Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Tapsa99:n piirtämiä kuvia

(139 viestiä)
Pullasorsa
Toinen kuva nyt vähän oli mitä oli (Hannun mittasuhteet pielessä), mutta ei se mitään. Hieno ensimmäiseksi Hannuksi.

Ensimmäisen kuvan Aku on erittäin hieno!

Yritä vielä hiukan tarkemmin piirtää nokat mallista, mutta vau mitä kehitystä! Ja olet vasta kymmenenvuotias. Pidin oikein paljon ensimmäisen kuvan Akustasi, hienoa. :)
Ankkaristi
Pakkohan minun tännekin on nyt änkeä kommenttini.

Hienoja kuvia piirtelet, Tapsa ja erityisesti pidän ideoistasi piirroksiin! Itse en keksisi tuollaista delfiiniä, jonka kyydissä Aku on. Huomaan itsekin heti, että olet ahkera piirtämään ja jatka vain samaan malliin. Oma piirtämiseni on niin harvinaista huvia, että sitä näkee suunnilleen kerran parissa kuukaudessa. No, ei mennä omiin piirtelyihini, vaan kommentoidaan uusimpia piirroksiasi.

Ensimmäinen kuva oli aivan hieno, mutta maasto oli kuin suuri seinämä, mutta ei sekään mitään, on haastavaa saada maasto oikeanlaiseksi ja olet vasta kymmenvuotias. Jos nyt oikein katsoin, niin Akun kädet olivat hieman väärin piirrettyjä, oikean käden sormet oli tehty kuin vasemman käden sormet. Tämä oli taas minun pikkuinen yksityiskohta, olen vain turhan tarkka. Räpylöitä voisit vielä hieman tarkentaa ja niitäkin piirrellä hieman mallista, jotta saat ankat kävelemäänkin hienosti.

Toisen kuvan ideasta pidin taas kovasti, mutta näytti siltä, että olit piirtänyt hätiköiden. Jokaisella ankalla oli hieman epämuodostunut nokka. Hannu taas, no hänen räpylänsä ja muukin alapää (älkää olettako väärin) oli tehty hieman hätiköiden mielestäni ja kannattaa näitäkin piirrellä mallista. Hieno kuva tämäkin oli sinun ikäisen tekemäksi, jatka vain ahkerasti piirtämistä.

Tässä sitten hieman perusteellisempaa kommenttia ja muista, Tapsa, että kuvasi ovat todella hienoja ja minäkin haluan nähdä näitä lisää!
T@IK@VIITTA
Oli muuten hienoja kuvia! Varsinkin tuo ensimmäinen Aku oli ehdottomasti paras tähän astisista. Hyvä, että katsoit mallista niitä nokkia ja ne ovatkin nyt varsin hienoja. Hyvää työtä!
Tapsa99
Kiitos tosi paljon kommenteistanne!

Itsenikin mielestä toisen kuvan Hannun alapää vähän epäonnistui. Piirtelen melkein joka päivä ankkojen eri ruumiinosia, esim. päitä.

Ps: Saa laittaa myöskin toiveita, minkälaisen kuvan yrittäisin väkertää. :)
Padi
Juu, todellakin edistystä näkyy. Ei tuo Hannukuva ollut minun mielestä mikään hullumpi piirros myöskään.
Mutta minun mielestä voisit nyt piirtää kuvan jossa on vain Aku, jos satsaat siihen paljon niin hyvää jälkeä syntyy. Sitäpaitsi siitä saa jonkinverran kokemusta joka ehkä näkyisi sun tulevissa kuvissa. Anteeksi mun kommentista, en ole kovin hyvä tässä :-/
Tapsa99
Padin ehdotuksesta tein tälläisen kuvan: http://img228.imageshack.us/i/akunposeeraus.jpg/
T@IK@VIITTA
Todella hieno kuva! Akun pää on tehty hyvin, mutta räpylät ovat yhä kummallisia. Kokeile vaikka niitäkin mallista.
Tapsa99
Juu, minä voin piirtää seuraavassa kuvassa räpylät mallista.
Salwer1st/
Vinkkivitonen: Kun piirrät räpylällisen hahmon edestä päin, piirrä räpylät osoittamaan sivulle. Silloin näyttää, että hahmo seisoisi tasaisilla, ei jyrkällä mäellä.

Onnistunut kuva. :)
Toke
Todellakin hienoja kuvia edelleen täällä. Kuinka paljon olet yhteensä piirtänyt ankka(ja hiiri) kuvia, Tapsa?
Lainaus käyttäjältä: Tapsa99Ps: Saa laittaa myöskin toiveita, minkälaisen kuvan yrittäisin väkertää. :)
Kokeilepa Taikaviittaa. :)
Tapsa99
Öm.. Piirsin ensimmäisen Aku Ankan muistaakseni pari vuotta sitten, eli 8-9 vuotiaana, ja en muista tarkkaa määrää, kuinka monta kuvaa olen piirtänyt.
Tapsa99
Tässäpä Token toivomuksesta Taikaviitta: http://img57.imageshack.us/i/taikaviitta001.jpg/
Pullasorsa
Aikas komia. Nokkakin on jälleen paremmassa kuosissa ja piirtotaitosi kehittyy entisestään. Hienoa!
T@IK@VIITTA
Oli hieno Taikis! Nokka oli hyvä, mutta väritys oli hieman hutiloiden tehty.
Anonymous
Lainaus:Saa laittaa myöskin toiveita, minkälaisen kuvan yrittäisin väkertää.
Sattuisiko sinulla olen mitään Paint tai vastaavaa ohjelmaa koneella? Voisit meinaan testata tehä värityksen koneella. Kylläkin siitä tulisi paljon helpompaa mutta kuva olisi näyttävämpi. ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10