Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Into vai Touho?

(81 viestiä)
Turtana
Touho on jokseenkin järkevämpi ja muutenkin mukavamman ja sivistyneemmän oloinen kuin Into. Saattaisi olla ihan normaalikin (onneksi ei ole), jos ei olisi sellainen säheltäjä ja intoilia. Into taas tuntuu olevan yksinomaan ajattelematon hölmö, joka ei tajua tekojen seurauksia.
Oskuarts
Into koska tämä on vielä hullumpi kuin Touho.
Dents
Ehdottomasti Touho. Vaikka Touhokin ärsyttää usein, niin Intohan on hullu! Inhankunhän yrittäisi tahallaan tuhota kaiken olemassaolevan. Varsinkin Akun tavarat. Touhohan on joskus suosikkihahmojani, kun taas alan kohta epäilemään, että Into on Hannun lähettämä tuhoaja, joka yrittää posauttaa Akun talon sirpaleiksi, ja murskata Aku-paran elämän.
Salwer1st/
Touho, sanoisin. Hiukan järkevämpi ja muutenkin vähän parempi hahmo. Intoa näkeekin niin harvoin.
Nuno
Touho on parempi. Touho on yksi lempihahmoistani. Touho on hassu ja hauska. Into on ihan hyvä hahmo, mutta ei niin hyvä kuin Touho. Tunnen myös paremmin Touhon, koska sitä nähdään paljon useammin kuin Intoa, olen lukenut vain muutaman sellaisen tarinan, jossa on Into. Mutta tykkään lukea myös Into-tarinoita, jos sellaisia tulisi. :)
akkaridekkari
Jaa-a. Into on ärsyttävä, ja typerä kopio Touhosta. Äkkiseltään hahmoissa ei juuri eroa huomaa, mutta kun tarkemmin tiirailee, huomaa, että Touho on paljon syvällisempi, hauskempi ja hullunkurisempi hahmo kuin Into. Touho kuuluu ehdottomaan Ankka-eliittiin.
Vanhoissa Touho-tarinoissakin on mukavaa pontta, kun Kisumisu pelästyy jne. Uudemmat kuitenkin ylittävät niiden tason leikiten. Etenkin Cavazzanon Touho-tarinat ovat suorastaan uskomattomia!
Intosta taas ei voi paljon kyllä sanoa, sillä hän on esiintynyt niin harvoin.
T@IK@VIITTA
Touho on parempi, koska se esiintyy enemmän sarjoissa ja se on hauskempi.
Frodo
Pidän enemmän Touhosta. Mutta välillä se riippuu tarinasta. Touho on parempi Akkarissa ja Into taskareissa.
Persoonoiltaan molemmathan ovat aika samanlaisia sähläreitä.
AKUANKKA12
Kyllä Touho vie voiton jo sen perusteella, että Into on hyvin harvinainen hahmo. Muutenkin Touho on hauskempi koska hän ei ole niin tohelo kuin Into ja Touhon tohellukset ovat aina olleet hauskempia.
Futis-Ankka
Äänestin Touhoa. Yhdyn edelliseen viestiin, Into on todella harvinainen hahmo, olen nähnyt vain kahdessa tarinassa. Vaikuttaa että Into on kopia Touhosta, mutta kyllä silti Romano Scarpan tekemä Into-tarina oli hauska, kun ne tohtorit luulivat Innon olevan ihan normaali, vaikka asia "taisi" olla hiukan eri tavallla :D

Touho taas on ehkä vähemmän tohelo hahmo, kuin Into. Touhon jutut vain ovat tosi hauskoja ;D Enpä oikein muuta osaa sanoa Touhosta... Miksi minä oikein sanon asiat samalla tavalla kuin muut??
Donald Duck
Minusta Touho , koska Intoa näkee niin harvoin.Ja Touho on vähän hauskempi.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Donald DuckMinusta Touho , koska Intoa näkee niin harvoin.Ja Touho on vähän hauskempi.
Tervetuloa vaan Ankkikseen. Säännöt on aina suositeltavaa katsoa ennenkuin saavut foorumille.
Yritäppä hieman perustella.
Pullasorsa
Tervetuloa vain omastakin puolestani, mutta tutustupa tosiaan säääntöihin. Mm. animoidut avatarit ovat kiellettyjä.
Mirkku
Niin kuin monet ovat jo sanoneet, Touho on parempi. Oikeastaan en pidä kummastakaan, sillä mielestäni hahmojen ei pidä olla ylityperiä, ellei se sitten ole toteutettu hulvattoman hauskalla tavalla. Mielestäni Touhon sählääminen ei ole oikein naurettavaa, kun hän ainoastaan pilaa Akun jutut. Into on huonompi siksi, että hän on kuin halpa kopio ja vielä järjettömämpi.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: MirkkuInto on huonompi siksi, että hän on kuin halpa kopio
En kyllä sanoisi kopioksi...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6