Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: VASTARINTA ANKKIKSEN PUOLESTA

(64 viestiä)
Aku Vankka
Seitsemättä, wierii, ei yhdettätoista.

Ja onhan se totta, että pelejä oli melkoisen paljon, mutta niiden täydellisessä poistamisessa ei ollut mitään ideaa. Rajoittaminen olisi ollut paljon fiksumpaa, esimerkiksi laittamalla rajoituksen että juonittelupelin loppumisesta tulisi kulua tietty aika (esimerkiksi 2-3 viikkoa) ennen kuin seuraavaa peliä saisi aloittaa.

Suora poistaminen ei ole koskaan ensimmäinen vaihtoehto, ensin täytyy kokeilla jotain muuta. Vasta jos mikään muu ei toimi, sitten voidaan harkita lopullista poistamista.
Kreach
Foorumin keski-ikää ajattelen oli todella typerää poistaa pelit. Aihe on loppujen lopuksi kovin suppea (ankat), että ilman "koukkuja" (kuten foorumipelit) eivät tämänikäiset tyypit jaksa pyöriä. Esimerkiksi Kvaak toimii ilman pelejä, mutta siellä aihe on todella laaja ja keski-ikä on huomattavasti suurempi.

On totta, että pelejä olisi voitu vähentää, Vankan ehdotuksen mukaan, mutta niiden poistaminen oli...

Lainaus:- Foorumi saa omistautua ankoille => Oikeat aiheesta pitävät jäävät
Mitä tästä on ollut hyötyä? Mitä sitten, vaikka foorumilla olikin muutamia vähemmän ankoista kiinnostuneita. Ei se haitannut foorumin toimintaa eikä vähentänyt viestejä ankka-alueille.

Lisäksi mua suoraan sanottuna kyrsii se, että ylläpito ei kommentoi asiaa millään tavalla. Ei perustellut mitään silloin tammikuussakaan, ja nytkin on July ollut paikalla monta kertaa.
souffleur m
En osaa sanoa, olenko mukana vai en. Kieltämättä kaipaan vuoden takaisia aikoja itsekin (taisin itseasiassa aloittaa tämän koko keskustelun), mutta silti olen enemmänkin kirjan, kuin muiden kannalla. Huolestuttavaa, jos täällä on mukamas enää vain kourallinen ankoista kiinnostuneita. Silloin eivät pelitkään pelastaisi yhtään mitään, sillä niitä voi aina pelata muilla foorumeilla. Ei millään pahalla, mutta joillakin käyttäjillä (kenties myös minullakin) tuntuu olevan pieni asennevamma; moneen ankka-aiheeseen olisi helppoa luoda uutta keskustelua, mutta keskustelijat ovat vain kadonneet. Esimerkiksi uusista ankkajulkaisuista repisi helpostikin puhuttavaa. Kreach loikin taannoin em. aiheesta ihan hyvän topicin, mutta siihenkin tuli vain pari vastausta. Mielestäni se, että pelien palauttaminen poistaisi tämän ongelman kokonaan, on turhan yliarvostettu ajatus, vaikka pieni totuuden siemen siinä toki piileekin. Silti kaikki on loppujen lopuksi meistä käyttäjistä kiinni.

Mutta periaatteessa olen sitä mieltä, että jotain olisi kyllä tehtävä. Jos se teidän mielestänne tarkoittaa sitä, että pelit olisi palautettava, niin olkoon sitten niin. Itse en kuitenkaan täysin allekirjoittaisi sitä.
Aku Vankka
Suuri osa vastarinnan kannattajista (mukaanlukien minä) on valmis aktivisoitumaan ankka-alueilla, mikäli pelit saadaan takaisin. Joten täytyyhän siinä silloin jotain järkeäkin olla, kun tulisi kertaheitolla useampi vanha aktiivikäyttäjä takaisin.
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaSuuri osa vastarinnan kannattajista (mukaanlukien minä) on valmis aktivisoitumaan ankka-alueilla, mikäli pelit saadaan takaisin.
Mutta miksi vasta silloin? Mielestäni ei olisi kovin järkevää vääntää väkisin keskustelua ankka-alueilla vastalahjaksi pelien palauttamisesta. Vai onko tilanne kenties toisin päin; keskusteltavaa löytyisi, mutta uudistusten takia kukaan ei vaivaudu enää kirjoittamaan mitään?
Aku Vankka
Tai sitten meneillään on jonkin sortin boikotointi. Tai sitten porukat eivät vain yksinkertaisesti jaksa keskustella täällä, kun ei ole mitään ajanvietettä siinä samalla. Itselläni on luultavasti enemmänkin tämä jälkimmäinen juttu. Ennen vuodenvaihdetta jaksoi kyllä keskustella, kun pystyi siinä samalla osallistumaan peleihin, mutta niiden poistamisen jälkeen se keskusteleminenkin on jäänyt.
Kreach
Hiljaisuus on myöntymisen merkki?
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: KreachHiljaisuus on myöntymisen merkki?
Ai pitikö minun sanoa jotain? ;D
Kreach
Lainaus käyttäjältä: souffleur mLainaus käyttäjältä: KreachHiljaisuus on myöntymisen merkki?
Ai pitikö minun sanoa jotain? ;D

Tarkoitan ylläpitäjiä. Jos teen juonittelupelin, he eivät sano siihenkään mitään?
Aku Vankka
Tätä menoa tuskin sanoisivat mitään, vaikka tänne ilmaantuisi kolme juonittelupeliä ja viisi erilaista Viestimaratonia...
wierii2
Jep, pallo on nyt heitetty ylläpidolle, heiltä kaivattaisiin hyviä perusteita pelien poistamiseen. Ei kai pelejä poistettu ilman perusteita, tai siksi, ettei ylläpitäjät vain tykänneet VM:stä?
Frodo
Kieltämättä hieman kummallista ylläpitämistä, kun tähänkään aiheeseen emme ole saaneet minkäänlaisia kommentteja ylläpidolta.
akuankka1313
No, joku voisi kokeeksi avata yhden juonarin...
Aku Vankka
Kreatsii, juonittelupeli pystyyn :)
Mac Ducky
Juonarit vaan jylläämään, kun ei kerran mitään kuulu ylläpidolta.
Sivuja: 1 2 3 4 5