Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: Muut foorumit?

(174 viestiä)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12http://www.forum.simpsonit.org
Itsellenikin tuttu foorumi. Jos kiinnostaa niin sama nick kuin täällä, kirjoituksia lähinnä "jakso arvostelut" aiheessa.
/Muuten näitä aa foorumeita pursuaa joka paikasta. Kuin hain ankkista, tämä oli ainut Ankka -foorumi (Kvaakkia lukuunottamatta).
AKUANKKA12
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: AKUANKKA12http://www.forum.simpsonit.org
Itsellenikin tuttu foorumi. Jos kiinnostaa niin sama nick kuin täällä, kirjoituksia lähinnä "jakso arvostelut" aiheessa.
/Muuten näitä aa foorumeita pursuaa joka paikasta. Kuin hain ankkista, tämä oli ainut Ankka -foorumi (Kvaakkia lukuunottamatta).

Juu, kun näin sinun nimimerkkisi täällä, alkoi mietityttään, että olen sen jossain muuallakin nähnyt. Se siis oli Simpsonit.orgissa.

Ai niin, käyn myös http://akun313.phpbb.com
Vain miten se kirjoitettiin? No, kuitenkin Akun313 - foorumi, pääasia.
Frodo
Itse löydyn ainakin sivuilta:
http://www.akuankka.fi
http://www.pv-foorumi.org

ja täältä... tietenkin.
vrs
Mie käyn omassa paikassani eli täällä.
Ja simpsonit.orgin foorumilla ja sitten täällä ja aku ankka-sivun foorumilla ja sitten muutamissa ihan järjettömissä foorumissa jossa olen yleensä vain spämmäillyt.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: vrsjossa olen yleensä vain spämmäillyt.
Ankkiksessa?
T@IK@VIITTA
Käyn http://www.akuankka.fi ja sitten täällä. Muualla en käy.
Eduardo
Itse seikkailen Hopeanuoli -foorumilla. Linkki: http://keskustelu.hopeanuoli.com/. Onko kukaan muu rekannut itsensä sinne?
_wonderlust_
Olen rekannut ties kuinka moneen paikkaan, usealle foorumillekin, mutta pistän tähän joitakin tärkeimpiä.
akuankka.fi - Ei kovin yllättävää.
Gootti.net - Pari vuotta on täälläkin tullut pyörittyä.
Radola - Satunnaisena Sims-pelaajana änkesin tuonne, kun Sipsilä lopetettiin. Hoplaa, tuollakin pari vuotta takana.
Suosikki.fi - Olin suosikissa joskus erittäin aktiivinen, mutta uudistusten myötä into lopahti enkä ole käynyt siellä ikuisuuteen. Ekoja foorumeitani ja eka paikka, jossa oli nickinä _wonderlust_.
Last.fm - Last.fm vielä listaan, onhan sieläkin foorumi, vaikka pääpaino on muualla.

Näiden lisäksi löydyn myös mm. Aapelista, Älypäästä ja Kalle Ankasta (:'D).
Keno don rosa
Olen monilla foorumeilla joita en paljasta mutta Ankkanetin voin paljastaa.
Edit: Ankkanet kaipaa lisää käyttäjiä.
Kdr
Eltharion
Minut loytaa mm. sivustoilta sotavasara.net ja Kontu
Vaari
Ei jaksa ei, taas piti tehdä uusi tili koulun toimesta jonnekin minne lie, ja lisää lienee luvassa. Eipä siinä muuten mitään, mutta kun koko homma on yleensä vain yhden harjoituksen juttu ja koko accountti unohdetaan saman tien. Ikäni olen foorumeilla pyörinyt ja paljon muitakin saitteja kansoittanut, mutta että MySpaceenkin piti aikanaan tehdä profiili vain kokeilumielessä koulun niin halutessa. Siis ei herranjestas...

En nyt jaksa linkkejä laittaa, Mutta tässä joitakin sivuja joille olen rekisteröitynyt omasta tahdostani:

peliplaneetta.fi - Taisi olla ensimmäinen paikka jonne kuunaan rekkasin, tosin keskustelun taso kävi harvinaisen äkkiä selväksi enkä ole siellä vuosiin kirjoitellutkaan.

konsolifin.net - Yksi tasokkaimpia peliaiheisia keskustelufoorumeita, viihdyn vieläkin.

ign.com - Yksi pelaajan tärkeimpiä uutislähteitä. Netin suurimpia tietokone- ja videopeleihin keskittyviä saitteja, ja jos täältä ei jotain löydy, ei sitä ole olemassakaan.

aapeli.fi - Amiksessa piti olla jotain ajanvietettä, ja Maikkarin ostettua saitin rekisteröinti tuli väliaikaisesti pakolliseksi, muuten ei päässyt pelaamaan. Kävin muuten pari viikkoa sitten huvikseni katsastamassa vieläkö proffani löytyy, ja olin näemmä parin vuoden tauon aikana menettänyt kaiken ansaitsemani. :P

youtube.com - Joskus sinnekin rekkasin, mutten enää muista tunnustani joten pariin kolmeen vuoteen en ole sisään kirjautunut.

tm-exchange.com - Pari vuotta sitten pelasin Trackmaniaa aktiivisestikin, jolloin kävin myös tuolla uppaamassa omia ratoja ja latailemassa muiden tekeleitä.

deviantart.com - Pitihän tännekin joskus rekata, osa materiaalista oli vain jäsenille tarkoitettua. Nikkiä en tosin enää muista, joten systerin accountilla joskus sivuja selailen.

google.fi - Pitäähän jokaisella oma iGoogle olla, joten tili löytyy täältäkin.

ankkis.net - Täälläkin siis buukkaan...

akuankka.fi - Tämä on se ns. virallinen Ankka-saitti, joten tietysti. Foorumisofta ei todellakaan ole se paras mahdollinen, mutta kaikkea muutakin löytyy ja mikä tärkeintä, keskustelua syntyy oikeasti. Jos ylläpito saisi keskustelualueen enemmän foorumia muistuttavaksi, oltaisiin jo todella hyvällä mallilla.

kalleanka.se - Juuh... Sielläkin on profiili, mutta harvemmin tulee käytyä. Jotain ruotsalaiset kuitenkin osaavat, sivusto nimittäin toimii jostain syystä akuankka.fitä huomattavasti paremmin ja erilaisia ominaisuuksia löytyy enemmän.

Sähköpostit löytyvät ainakin Jippiistä (ensimmäinen, en tosiaan enää muista osoitetta), Hotmailista ja G-Mailista.

Paljon muuallakin olen joskus näyttäytynyt, mutta nuo lienevät ne tärkeimmät.

Sitten muutama mihin koulu on aikanaan pakottanut:

blogger.com - Googlen omistama blogisaitti jonne aikanaan tein tunnuksen ja kirjoitin artikkelin vain yhtä tehtävää varten.

Myspace.com - Johonkin yhteisöön piti rekata, eikä Facebook saatika galleria kiinnostanut. Ei tämäkään, mutta johonkin se piti tehdä.

Google Picasa - Kuuluu Googlen palveluihin, mutta vaatii oman tunnuksensa, joten sielläkin siis.

reppu.lamk.fi - Tämän hetken oppilaitokseni oma saitti, jossa on pakko vierailla vähän väliä epäselvän ja katkonaisen informaationkulun vuoksi. Myös kurssit, tehtävät sun muut lukkareista lähtien löytyvät sieltä, joten pakollinen paikka tällä havaa.

Muita en tähän hätään muista. Tosin, ketä edes kiinnostaisi? :D

// No nyt korjattiin sitten toinenkin epäkohta...
July
Lainaus käyttäjältä: Vaariankkis.net - Tuollakin buukkaan, foorumi toimii paremmin kuin täällä.
... Joko tämä on kirjoitettu hämmentämään ihmisiä tai sitten kyseessä taitaa olla jo aiemmin jonnekin kirjoitettu ja myöhemmin tänne pastettu teksti. :'D
Vaari
Lainaus käyttäjältä: JulyLainaus käyttäjältä: Vaariankkis.net - Tuollakin buukkaan, foorumi toimii paremmin kuin täällä.
... Joko tämä on kirjoitettu hämmentämään ihmisiä tai sitten kyseessä taitaa olla jo aiemmin jonnekin kirjoitettu ja myöhemmin tänne pastettu teksti. :'D

Korjasin typon, en vain aivan ehtinyt ajoissa. :D Juu, kirjoitettu jossain aivan muualla... xD
Vince Ankka
Jospa minäkin yrittäisin laittaa jotain tarinaa.

depeche mode.fi: Lempibändini suomen kielinen sivusto on kyseessä, joten oli pakko rekata itseni. Ja hyvin olen viihtynyt siellä, ei lainkaan moitetta.
akuankka.fi: Tuonne rekkasin itseni jo viime vuoden puolella, onhan se virallinen Akusivusto. Viihtymisenä siellä on alkanut kärsiä, mutta sielläkin on todella hyviä tyyppejä.
pmmp.fi: Joo, onhan tuo vaikee uskoo, mutta kun olen kiinnostunut kyseisestä bändistä oli pakko rekata sinne. Ja sieltäkin olen saanut kavereita, ainaskin kolme. Viihdyn siellä todella hyvin.
simpsonit.org: Tuo on nyt sitten tuorein, mihin mie olen itseni rekannut. On hauskaa rupatella hauskasta sarjasta ja lukea mitä muut siitä juttelee. Ei ainakaan tarvii olla yksin Simpsonit-fani. :D
suosikki.fi: Joo, tuonnekin tuli rekattua, kun olen musahullukin. En tosin käydä kauhean säännöllisesti ja se tässä vähän harmittaa.
eppunormaali.net: Eput on yksi suosikeistani, joten oli pakko tuonnekin liittyä. Siellä on välillä aikas hiljaista, mutta ei se mua haittaa. Kunhan saa mielipiteitään ja Eppu-hulluuttaan jakaa. ;D
leffatykki.com: Joo, elokuvahulluna piti tuonnekin liittyä. Mutta ilmapiiri on siellä suoraan sanottuna jäykempää ja vaikeampaa, niin tulee siksi oltua aika hiljaisena. Jotain tulee silti joskus sanottua.
telkku.com: Tuonne rekkasin kun en tilannut mitään tv-lehteä ja sieltä näkyy tv-tiedot selvästi. Sivuston yhteisössä kun tulee välillä pölistyä, mutta yleensä vaan olen aikas hiljainen. Siellä porukka on kuitenkin aika oudompaa kuin täällä. :-/
Älypää: Joo, tuonnekin rekkasin kun tykkään sivistävästä pääntietoudesta. Siitä on kylläkin aikaa, kun viimeksi siellä seikkailin.
visakisa.com: Tuonnekin kuulun samasta syystä kuin edellisellä. Sielläkään en ole valitettavasti ollut vähään aikaan.
youtube.com: Juu, tuonnekin rekkasin ihan vaan hetken mielijohteesta ja ihmettelenkin, että miksi mun siti piti rekata.
hotmail.com: tuolla on yksi sähköposteistani, jote käytän säännöllisesti. Hyödyllisimpiä rekkaamisiani ikinä.
gmail.com: Tuo on vielä parempi ja hyödyllisempi paikka, jossa mulla on sähköposti. Käytän tätä säännöllisesti.
myspace.com: Hehe... Hauska juttu, tuollakin mulla on oma sähköposti. Joo, ihan kiva paikka, mutta siellä ei tule ihan joka päivä käytyä.

Ennen mä olin myös frendit.orgissa, mutta häippäsin sieltä, kun fiilis alkoi tuntua huopatossutehtaalta eikä kukaan oikein jutellut kanssa enää. Se tuntui siis jo suorastaan pakkopullalta.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12