Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: VASTARINTA ANKKIKSEN PUOLESTA

(64 viestiä)
akuankka1313
Tämä päivä muistetaan Ankkiksen historiassa.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Tämä päivä muistetaan Ankkiksen historiassa.
Ja moni muistelee sitä ylpeänä, kuten vaikkapa nämä kaksi meidän ankaria! :D Enkä minäkään nyt tästä mitään pahaa tule muistelemaan. Huumorilla mennään. :D
Ankkaristi
Aikamoista spämmiä tuossa kyllä oli...

Ihan oikein oli, että ylläpito antoi porttikieltoja monille henkilöille, jotka olivat riehuneet, mutta jossain mielestäni sen rajan pitäisi kulkea. Esim. Aku Vankka ei ollut omasta mielestäni tehnyt muuta kuin ilmaissut hienolla tavalla oman mielipiteensä asiasta. Samoin kuin minä ja monet muutkin täällä ovat tehneet, eivätkä ole saaneet porttikieltoa (esim. kirja).

Ilmeisesti ylläpitoa ei saa arvostella millään tavalla tai muuten joutuu monen päivän jäähylle...

Nyt, jos tulee viestejä tulee katsomaan, niin näyttää, että olisin kirjoittanut nämä kaksi viestiäni ihan pienen tauon älkeen, mutta oikeastihan tuossa tuli vaikka kuinka spämmiä mm. aqanqilta... :D
Hiidenkirnu
Mitä ensimmäisiä kommentteja näin viestimaraton tekstit=kopioita Wikipediasta oli ihan ansaittu Salwerin loma tosin ehkä pienempikin loma olisi riittänyt. Kuitenkin aina pitäisi osata käyttäytyä ja esittää asiansa rauhallisesti. Ette voita huutamisellanne yhtään mitään!

Kuitenkin on tarpeeton syytös väittää viestimaraton viestejä suoraan kopioiduiksi wikipediasta, sillä sitä ne ei todellakaan ole. Julyn viesti taisi kuitenkin olla ihan yhteisesti ylläpidolta, joten turha pelkästään häntä syyttää!

Saatiinpas muuten illemmalla keskustelua seuraamaan jopa submin :). Taisi vain laittaa profiilinsa piiloon ettei kukaan häntä huomaisi.
Peetukka
Olin alunperinkin sitä mieltä, että tämä ns. "vastarintalle" oli aika hulvaton. Mitään ei tehty asian edistämiseksi, ja sitten kun aletaan tehdä, se on tällaista hulabaloota...
Karhula
Mitään julkaisukelpoista sanottavaa ei ole. Tuo eilinen hulabaloo oli kyllä oikeastaan hieman ylläpidon itse aiheuttama. Olisi kannattanut ehkä hieman miettiä tuota VM=kopioidut viestit juttua. Suututtu aika lailla porukkaa.
Peetukka
Vaikka se suututtaa, niin ei sitä silti saa alkaa hillumaan kuin päätön kana! Sama asia kuin liikenteessä joku autoilija törttöilee, alkaa ärsyttämään, niin sittenpä ajan tuosta kolari kostoksi. Rauhallisuus ja asiallisuus on asian ydin.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaVaikka se suututtaa, niin ei sitä silti saa alkaa hillumaan kuin päätön kana! Ei tässä olekkaan kukaan hillunut kuin päätön kana, ellei parin ns. "sankarin" spämmiaaltoa lasketa.

Ymmärrän täysin Salwerin tuohtumisen, koska VM=wikipedia-kohta oli täysin aiheeton. Enkä myöskään ymmärtänyt Vankan bännien syytä. Sensuuria?
hjhh
Lainaus käyttäjältä: HiidenkirnuKuitenkin on tarpeeton syytös väittää viestimaraton viestejä suoraan kopioiduiksi wikipediasta, sillä sitä ne ei todellakaan ole. Julyn viesti taisi kuitenkin olla ihan yhteisesti ylläpidolta, joten turha pelkästään häntä syyttää!
Mun mielestä aika naurettavaa, että tosta heitosta nyt nousi sitten kauhea juttu, kun kattoo minkälaista guanoa tässä ketjussa nyt ollaan yleisesti kirjoitettu. :D

Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyYmmärrän täysin Salwerin tuohtumisen, koska VM=wikipedia-kohta oli täysin aiheeton.
Eiköhän toi heitto ollut ihan puhdasta provosointia (Sitähän tässä on harrastettu puolin jos toisin) ylläpidolta, johon sitten ainakin Salwer sitten meni.

En tässä asiassa sen kummemmin ylläpidon puolella ole, enkä ole sitä mieltä, että Ankkis on nyt kovinkaan toimiva paikka (en tosin koe, että se oli sitä juurikaan enempää ennen tammikuun uudistuksia). Tämä taistelu nyt on vaan alkaa olemaan melkolailla hävitty. Kannattaskohan nyt vaan luovuttaa tämä taistelu ajoissa ja hakea niitä parannuksia jollain muulla tavalla?

//Kiroilu seis. -July
July
Vaistailen hyvin lyhyesti pariin viimeisimpään viestiin ja myöhemmin otan käsittelyyn aiemmin esille nousseet kysymykset.

Lainaus käyttäjältä: Ankkaristi--- Ihan oikein oli, että ylläpito antoi porttikieltoja monille henkilöille, jotka olivat riehuneet, mutta jossain mielestäni sen rajan pitäisi kulkea. Esim. Aku Vankka ei ollut omasta mielestäni tehnyt muuta kuin ilmaissut hienolla tavalla oman mielipiteensä asiasta.---
Ilmeisesti ylläpitoa ei saa arvostella millään tavalla tai muuten joutuu monen päivän jäähylle...

Lainaus käyttäjältä: Mac Ducky---Enkä myöskään ymmärtänyt Vankan bännien syytä. Sensuuria?
Haluaisin nyt korjata hyvin suuren väärinkäsityksen Aku Vankan bannien syyn johdosta. Vankka pistettiin tauolle, sillä hän oli kirjoittanut offtopicia erääseen aiheeseen varoituksesta huolimatta. Sensuurista ei siis ole kysymys, sillä tavalla tällä foorumilla ei olisi yhtäkään keskustelijaa.

Lainaus käyttäjältä: Hiidenkirnu--- Saatiinpas muuten illemmalla keskustelua seuraamaan jopa submin :). Taisi vain laittaa profiilinsa piiloon ettei kukaan häntä huomaisi.
Pyysin subminia vilkaisemaan sitä, miten "mallikelpoisia" viestejä ankkislaiset tätä nykyä kirjoittavat. Muistutus vielä kaikille eilisen osallisille: Jos haluatte haastaa henkilökohtaista riitaa minun kanssani, ette aavistakaan miten isoa palaa yritätte haukata. Varoitan jo nyt, ettette tule voittamaan.
Jos taas haluatte kritisoida ylläpitoa, olkaa hyvät ja tehkää se sivistyneellä tavalla ja arvostuksella. Siten mekin vastaamme sivistyneesti ja arvostaen teidän mielipiteitänne. Kyseessä on kaksisuuntainen katu.
Aku Vankka
Lainaus:Haluaisin nyt korjata hyvin suuren väärinkäsityksen Aku Vankan bannien syyn johdosta. Vankka pistettiin tauolle, sillä hän oli kirjoittanut offtopicia erääseen aiheeseen varoituksesta huolimatta.
Olisi mukavaa tietää, mikä ko. aihe on ja milloinkahan tämä varoitus, jota en ole koskaan nähnytkään, on annettu? (vai onko se kenties annettu vain ylläpidon keskuudessa eikä muille ilmoitettu mitään?)
July
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOlisi mukavaa tietää, mikä ko. aihe on ja milloinkahan tämä varoitus, jota en ole koskaan nähnytkään, on annettu? (vai onko se kenties annettu vain ylläpidon keskuudessa eikä muille ilmoitettu mitään?)
Toiseksi viimeinen viesti ketjussa, epäasialliset viestit, joiden joukkoon omasi kuului, on postettu foorumin siistimmän ulkoasun sitä vaatiessa.
Kaikki ylläpidon antamat varoitukset ovat joko julkisia tai ne lähetetään yksityisviestinä asianomaisille. Omalta osaltani nollatoleranssi sääntörikkomusten suhteen alkoi toissapäivänä.
Imfromfinland08
Meikäläinen ja Salwer vähän innostuimme, ja Rela sekä Aqanq riehaantuivat. :D Kyllähän tuo VM-juttu sai täällä ja parilla muullakin foorumilla aika paljon keskustelua aikaan, mikä oli jopa ihan odotettavaa. Tosiaan, kyllähän AKu Vankkakin off-topiccaili aika paljon, jos nyt oikein muistan, mutta hän kuitenkaan ei olisi bannia ansainnut, mutta turha sitä on enää miettiä.
Karhula
Näemmä tämä Vastarinta on loppunut ja nykyisin porukkaa kiinnostaa vain aa.fin kuningas - Donald-91
akuankka1313
Kun ylläpitoa ei kerran näy, järjestetään uusi vastarinta ja uusi juonittelupeli? :D
Sivuja: 1 2 3 4 5