Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Ankkamaailman suuret absurdit virheet

(85 viestiä)
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: BomberRoope sorvaa itselleen avaruusaluksen puolikkaan, asettuu itse pääohjaajaksi ja pistää tumpelon jokapaikanhöylän Akun kakkoskuljettajaksi. Pikkupojat tietysti mukana lennolla apunaan vain sudenpentujen käsikirja.
Rosa on maininnut Kaksisilmäisten avaruusolioiden hyökkäys -tarinan esipuheessa, että hän ei tykkää tehdä avaruustarinoita juuri tuon takia.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BomberEn minäkään, niistä on aika vaikea saada todellisen oloisia.
Kivekkään Markku mainitsi joskus näistä "virheistä" toteamalla, että onhan Aku Ankassa paljon muitakin virheitä. Esimerkiksi puhuvia Ankkoja vaatteet päällä. Kieliopillisestihan Ankka onkin lähes aina moitteetonta (viime Ankan johtosarjan otsikko oli poikkeus, joka vahvistaa säännön), mutta tällaisia "absurduuksia" kyllä löytyy.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: BarksiKieliopillisestihan Ankka onkin lähes aina moitteetonta (viime Ankan johtosarjan otsikko oli poikkeus, joka vahvistaa säännön), mutta tällaisia "absurduuksia" kyllä löytyy.
Oli tässä tämän vuoden yhdeksännessä akkarissa, tarinassa Tiedon valta samantapainen virhe. Pelle nimittäin sanoo "Jotakin kamalaa on tapahtunu!"
Toke
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaLainaus käyttäjältä: BarksiKieliopillisestihan Ankka onkin lähes aina moitteetonta (viime Ankan johtosarjan otsikko oli poikkeus, joka vahvistaa säännön), mutta tällaisia "absurduuksia" kyllä löytyy.
Oli tässä tämän vuoden yhdeksännessä akkarissa, tarinassa Tiedon valta samantapainen virhe. Pelle nimittäin sanoo "Jotakin kamalaa on tapahtunu!"
Pellehän käyttää moitteetonta murretta siinä. 8-) No ei, yksi kirjain vain jäänyt pois. Näitähän aina silloin tällöin näkee. Harvoin silti...
Mirkku
Tämän viikon Akkarin johtosarjasta tuli mieleen se, että Ankkalinnassa tuntuu olevan kamalasti arvontoja. Missä muualla arvotaan taloja ihan noin vain? Hannulle riittää aina risteilyjä, loistoautoja sun muuta. Eihän siinä ole mitään kannattavaa.

Sen lisäksi minua ihmetyttää sellainen asia, kuin että tunteeko koko Ankkalinna esim. sellaiet hahmot kuin Akun, Hannun ja Karhukoplan. Tuntuu vähän siltä, kuin joskus kaikki ihmiset säikkyvät Karhukoplaa, vaikkapa pankissa, mutta kadulla taas kukaan ei kiinnitä heihin sen kummempaa huomiota. Jossakin kilpailussa taas ihmiset luovuttavat nähdessään Hannun saapuvan, joissakin he kuitenkin pysyvät mukana. Kuinka on, tuntevatko ankkalinnalaiset näitä tutuimpia hahmoja?
Anonymous
Oon itekki miettiny vähän tota samaa ja uskon että suurn osa Ankkalinnalaisista tuntee Hannun, Karhukoplan, Roopen ja Sudennpennut. Mutta ei se itse asiassa minun mielestä niin outoa ole. Jos nyt ajatellaan, Roope tiedetään jo vaan sen takia että sillä on se rahasäiliö, Karhukopla tulee melkee joka ilta uutisissa koska on jäänyt kiinni jostain rötöstelystä ja Hannu tunettaan siitä että aina ku osallistutaan arvontaan sen voittaa Hannu Hanhi. Ja niinku jo sannottiin, Ankkalinnassa on tosi paljon arvontoja. Että siinä pari syytä miks mun mielestä moni tuntee nää hahmot.
Hirmu
Muutamien muiden tapaan minuakin ihmetyttää poliisien toiminta Ankkalinnassa ja muualla ankkojen maailmassa. Karhukoplaa passitetaan telkien taa vähän väliä, mutta entäpä vaikka Kulta-Into Pii, joka ainakin Rosan tarinoissa on todella yrittänyt tappaa Roopen ja kumppanit? Kuvittelisi todisteita löytyvän hänenkin pidättämiseensä. Ei Piitä kyllä minään ammattirikollisena ole kuvattu, ennemminkin miljardöörinä, joka turvautuu tarpeen vaatiessa kieroihin konsteihin, mutta hänen keinonsa Roopea vastaan kilpaillessa ovat usein laittomia. Katsotaanko näin varakkaiden ankkojen tekoja läpi sormien? o.O

Outoa on myös, että kun esim. Aku aiheuttaa jonkin suuren katastrofin, puoli Ankkalinnaa hyökkää hänen kimppuunsa ja hakkaa sairaalakuntoon, eikä kukaan saa syytettä pahoinpitelystä. :-O No, ehkä poliisien väliintulo tapahtuu sitten ruutujen ulkopuolella, mutta joka tapauksessa.

Nämä "virheet" ovat kyllä vähän sellaisia, että ne voidaan kuitata toteamalla kyseessä olevan sarjakuvamaailma. Eihän esim. kolikoissa sukeltelukaan olisi tosimaailmassa mahdollista, puhumattakaan siitä, että ankat puhuisivat ja käyttäisivät vaatteita. :D Aina näitä epäloogisuuksia on kuitenkin hauska miettiä.

Pikkuveljeni sitten bongasi jo vähän "oikeamman" virheen Rosan tarinasta Musta Ritari. En nyt pääse tarkistamaan, monesko ruutu oli kyseessä jne., mutta poliisin yrittäessä pidättää Lusénea tämä ojentaa hänelle molemmat kätensä. Kysymys kuuluu: minne hän laski miekan? o_O Ei sitä ainakaan maahan voi laittaa, eikä Lusénella tainnut olla sille koteloakaan... Öh, kenties hän pisti sen kengänkärkiensä päälle, sillä kertalaaki ei kai ime kertalaakia? :D Outoa silti.

Vielä huomasin pienen epäloogisuuden Rosan tarinassa Kaikkein mieluisin lahja. (Spoilaa loppua!) Eli Karhukoplan, Kulta-Innon ja Milla Magian suunnitelman mentyä harakoille Milla lähtee Limpopon laaksoon ryöstämään Piin ensilanttia... Miksi kummassa hän ottaa Karhukoplan mukaansa? Kun nämä saisivat ryöstettyä Piin rahat, olisi hänen ensikolikkonsa taas Millalle arvoton. No, totta kai tarina olisi tylsempi, jos Milla lähtisi Afrikkaan yksinään, mutta on se epäloogista. :D
Bomber
Lainaus:Outoa on myös, että kun esim. Aku aiheuttaa jonkin suuren katastrofin, puoli Ankkalinnaa hyökkää hänen kimppuunsa ja hakkaa sairaalakuntoon, eikä kukaan saa syytettä pahoinpitelystä. :-O No, ehkä poliisien väliintulo tapahtuu sitten ruutujen ulkopuolella, mutta joka tapauksessa.
No tuo on välillä itsellekin tullut mieleen. Lihaksikas poikaystävä pistää Akun kokokipsipakettiin mustasukkaisuuden takia, eikä tule minkäänlaisia syytteitä? ???

Sitten Aku Ankan verettömyys nostaa esiin usein todella hupaisia ruutuja. Ankassa on kiellettyä näyttää minkäänlaisia haavoja tai pahempia ruhjeita. Eli aina kun jotakuta hahmoa sattuu ja lentää vaikka pukin työntämänä kauas pois, on hän takaisin tullessaan laastarien ja siteiden peitossa? Mistä hahmo on voinut ne saada?
Imfromfinland08
Teemataskarissa numero 22 sivulla 204 on kyllä vähän omituinen juttu, kun Hannu Hanhi menee ravintolaan ja tarjoilija sanoo Hannulle: "Alkuruoaksi suosittelen hanhenmaksaa kaviaarilla,". ;D
Somebody
Minua on muuten jo pitkän aikaa ärsyttänyt nämä "yhteensattumat", joita varsinkin akkarissa nähdään usein.
Esim. numeron 32/96 tarinassa Pullopostia. Siinä ankanpoika toteaa: "Jotenkin karmaisevaa! Minua hirvittäisi asustaa pullossa." Ja hups vaan, jo parin hetken päästä Aku onkin jo Pellen pullokoneen tuotoksen sisällä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6