Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Into vai Touho?

(81 viestiä)
Zakari
Kumpi on mielestänne parempi näistä kahdesta hyvin samankaltaisesta hahmosta? Omasta mielestäni Into. Hänen ensiesiintymisensään "Into- Maailman nurinkurisin ankka" on ratkiriemukas.

Touhon eli Fethry Duckin keksivät käsikirjoittaja Dick Kinney ja piirtäjä Al Hubbard vuonna 1964. Romano Scarpa ei tiennyt tästä uudesta hahmosta mitään ja keksi Into Ankan eli Sgrizzo Paperonen samoihin aikoihin samana vuonna. Ehdottiko kukaan ankkislainen muuten Sgrizzolle jotakin nimeä siinä ropsun nimikilpailussa?
Mitä mieltä olette hahmoista muutenkin?
KoDo
Touho on mielestäni parempi, koska Into on ärsyttävämpi.
Fergus
Touho on enemmän True.. Eipä Into-tarjonnalla ole juurikaan herkuteltu.. Tästä syystä hermoni kuljettivat aivoistani kädelleni viestin ajaa logitech hiireni "Touho" äänestys kohdan päälle, ja samantie antoi etusormelleni käskyn painautua kaksi milliä alaspäin, joka sai hiiren vasemman napin painautumaan sensorin tasole, joka laukaisi reaktiosarjan, jonka päätteeksi Fergus äänesti Touhoa (ja painui samantien pöpilään).
akuankka1313
Touho on mun mielestä parempi. Touhotarinoiden käsikirjoittajista, piirtäjänä aika huono Enrico Faccini on paras koska niissä on aina Akulla on ongelma ja touho yrittää auttaa huonoin tuloksin.
Barksi
Into on parempi. Touho tarinat alkavat jo hieman tympimään. Lisäksi Romano Scarpahan niitä Intoja on piirrellyt. Loistava piirtäjä nostattaa aina hahmon tasoa.
squid
Aivan totta tuo, että Touho tarinat alkavat käymään jotenkin "tylsiksi". On se kuitenkin niin ennalta arvattavissa, että mitä tapahtuu jos Touho on mukana...
Anonymous
Minusta Into koska häntä nähdään harvoin ja Into tarinat on hyviä! ;)
Voldemort
Minä tykkään enemmän Touhosta. Onhan Intokin ihan kiva, mutta hänen seikkailuihinsa en ole pahemmin törmäillyt, vain pari kertaa.
Mutta Touho kuvaa jotenkin vähän minua, me olemme samaa sarjaa. :´D
Mutta ääneni on selvä: Touho.
Anonymous
Touho ehdottomasti. Intoa en ole nähnyt, kuin yhdessä tarinassa.

Touho on Ankkalinnan kävelevä katastrofi. Hän käy mitä ihmeellisimpiä kirjekursseja. Yleensä Touholle käy huonosti, todella huonosti.

Paras Touho Ankka tarina on Hätävarjelun liiottelua, jossa Touho asentaa Akun taloon huipputurvajärjestelmät (vaikea sana muuten). Aku ei pääse omaan taloonsa sisään, ja Touho on ties missä. Sitten Aku menee naapurilleen. He katsovat TV:tä, josta tulee lottoarvonta. Akullakin on arvontalipuke. Ja yllätys yllätys se on Akun numero. Mutta lappu onkin hänen talonsa sisällä. Hän murtatuu omaan taloonsa. Parin tunnin kuluttua Aku saa lipukkeen, ja kaahaa lunastuspaikalle. Hän on kuitekin 5 sekuntia myöhässä, ja arvonta suoritetaan uudestaan. Uusitun arvonnan voittaa Hannu Hanhi. Sitten Aku lähtee möyhentämään Touhoa.
Anonymous
Touho siksi koska hän naurattaa enemmän. Hän on käynyt monia (useimmiten Leväperän yliopiston)kirjekursseja. Hän on myös Akun sanoin kävelevä katastrofi. Esim. En muista tarinan nimeä, mutta siinä tarinassa Touho aikoo tulla Akun kanssa pop-tähdiksi. Se mitä he saavat aikaan on se, että he saavat miljoonasakot naapureiden häiriintymisen takia.
duck
Oon oikeestaan lukenut vain yhden tarinan, jossa Into on, mutta joo, Touho on silti tosi hauska ja sen kannalla oon.
Bruttokansantuote
Erinomaisen luova, joskin hieman kaavamainen Dick Kinney on luonut erinomaisen hahmon, Touhon. Jos joku edes asettaa Into Ankan Touhon "vastustajaksi", niin epäilen aiheen aloittajan olevan hullu.

Into Ankka on sivujuoni, halpa italialainen "kopio" jolla ei ole edes todellista nimeä. Touho on pitkäikäinen, joskin uusilla sarjakuvilla pilattu Aku Ankan historian sankari. Slapstick-komiikan ehdoton mestari, yritteliäs serkku vailla vertaa.

Kuka vi*un Into Ankka?
akuankka1313
Katso taskari 303 ;)
Bruttokansantuote
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Katso taskari 303 ;)
Niin, tarkoitat varmaankin sitä serkusten bändihanketta. Itse en laske kyseistä tarinaa edes Touho-tarinaksi, sillä uusissa taskukirjoissa perinteinen Touho on pilattu kärjistämällä.
Bruttokansantuote
Lainaus käyttäjältä: ZakariEtkö lukenut aloitusviestiä? Sgrizzo ja Fethry keksittiin samaan aikaan toisilla puolilla maapalloa, eivätkä kumpikaan näin matkineet toisiaan. Makuasioista ei kannata kiistellä, mutta luulenpa kuitenkin, ettei Scarpa edes vaivautunut lukemaan yhdysvaltalaisten kolleegojensa tekeleitä.
Todellakin luin aloitusviestin. Satuitko huomaamaan sanassa "kopio" lainausmerkit? Etkö lukenut viestiäni?

Into Ankan esiintymiset on laskettu yhden kädettömän sormilla. Touhon toilailuihin tarvitaan apuun jalat puustani. Vaikka vastakkainasettelun aika on ohi, voidaan kysyä; eikö esimerkiksi Aku Ankka ole parempi kuin tunnetun sarjakuvakirjoittajan Rutto Populaisen Akua muistuttava "Setä Aaron"? Oikeastaan tuohon voisi lisätä Toope Ankankin.

Makuasioista voi kiistellä, sanoi Arla kun jukurttia mainosti.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6