alla. Kenties tämän inspiroimana voisin tekaista jotain vajaan parin kuukauden perästä kun kerta tämäkin käppyrä ikääntyy taas yhdellä vuodella, eihän näin mahtavia ideoita sovi päästää yksinoikeuksiksi kun kerta patentitkin jätettiin hakematta. :D

Jassoo, Kääk oli nopsempi ihmettelemään samankokoisuutta. :D
Sivuja: 1 2 3 4 5