Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Wondyn räpellyksiä

(61 viestiä)
Ankka313
Railakkaat 18-vuotis onnittelut lähettää sinulle tämäkin Vaarin kanssa aika lailla samanmittainen kääpiö ;D Synttärikuvasi on todella hieno, ja olet aivan itsesi näköinen. Ja korkojen kanssa näytät kyllä pitkältä ainakin livenä. Yrittääkös Roope tuossa noita limupullojasi kähveltää muovipussiinsa? ;D
_wonderlust_
Kiitokset: D

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Komeita kuviahan nuo ovat, annan kehuni niistä, mutta saanko kysyä minkä kokoisiksi miellät Akun, Roopen ja muut Ankat?
Synttäripotretissasi olet Ankkojen kokoinen joka tekee sinusta sen takia mielestäni aikas lyhyen oloisen.

Piirsin itteni tarkoituksella noin lyhyeksi, ja kuten voi havaita, en ole liian pitkillä säärilläkään varustettu. ;D Oon koko elämäni ajan tuntenut oloni puutarhatontuksi ja myös kuullut tästä, joten olen kuvassakin ihan tarkoituksella ankkojen kanssa samalla korkeudella. Muutin kyllä sormimääränkin ankkaisaksi, eli tuo on vähän enemmän sarjis-minä irl-minän sijaan.

Lainaus käyttäjältä: VaariJos olet 12,5 koroillakin Akun kanssa tasoissa, kuvittele miltä tällainen 168 lyhyt kääpiö näyttäisi vastaavassa tilanteessa! :'D
13,5 cm:n! Ikuistin uudet kenkäni samalla kätsästi tähän kuvaan.:'D

Lainaus käyttäjältä: VaariTällä kertaa Iineksen sormia ei näy, johtuisiko uudenvuodenkuvan pikku huolimattomuusvirheestä? ;D
Kädet vaan jotenkin jäivät, en edes huomannut mitään huolimattomuusvirhettä!:D Et olisi kertonut..:'D

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Yrittääkös Roope tuossa noita limupullojasi kähveltää muovipussiinsa? ;D
Jep, kyllä vaan.:D Tukkimiehen muovipussiin on hyvä kerätä tyhjentyneet palautuspullot, mutta onneksi korkkaamaton korillinen on vielä jäljellä. Roopen kassissa näkyy yksi pullo, kolme on pöydällä ja Akulla & mulla on molemmilla omat, joten yksi loota Sihiä on jo mennyt.:D Tämä oli itse asiassa ihan vahinko, tajusin sen vasta tussattuani.
Vaari
Minultahan jäi juttu kokonaan kesken, kiire saunaan, mutta samallapa tartun taas pariin kohtaan...

Lainaus käyttäjältä: Ankka313...Vaarin kanssa aika lailla samanmittainen kääpiö ;DJa olette sentään samanikäisiä, minä liki kolme vuotta ruttuisempi. Voih... :'D

Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Piirsin itteni tarkoituksella noin lyhyeksi, ja kuten voi havaita, en ole liian pitkillä säärilläkään varustettu. ;DJa sopivasti kengät kasvattavat juuri sitä säärtä, eivät reittä. ;D Olen miettinyt mikseivät korkokengät ole yleistyneet miehillä, oma lyhyyteni kun tulee myös raajoista selän ollessa "normaalimittainen". Olen siis edes istuessa muiden korkeudella. :'D

Lainaus käyttäjältä: Wond13,5 cm:n! Ikuistin uudet kenkäni samalla kätsästi tähän kuvaan.:'DNuo näyttivätkin eräiltä aiemmin hehkuttamiltasi, mutten luota enää muistiini koulun paljastettua kykyni unohtaa kaikki matikasta. Sentti jälleen lisää ja kohta olet sellainen joita aikanaan säälit! ;D

Lainaus käyttäjältä: TätiKädet vaan jotenkin jäivät, en edes huomannut mitään huolimattomuusvirhettä!:D Et olisi kertonut..:'DMuistini pelaa kuten näet, unohdin tietysti viimeksi mainita asiasta ja nyt tarjoutui sopiva sauma. :D Kerran olen itsekin yrittänyt takoa käsiä ristiin, voisin ehkä joskus päivittää toppaani haukuttavaksi. :D Ei mutta tällä kertaa onnistui, et varmaan ihmettele miksi itse piirrän kätöset yleensä taskuihin tai paksujen lapasien sisään aina kun mahdollista? ;D

Jep jep, teikäläisestä vielä, tuohon siis pyrit sillä siivellä silmäkulmassa. :D Kyllähän se hieman auttaa myös irl, kerran olen nimittäin nähnyt ilman... :)

Okei, topicin emäntä saa kostonsa vielä lähiaikoina, tuli offattua taas sen verran että voinen laittaa muutaman ikivanhan työn esille vielä tänään. Älähän kuitenkaan liiaksi suutahda, löytyipähän vain kerrankin edes hieman mainittavaa aina-niin-täydellisistä töistä. :'D

Ps. Antakaa anteeksi ja katsokaa kelloa. :')
Padi
Joo tosiaan, myöhäiset onnittelut täältäkin. Anteeksi etten ole kommentoinut aikaisemmin topiciisi (?) mutta mitäpä minä lähtisin kommentoimaan kun muut ylistävät kuviasi jo tarpeeksi. Tämä ei tosin tarkoita sitä etten ole katsonut galleriasi tuotoksia vaan kyllä minä innokkaasti seuraan jos tulee uusia kuvia. En ole kyllä nähnyt kenenkään piirtävän läheskään yhtä hyvin kuin sinä näin monitaitoisesti, vielä jos tosiaan piirrät niitä kuviasi yhtä nopeasti kuin olet kertonut. Itselläni kun on tapana syntyä hyvää jälkeä vasta tuhansien kummauksien jälkeen. Myös tuo Nalle Puh-kuva ihmetyttää, 11-vuotiaana jo tuollaista jälkeä :-O No, en keksi edes mitään rakentavaa kommenttia joten melko turha viesti taasen... :-X
_wonderlust_
^Monitaitoisesti?:D En ole ajatellut olevani mitenkään monitaitoinen, mutta kiitos sinulle ja muille toki myös.:3

Aika herätellä piirroskättä, motivaatiota ja tätä toppaa talvihorroksesta ja pistää pari kuvaa iloksenne tai vihaksenne, kuinka vain. Jos jokunen röhkäisy vielä saataisiin ilmoille, niin mii is häpi.:)

Ensin ankkaisa kuva:
Luistelu on kiwaa^^
Olen jo pidemmän aikaa halunnut tehdä pienimuotoista jatkoa oldschool-henkiselle hiirikuvalleni, tosin nyt halusin käyttää Akua. Löydettyäni pari ihanaa ja vanhahtavaa kuvaa ei ollut enää mitään tekosyitä. Niiden pohjalta valitsin Akun & Pluton ja piirsin molemmat luistelemaan jäälle, joka näyttää hyvin epämääräisen viitteelliseltä. Wanhahtava tyyli on mulle uutta, enkä ole sinut tämän tekniikan kanssa, joten malli oli jonkin verran tarpeen. Tehty puuväreillä tuollaiselle jännänsävyiselle kierrätyspaperille, josta jotkut omituiset väripisteet saattavat johtua.:) Akun ahterissa ainakin näkyy vaaleansininen täplä, joka ei tällä kertaa ole tekijän huolimattomuutta, vaan kuuluu papruun.

Ylpeänä esittelen myös valmistuneen ikuisuusprojektin, joka ei näyttänyt valmistuvan koskaan!:D Ylitin itseni siltä osin, mutta ylitystä ei tapahtunut sitten enää mm. teknisessä osaamisessa.. Mutta ihan sama, TSH-fanit huomio:
Aragorn-setä lyijäreillä
Kahtelin Taru sormusten herrasta -leffat joululomalla, tuloksena pahanlainen inspis tehdä Aragorn rakastamallani lyijärit + pieni ja hankala mallikuva koneella -tekniikalla. Lopulta tämä koki valmistumisen, vaikken sitä ihan uskonutkaan, ja jälki on paikotellen mitä on. Muuan toisella saitilla tämä sentään tunnistettiin ilman että kerroin, ketä työ esittää, eli kai tässä on jotain samaa näköä.:) Ehkä. Vähän.
Vaari
Pikaiset kommentit, kiirettä pitää kymmenen eri suunnan projektien parissa. Että pitääkin luvata kaikennäköistä Raichusta Venomiin ja Shadowista Batmaniin kaiken maailman otakuille ympäri nettiä...

Aku sekä Pluto näyttävät juuri siltä kuin niiden sinun tekemänä odottaisikin, eli hallituilta ja esikuvilleen uskollisilta. Akussa on havaittavissa jotain nykyaikaisempia piirteitä kasvoissa, mutta Pluto on kuin niistä vuosikymmenten takaisista loistosarjoista. Akun vasen nilkka näyttää jännältä... :D Värittely on onnistunutta ja sopii teemaan, kuten paprukin, vaikka se hieman puuväritystä omalla laikukkuudellaan maustaakin.

Setägornin muistankin jo syksyltä, enkä osaa sanoa kuin että henkilön tunnistaa mikäli on joskus nähnyt, esikuvaltaan se nimittäin näyttää. Fotorealistiset lyijärityöt tosin eivät kuulu suosikeihini, mutta ei tässä vikaakaan ole, joten nou valittamista.
Frodo
Olipas muuten ERITTÄIN hyviä kuvia nuo molemmat!

Tuo wanhahtava kuva: Jo paperi on jo niin komiaa, tuo sellaisen sopivan pohjan koko kuvalle, ja sitten vielä hahmot, jotka ovat onnistuneet prikuulleen nappiin! Itse en kyllä Akun naamasta kovinkaan paljoa mitään uudempia piirteitä huomaa. Kuvaan ei sopisikaan tausta, joten hyvä, ettet sitä sinne laittanut jään lisäksi.

Setä-Aragorn: Valokuvantarkkaa työtä, hyvät varjostukset, ainot miinus on, että sedän vasen silmä tai pikemminkin silmäkulma kaipaisi jotakin hiensäätöä. Muuten nappi kuva.
-Vade-
Eksyinpäs tännekkin, on sen verran upeita nuo viimeiset työt.
Oldschool-luistelu
Sanattomaksi tässä menee, upeaa jälkeä! Hienoa paperia, mistä tuollaista saa?
Setä-Aragorn
TSH-fanina sanon, että näköinen on ainakin. (: Virheitä en osaa bongata, ei mun silmätarkkuus riitä siihen. (Btw, minäkin katson LotR-trilogian joululomalla, enkuksi tietty.)
Nuista vanhemmista kuvista en nyt mitään keksi sanottavaa, paitsi, että piirustusjälki ainakin ankoissa on ehtaa Wondya. Olet näemmä syntynyt piirustuskynä suussa, ainakin Puh-kuvasta päätellen. :) Sen oman gallerian avaan ehkä joskus, mutta en tiedä milloin. Jos jota kuta kiinnostaa.
Toke
Kyllä, nuohan on mahtavia kaikki! Edellinen kommenttini on ties missä, mutta kaikki mahdolliset partypartyt, nostalgiat, aragorn-sedät ja luisteluonkiwat yms. on todella hienoja! En jaksa alkaa kommentoimaan kuva kerrallaan, kaikki tarvittava on jo sanottu. ;)

Lainaus käyttäjältä: -Vade-Sen oman gallerian avaan ehkä joskus, mutta en tiedä milloin. Jos jota kuta kiinnostaa. Onko sulla Vade muuten kuvia tuolla aa.fi'ssä? Ja kiinnostaa toki!
_wonderlust_
Paljon kiitosta ihanille kommentaattoreille.^^ Kiittelin kyllä mielessäni palautteesta ajallaan, mutta spämmin vasta, kun mulla on jotain näytettävääkin. Itse asiassa lisää on tulossa (on jo koneella, muokattuna ja Photobucketissa asti), mutta pistän nyt vain perinteikkään juhlakuvan, tällä kertaa kesä(loma)n alkamisen kunniaksi.

Lainaus käyttäjältä: TokeEn jaksa alkaa kommentoimaan kuva kerrallaan, kaikki tarvittava on jo sanottu.
Ei tietenkään ole sanottu, jokainen kertoo aina jotain omanlaistaan ja kommenteista oppii aina jotaikn.:D

Lainaus käyttäjältä: -Vade-Hienoa paperia, mistä tuollaista saa?
Kaverin kuvistyön esittelyposterista.:'D Se oli heittämässä roskiin papereita, joissa kuvistyö oli kiinni, ja armollisesti tarjouduin pelastamaan tämän kierrätyspaperin. Ikäväkseni en ole törmännyt tällaisiin kaupoissa, mutta pidän silmät auki. (Saa antaa vinkkejä tuon paprun löytämiseen!)

Mutta siis, rentouttavaa kesää!
(Luonnostelu harmaalla puuvärillä ja maalattu tuubiakvarelleilla, eikä poikkeuksellisesti lainkaan nestemäistä tussia aka mustetta.)
Vaari
Joooossain tämän muistelisin nähneeni, mutta paikkaa en halua muistella... Joka tapauksessa varsin kesäinen sekä ankanpoikiin liitettävä teema, mitäs tässä valittamaan mistään vaikken yleensä tähän tapaan laiturilta kalastakaan, etenkään näin tyyliin venäläinen timpuri rakennetulta. :D Vesi on vettä, taivas ilmaa ja kaikki sen näköistä, väritkin miellyttävät. Jonninjoutavaa jorinaa kun en osaa kehuja kummoisia onnistuneista töistä antaa, mutta halusin edes jotain sanoa.

Hyvää kesää ainakin!
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: VaariJoka tapauksessa varsin kesäinen sekä ankanpoikiin liitettävä teema, mitäs tässä valittamaan mistään vaikken yleensä tähän tapaan laiturilta kalastakaan, etenkään näin tyyliin venäläinen timpuri rakennetulta. :D
Ai sen jotenkin huomaa, etten pahemmin kalastele tai rakenna laitureita?:D Luonnostellessa havahduin jossain vaiheessa siihen, että on olemasssa erikseen jotenkin ne virvelit ja mato-onget, ja olin onnistuneesti yhdistänyt kelan ja kohon samaan onkeen. Se näytti jopa mun silmään jotenkin väärältä, joten päätin likvidoida sen kelan.

Vähäsen lisää tavaraa tulossa, kuten taisin mainitakin, joten kommentoikaa jos katsotte ja katsokaa jos jaksatte (toivottavasti) ja niin edelleen.

Commedia dell'arte
Commedia dell'arte on keskiaikaista italialaista katuteatteria, jonka henkilöhahmot ovat toistuvia ja kärjistettyjä. Kuvat ovat mustavalkoisesta kopiosta jostakin ikivanhasta kuvasta, tähän tapaan näitä hahmoja kuvattiin, joten tein sitten siihen samaan tyyliin. Värit keksin itse, kun mallissa niitä ei ollut (eikä kuviksessa ole nettiä kädenmitan ulottuvilla). Tekniikkana ah-niin-ihana akvarellit ja muste (eli nestemäinen tussi).

Commedia dell'ancke
Niin no, mitä tästä nyt voi sanoa.. Alitajuntaisesti varmaan kyrsiinnyin ihmisten tekemiseen ja keksin, että hei, olisi kivempaa tehdä näistä ankkoja. Teinpä sitten lopulta molemmat. Tekstit molemmissa omaa takuusuttuista variksenvarvasta, koettakaa kestää.

Urania
Olipa kerran kuviksen neloskurssi. Aihe perinteinen "piirrä antiikin ajan patsas lyijäreillä", ja koska se oli suhteellisen tylsää ja seuraava (mielenkiintoisempi) aihe odotti, en käyttänyt tähän kovin paljoa aikaa. Kyllähän sen huomaa, mutta en mä nyt ihan sutaissutkaan tätä.

Luonnostelua
Jos ketään sattuu kiinnostamaan, kuinka pääsääntöisesti luonnostelen työni, niin tässäpä hieno mahdollisuus selvittää asia. Kuten huomaa, en pahemmin nyhrää yksityiskohtia, vaan haen linjoja vähän ronskimmin.

Milla
Tätä varten tein tuon äskeisen luonnoksen. Kuvien koot ovat vähän hämäävät, luonnos on hädin tuskin A5-paprulla, tämä lähes kokoa A3. Mustalle paperille hetken mielijohteesta tuherrettu öljypastelliliiduilla, ja homma oli valmis yhtä nopeasti kuin ajatus tuli mieleeni. Tämän tekemiseen oli vain kaksi syytä, halusin leikkiä liiduilla pitkästä aikaa ja toisaalta pirtää tämän kuvan, johon olen niin kovasti kiintynyt.

Der große Rote Drache und die mit der Sonne bekleidete Frau
..eli Suuri punainen lohikäärme ja aurinkoon puettu nainen. Ku4-kurssin tuotosta tämäkin. Koko kurssin pointtina oli käsittääkseni fraasi "taiteen kuvista omiin kuviin", ja sehän sopi mulle, kun kaikki työt olivat mukaelmia taideteoksista. Tässä versioni William Blaken hienosta akvarellista Suuri punainen lohikäärme ja aurinkoon puettu nainen. Oman kuvani tein vähän erinäköiseksi ja käytin akvarellien lisäksi mustetta.
Vince Ankka
Voihan aamukasteen kostuttame ruohikko, sä todella hallitset taiteen. Meinasin nielaista itseni tukehduksiin nähdessäni nuo kaksi ekaa työtä nähdessäni, molemmat ovat ihastuttavia. :) Sä taidat olla yksi suosikkitaiteilijoistani. Itse kun olen C-luokan söhrääjä.

Tuo millakin on hieno, kauniisti piirretty ja omaperäisesti toteutettu. Osaat hienosti käyttää mustaa paperia hyväksi. Olen joskus nähnyt samantapaisen kikan, kun joku taidemaalari on hyödyntänyt osuvasti valkoista paperia saadakseen aikaan vaahtopäät merimaalaukseen.

Ihan sanattomaksi vetää tää taiteellinen anti...

PS: Rupeepa tekemään ankkasarjoja Akkariin, Wondy. ;)
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaVoihan aamukasteen kostuttame ruohikko, sä todella hallitset taiteen. Meinasin nielaista itseni tukehduksiin nähdessäni nuo kaksi ekaa työtä nähdessäni, molemmat ovat ihastuttavia. :) Sä taidat olla yksi suosikkitaiteilijoistani. Itse kun olen C-luokan söhrääjä.
Kiitän ja kumarran! Älä nyt kuitenkaan tukehdu.:D Stalkkailin äsken Vaarin taidetöpöä, ja kuten edellä mainittukin ehti kehottaa sua piirtämään, niin samaa teen minäkin.:D

Lainaus:PS: Rupeepa tekemään ankkasarjoja Akkariin, Wondy. ;)
xD Vielä kun joskus olisi niin hyvä..:D Taidan kuitenkin pyrkiä saamaan jännän valkean lakin keväällä ja hankkia jonkun Oikean Työn, etten ihan jättäydy vapaaksi taiteilijaksi.:P Mutta jos voitan lotossa, jään vaan piirtelemään ankkoja! Ehkä parin vuosikymmenen jälkeen osaisin jo piirtää B-luokan yksisivuisen.:D (Sarjiksista kun tuli puhetta, niin Kääkin ja mun projekti on siinä pisteessä, että siirsin sivut Photobuckettiin ja kerään rohkeutta, jotta uskaltaisin vielä julkaista sen Lukunurkassa.)
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Kiitän ja kumarran! Älä nyt kuitenkaan tukehdu.:D Stalkkailin äsken Vaarin taidetöpöä, ja kuten edellä mainittukin ehti kehottaa sua piirtämään, niin samaa teen minäkin.:D
Juu, tottakai alan piirtämään. :) Mulla onkin nyt ihan hirvee hinku, kun päässä on vaikka mitä ideaa. Nykyinen kesken eräinenkin pitäis saada valmiiksi. Saattaa olla tekin näätte sen joskus, mikäli mä opin laittamaan piirrustuksia nettiin. Aihe pysyy toistaiseksi salassa. ;)

Lainaus:Taidan kuitenkin pyrkiä saamaan jännän valkean lakin keväällä ja hankkia jonkun Oikean Työn, etten ihan jättäydy vapaaksi taiteilijaksi.:P
Aivan, kyllä mäkin olisin mieluummin joku sekatyömies kuin nälkäpalkalla taiteileva kynänsaihuttelija. Tuo taitelijan elämä on kuiteskin sen verran epävarmaa, että saako joskus rahaa ja verot maksettua.
Sivuja: 1 2 3 4 5