Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Musiikkimakunne?

(139 viestiä)
Futis-Ankka
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Minun mielestä musiikki on turhaa humpuukia, enkä sitä erityisesti kuuntele, paitsi Crash-pelin musiikkia, ne jää soimaan päähän. Loistokamaa, vaikkei se mitään radiomusaa ole, mutta pelimusiikkia, musiikkia sekin.
"Musiikki on turhaa humpuukia", ohhoh onpa kovia sanoja... Kannattaisi muuten lopettaa Crashin mainostaminen vielä kun ehdit...
Fergus
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Minun mielestä musiikki on turhaa humpuukia
Aika kultainen mielipide. Tolla saat avattua varmasti keskustelua.
Mac Ducky
Pääasiassa kuuntelen punkia ja rockia. Sanotaan nyt, että mieluisia bändejä ovat Green Day, Apulanta ja Billy Talent. Ja onhan niitä monia muitakin hyviä bändejä, kuten Linkin Park.
Sami-96
Minun musiikkimakuni painottuu
Eppu Normaaliin
Apulantaan
Leevi and the Leavingsiin
Apocalypticaan
Ja muutun samantapaiseen. ;D
Ape
Leevi and the leavings on paras mielestäni. Nyt ei päässä soi mikään.
Fergus
Tulipa varattua liput (tai lippu, miks se pitää sanoa monikossa ;<) MUSE'n keikalle ensisyksynä.
http://www.youtube.com/watch?v=Hxye7OiL6Gs
Eiköhän liene 50€n arvoista tietää kiekuuko Matthew Bellamy noin kauniisti pelkästään levyllä.
Padi
Itse kuuntelen lähinnä vain hiphopia mutta kyllähän joskus soi kanssa räp, rock tai punk. En siedä suomalaista musiikkia koska niissä aina kiroillaan, sama soundi eikä suomenkieli minusta lauluihin sovi. Lempiartisteihini kuuluu m.m. Akon, Kanye West , FloRida sekä T-pain vaikka en kuuntele niitä niin paljon enää sillä heidän musiikki alkaa jo olla vähän vanhaa. Sori jos oli vähän sekava viesti ja en tarkoittanut millään pahalla mun kommentilla suomipopista.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: FergusTulipa varattua liput (tai lippu, miks se pitää sanoa monikossa ;<) MUSE'n keikalle ensisyksynä.
http://www.youtube.com/watch?v=Hxye7OiL6Gs
Eiköhän liene 50€n arvoista tietää kiekuuko Matthew Bellamy noin kauniisti pelkästään levyllä.

Mä en oo ikinä ymmärtäny Musen musiikkia :-/ Laulaja nimenomaan kiekuu ja en mä ainakaan sitä jaksa pitkään kuunnella. Ja jotenkin muutenkin niin erikoista musiikkia.

Ja mulla Metallican keikka sitte vajaan viikon päästä. :)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: jojo3Mä en oo ikinä ymmärtäny Musen musiikkia :-/ Laulaja nimenomaan kiekuu ja en mä ainakaan sitä jaksa pitkään kuunnella. Ja jotenkin muutenkin niin erikoista musiikkia.
Mun mielestä ihan loistava bändi. Lempparikipale tietenkin Time is running out. Muhun iskee jotenkin juuri sopivasti tuo laulu, ehkä vain pidän tuon kaltaisista. Dändädädäädändädäädäää..
EmRA
Olenko ainoa ankkiksessa joka nimenomaan ei kuuntele noita metallicoja ja iron maideneita? :o
Fergus
Lauluhan tuossa bändissä nimenomaan parasta on. Aika simppeliä alternativerockiahan se on loppupeleissä, mutta on niissä biiseissä jotain kivoja koukkuja ja hyviä melodioita. MUSE on näistä populäärialternativerockbändeistä se oma suosikkini.

Mitä minä taas en ymmärrä on Metallican huikea suosio. Todella keskinkertainen bändi joka ei haise/maistu yhtään miltään. Iron Maidenilta Trooper on ihan jees.
TKal
Metallica on kyllä ehkä "hieman" yliarvostettu bändi, mutta kyllä bändin musiikista löytyy paljon hienojakin puolia. Itse innostuin joskus seiskaluokalla Metallicasta, ja tämä innostus johti sitten myöhemmin siihen, että aloin kuuntelemaan paljon muutakin (ja mielestäni myös parempaa) metallimusiikkia. En osaa sanoa, olisiko näin käynyt ilman tuota Metallica-innostusta.
Kreach
En pidä erityisesti oikein mistään :D Tai no vähän sitä sun tätä, kaikki käy.
Fergus
Nyt on tullu palattua juurille metallimusiikin pariin.

Mitään mätmätmättöä en jaksa kuunnella, mutta löytyi tällanen bändi missä on ainaki kivasti kaikenmoista kikkailua ja laulajakin vetää aika hienosti.
Protest the Hero - Sequoia Thorne

Kyllä se mättö siis vieläkin uppoaa kunhan on vähän progeilua mukana.

Mutta siis joo esim. toi kys. om. bändi pyyhkii Metallicalla lattioita ihan kaikilla osa-alueilla :).
jojo3
Lainaus käyttäjältä: FergusKyllä se mättö siis vieläkin uppoaa kunhan on vähän progeilua mukana.
Näin on. Kävin tänään Provinssirockissa ja pitihän se käydä katsomassa ruotsalaista Opethia. Sellainen progemetal-bändi mutta örinälaulua. Aivan loistava kyllä. Soittajat taitavia (varsinkin rumpali!) ja laulajakin aivan huippu. Jätkä örisi death metal-örinää siinä ja yhtäkkiä vaihtoi sellaiseen melodiseen puhtaaseen lauluun. Aivan loistava. Tässä yksi raskas biisi (toinen osa tässä), jota eivät valitettavasti soittaneet tänään. Sitten samalla bändillä on tälläisiäkin biisejä. Todella monipuolinen ja hyvä bändi kyllä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10