Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Paras näkemäsi elokuva?

(59 viestiä)
ArpinLusene
Hmm.... Ehkä paras leffa Date Movie.... Kaikki TSH on hyviä, samaten Potterit.... Kyllä se paras on Date Movie ja Epic Movie 2. :D
rulezman
Muistakaapas tänään sitten kaikki lapsoset katsoa puoli kymmeneltä Blues Brothers, siis jos näkyy SubTv Leffa.
akuankka1313
Paras elokuva, hmm... :P

Olisiko joku Dreamworksin leffoista, tai Harry potter ja Salaisuuksien kammio?

Varmaan se Harryn puolelle menee.
rulezman
No, kattoko kukaan eilen Blues Brothersia?
TKal
Tarvitseeko tuota nyt koko ajan täällä kysellä, että katsottiinko Blues Brothersia? Itse en katsonut, ei näy tässä talossa Subtv leffa.
rulezman
Tarvitsee, kuuluu yleissivistykseen, että on nähnyt sen leffan.
Tiala
En katsonut, ei ole SubLeffaa meillä. Monesti on kyllä tullut katottua, niin loistava leffa. Mitäs pidät jatko-osasta BB2000? Musta se on myös loistava, muttei ihan niin hyvä kuin alkuperäinen... Belushin puuttuminen tekee paljon. Rauha hänen sielulleen. :'(
rulezman
Ei kyllä uudenpi versio yllä millään vanhan tasolle...
Belushi teki ensimmäisestäkin elokuvan isolla E:llä, ilman häntä ei tule mitään. Ja Aykroydkaan ei ole niin hyvä/hauska.
Ja oikeita tähtiäkään elokuvassa ei esiinny, kuin James Brown ja Aretha Franklin.
Mutta Suondtrack oli kyllä edelleen kuulemisen arvoinen.
Tiala
Esiintyyhän siinä vaikka ketä! Arethakin. Ja loppukohtauksen medleyssä on Ainakin Eric Clapton ja B.B. King!
rulezman
Arethanhan minä jo mainitsinkin ;)
Olisin kaivannut ainakin Ray Charlesia elokuvaa, ja Cab Callowaytäkin olisi tarvittu.
Fergus
Minulla on oikeastaan kolme vaihtoehtoa parhaan elokuvan tittelin saajaksi. Kärkipaikka vaihtelee mielentilan mukaan.

Ehkä eniten ykkösenä on sci-fiklassikko The Matrix. Viimeisen päälle tyylikkäästi ohjattu elokuva yhdistettynä scifilosofiaan ja loistavaan näyttelyyn. Tuotantoarvot kohdillaan, efektit aikaansa edellä ja huumoriakin löytyy sopivasti. Kaikki on tehty äärimmäisen tyylikkäästi ja jokainen kohtaus on hiottu huippuunsa. Juoni on nokkela, joskin vähän liiankin hankala joillekin. Pääosan esittäjät toimivat ja hahmoissakin sopivasti särmää. Loistoleffa.

Toinen sci-fiherkku suosikeistani on Serenity. Tämä Joss Whedonin mestariteos on jossainmäärin hieman samankaltaista cyber-punkia, joskin vähän veijarimaisemmalla ja humoristisemmalla otteella. Elokuva on kaikinpuolin loistava. Huumoria löytyy sopivina ripauksina, ja se on toimivaa. Elokuva on myöskin jännittävä ja viihdyttävää katsottavaa. Juoni on vähän sekava, mutta noin viidenenllä katselukerralla se on parhaimmillaan :). Ainut mistä voi antaa miinusta, on se fakta että Serenity perustuu Firefly TV-sarjaan. Jos et ole nähnyt sarjaa, et tajua elokuvasta oikein mitään. Itse katsoin aikanaan leffan ensin, ja se oli 'ihan okei'. Mutta sitten katsoni sarjan ja uudestaan elokuvan, jolloin vasta tajusin millainen helmi se on.

Kolmas suosikkielokuvistani on hiukan rauhallisempi ja draamapainotteisempi Finding Neverland. Elokuva perustuu löyhästi tositapahtumiin James Barriksen elämästä. Elokuvan juonta ei kuitenkaan totuuteen pohjautuminen hidasta, vaan se toimii toisin kuin yleensä tositapahtumaleffoissa. Finding Neverlandin vahvuus on loistavat näyttelijät (vars. Depp, Winslet, Highmore) ja se kuinka paljon hahmojen välisestä draamasta saadaan irti. Sadunomaisen maailman ja äärimmäisen realismin välissä taiteillaan onnistuneesti, ja lopputuloksena on häikäisevän kaunis elokuva, joka pistää pohtimaan.
Kreach
Tykkään paljon Lord of the Rings, Taru Sormusten Herrasta -elokuvista. Loistavaa taistelua, dramatiikkaa ja musiikkia. Ja vielä hyvä juonikin.

Harry Potter sarjan kirjoissa olen ihan koukussa, mutta elokuvatkin ovat ihan kelvollisia. Sanottakoon tuohon Potter kuumeeseen sen verran, että esimerkiksi yli 1000 sivuisen Harry Potter ja Feeniksin killan olen jo viitisen kertaa lukenut. Mutta elokuviin:

Myös Jurassic Park -dinosaurus leffat ovat suosikkejani, varsinkin 1 & 2. Kolmososa on hieman huonompi.
Tupu Ankka
Paras on tietenkin Lord of the Rings.Minulla on Lord of the Ringsien kaikista osista Special edition.Jokaiseen osaan tulee noin 30-60min lisämateriaalia.Esim kolmososan alussa näkee että miten Saruman kuolee.Tämän elokuvan juoni,musiikki ja taistelut ovat todella hyvin tehty. Arvosana 9½ ;D.
Aku Vankka
Luultavasti Star Warsit tai Taru sormusten herrasta -leffat :)
Nanopoli
Eniten kolahtaa Tarantinon tuotanto, varsinkin pulp fiction.
1. Pulp fiction
2. Fight club
3. Taxi driver
4. 28 weeks later
5. Reservoir dogs.
Sivuja: 1 2 3 4