Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Into vai Touho?

(81 viestiä)
AkeMake
Touho on huomattavasti parempi. Into on vain huonosti ylituholaiseksi kuvattu kopio Touhosta. Touho sentään tekee muutakin kuin tuhojaan. Ainakin kirjekurssit ovat kovassa käytössä eli Touho on kova opiskelemaan ja auttamaan opinnoillaan läheisiään, mikä olisi hyvä, jos se apu tulisi perille niinkuin pitää.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeInto on vain huonosti ylituholaiseksi kuvattu kopio Touhosta.
Viimeisen kerran: Into ei ole kopio, vaan molemmat keksittiin samoihin aikoihin eri mantereilla. :D
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: BarksiMiltä Touho näytti alkujaan? No, tältä:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/0 ... nneyn.html

Dick Kinneyn luonnoksia...

Toi on niin kopio Intosta eri nimellä. >:(

Lainaus käyttäjältä: squidAivan totta tuo, että Touho tarinat alkavat käymään jotenkin "tylsiksi". On se kuitenkin niin ennalta arvattavissa, että mitä tapahtuu jos Touho on mukana...
Sehän siinä Touhossa on kun ittensä niin tunnetuksi hankki. Tarinaa voi kelata päässään mitä tapahtuu Touhon osalta kun taas Into vähemmän tunnettuna kannusta lukemaan loppuun että tietää mitä yllättävää tapahtuu.
AkeMake
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Viimeisen kerran: Into ei ole kopio, vaan molemmat keksittiin samoihin aikoihin eri mantereilla. :D
Jahas, jahas.. Eipä ole tullut katsottua noita aikaisempia viestejä, joten en asiasta tiennyt. Eli anteeksi siitä. Mutta jokatapauksessa, vaikkei näin olekaan, niin Into vaikuttaa silti kovasti Touhosta kopioidulta.. Saattaa vaikuttaa mielipiteeseeni se, ettei Intoa ole paljoa näkynyt, mutta kuitenkin..
Touho on mielestäni juuri sopiva täystuho ja Inton tuhoisuus menee sitten jo pahasti yli. Lisäksi Intolla ei ole paljon muuta virkaa tarinoissa, kuin tuhota paikkoja, joten siitä ei paljoa saa irti. Touhon etuna tuhojen tekemisen lisäksi on nämä hänen kirjekurssinsa ja intonsa saada Akua mukaan erilaisiin kommelluksiin. Kirjekurssien ansiosta Touhosta saa irti huomattavasti enemmän. Lisäksi hän ei ole liian tuhoisa, joten hänet on hyvin uskaltanut ottaa mukaan esimerkiksi ATP:hen, joka tuo Touholle lisää merkittävyyttä.
____Aku Ankka____
Oma suosikkini Akun serkuista on Into, joten vastasin siis kyselyyn Into =)! Hän on minusta paljon, paljon hauskempi kuin serkkunsa Touho. Tosin, ainoa ongelma on että Into sarjoja ei ole paljon yhtään. Kaikki hänestä kertovat tarinat saisi varmaan mahtumaan yhteen Akkariin. Haluaisin niin kovasti lukea enemmän hänestä, mutta kun ei hänestä ole enään montaa tarinaa mitä en olisi lukenut mikä olisi julkaistu Suomessa. Mutta ehkä paras yhdistelmä on kun yhdistetään nämä kaksi ja lisätään vielä Aku päälle. Tällainen tarina löytyy muistaakseni taskarista numero 303. Se on aivan yliveto kun kaikki kolme ovat samassa tarinassa ja kaikki sekoilevat. Mutta se oli kaikki tällä kertaa.
ankkaetsivä
Kyllä Touho on selvästi parempi. Touhoa näkee paljon useammin ja Into taas on niin harvinainen hahmo, etten välttämättä edes tunnistaisi Into Ankkaa kuvasta :) . Sitäpaitsi nämä kaksi hahmoa ovat kovin samankaltaisia, eli molemmat rikkovat lähes kaiken mihin koskevat ja Touhonkin hankkeet menevät aina lähes poikkeuksetta pieleen :-/ . Inton olen vain parissa kolmessa tarinassa nähnyt, ja se kertoo hahmon harvinaisuudesta jos mikä. Nuokin tarinat ovat olleet sittn joissain Into Ankka-erikoisnumeroissa tai muissa. Toivoisin että Intoa nähtäisiis esimerkiksi taskareissa huomattavasti useammin kuin nykyään. Lisäksi Touho Ankka voisi esiintyä Akkareissa vähän useammin, kun se kerran esiintyy myös Taskareissa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6