Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Mitä olet ostanut?

(113 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Hullut Päivät, joista onnettomana tuloksena seuraavat asiat:

-mustat sukkikset, 40 denieriä niin tarkenee talvella
-kirkkaanpunainen T-paita (se on värikäs o_0)
-neonkeltainen kynsilakka, väri oli niin härski, että piti ostaa, käytän mustan lakan kanssa (ei tosin Stockalta)
-päällyslakka (eikä sekään Stockalta - alesta sentään kuten toinenkin)

Mihin aikaan olit wondy stockalla?
Olin nimittäin itse siellä kahden aikoihin.

Tuli ostettua vihreä perushuppari ja One waysta talvitakki.
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: BomberMihin aikaan olit wondy stockalla?
Olin nimittäin itse siellä kahden aikoihin.

Mä taisin olla vasta aikaisintaan neljältä. Oli nimittäin kuvista päivällä, joten pääsin lähtemään vasta myöhemmin, kun kaikki paras oli jo ostettu. Esimerkiksi yli-ihanat Voguen ylipolvensukat satiininauhakoristeilla:'( Tosin, enhän minä koskaan tee hyviä ale-löytöjä..
Nuno
Viimeeksi ostin Jonas Brotherssien a little bit longer levyn. Mentiin ostamaan Anna Abreun uusinta levyä, mutta sitten löytyikin tuo levy ja tietysti ostin sen, kun en saanut molempia ostaa. :D
Muuta en ole nyt ostanut (jos ei lasketa karkkeja), paitsi vanhemmat osti sisäliikuntakengät ja vapaa-ajan kengät.
_wonderlust_
Vihdoin pääsen hehkuttamaan pikku murusiani<3 Kyseessä ovat siis New Rockin Neptunot, nämä näin. Samanlaiset voi bongata mm. Dani Filthin jaloista.8) Kyseisiä kenkiä ei ole mitenkään helppo löytää Suomesta ja hinnoittelu on tämän mukaista. Kyseessä oli viimeinen pari juuri omaa kokoani puoleen hintaan, joten en kovin kauaa miettinyt ostopäätöstä. Ovh. kun oli sen 280 euroa, suorastaan säästin, kun ostin nämä nyt!:D Samaisessa kuvassa miniedustukseen pääsevät myös samalta kauppareissulta ostetut Voguen kirkkaanvioletit sukkikset takasaumalla, pitäisi tareta talvemmallakin paksuuden ansiosta. Muita ostoksiani ovat ainakin puna-musta kaulahuivi, sivellintussi ja suloinen pikku kaktus^^
July
Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Kyseessä ovat siis New Rockin Neptunot, nämä näin.
Kaverin komerosta löytyy myös nuo. Kyseinen neito on varsinainen kenkähirmu, joka taitaa omistaa "muutamat" Pennangalanit, New Rockit jne. Itse olen ihastunut El Naturalistoihin enemmän, vaikka omistan vasta kahdet :)

Mitähän meikäläinen on ostanut viikottaisten ruokatarvikkeiden lisäksi lähiaikoina... Viinaa, kai. 100DEN sukkahousut, kahdet uudet silmälasit (ou jeah!) ja, ja... No, eipä muuta tule nyt varsinaisesti mieleen. Liimaa ja kartonkia YO-kutsuja varten.
Vaari
Hmph! Tänään meni 13 egeä sisäänpääsyyn Electric Motor Showhun, ~50€ muutamaan 100 vuotta vanhaan mustavalkovalokuvaan, nyt seinää koristavat kuvat ihka ensimmäisestä Harley Davidsonista ja kisa-Rellusta, jonka kuski hämmästelee irtoavaa pyörää 80:n tuntivauhdissa. ;D Kotimatkalla jouduin tankkaamaan, ja 60 litran tankki imaisi menovettä yli 70 euron edestä... Onneksi en vieläkään löytänyt sitä NFS Nitroa, olisi päivän saldo muuten kohonnut vuoden takaisiin lukemiin.
Mattiii
Tänään pitkästä aikaa eksyin kauppaan ja mukaan lähti uusin NFS Shift. Hintakaan ei ollut paha, koska oli alennuksessa 34,95€. Ja tulihan tuota bensaakin ostettua Mazdaan reilu 50 litraa. Tosin omasta pussista ei tarvinnut maksaa, koska on faijan työsuhdeauto ja firma maksaa kaiken.
DJ Dream
Kesällä ostin PV:n (Mopo) maksoi 150 e,13-14 vuotta vanha mutta toimii kuin uusi :)
Lily
Viimeksi taisin ostaa puolentoista pullon litran cokista... Sitä ennen ostin ainakin Kingdom Hearts I:sen, marraskuun taskarin ja joulun teemanumeron. Viime sunnuntaina taisin ostaa mustan samettimekon. Ja samana päivänä ostin Platoon-Nuoret sotilaat dvd:n, lähinnä siksi, että palvomani näyttelijä Johnny Depp omasi siinä sivuosan. Lähiaikoina muuta ei ole ostettu :D Paitsi rahaa bussikorttiin, se vaihtui vihreäksi.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Lily---Platoon-Nuoret sotilaat dvd:n---
"Rakastan napalmin tuoksua aamuisin" ;D

No, tänään en ole ostellut yhtikäs mittään, pitää säästellä rahaa sinne miittiin. Benziiniä tuli kuitenkin tankattua eilennä, muuten olisi jäänyt reissu haaveeksi. Muuta: Viime parjantaina Need for Speed Nitro Wiille, värikyniä, tusseja sekä ruokaa tietty. ;D
Mattiii
Tänään suorinkin samantein koulun päätyttyä kaupoille. Mukaan lähti grippipakkaus tennismailaan, lokakuun ja marraskuun taskarit ja uutta jaksoa varten koulukirjoja. Vaatteillekin olisi ollut tarvetta, mutta kun ei löytynyt mitään sopivaa niin jäi ne ostamatta.
Frodo
Lauantaina tuli ostettua Kiukaan The New Dark Age -levy (16.90€)

Tänään ostin PV:n 14 piikkisen eturattaan eurolla ja kaksi piispamunkkia hintaan 2.40€ leipomosta.

Että tällaista lähiaikoina on tullut ostettua. Lisäksi pitäisi sitten ostaa PV:seen uusi takaratas ja uudet ketjut.
Padi
Tänään tuli kanssa vähän tuhlailtua, 299€ uuteen rotsiin, 60€ pitkiin kalsareihin, 1,6€ muumilimuun, 2,75€ puolentoist litran limonadi limuun, 8€ grippipakettiin, vajaat kolmekymppii molempien tennismailojen jännitykseen ja 1,4€ pronglesiin. Huomautan vielä että nuo limut ja sipsit ovat huomisen nyyttäriä varten.
Eli tuli nyt sopivasti ennen joulua tuhlailtua taas aika paljon rahaa :(
wierii2
Minä taas selvisin lopulta aika vähällä jouluostoksistani:

-Lacoste hajuvesi (55€) (isälle)
-Nomination koru (115€) (äidille)
-Lacoste pipo (50€) (itselle)
-Gant-pipo (60€) (kaverille)
-Gant-kaulaliina (55€) (kaverille)
-Energiajuomaa (2€) (itselle)

Eli ainoastaan 332€. Hyvä minä! Viime vuonna meni enemmän... ;D
Bomber
En ole ikinä kuullutkaan Gantista, mikä merkki se oikein on? Näyttää ainakin kalliilta, kun pipokin kuusikymppiä..
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8