Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Wanted-tarinat

(163 viestiä)
Fauntleroy
Tarina jossa Aku ja Hannu kilpailevat siitä, kumpi pääsee pormestariksi. Muistaakseni julkaistu akkarissa vuosina 2000-2002. Hatara muistikuva on, että piirtäjänä olisi jompi kumpi Heymansin veljeksistä. Olen kahlannut Inducksia mutta ei löydy. Ei sitten millään.

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Kyseessä lienee tämä tarina? Julkaistu Akkarissa 4/01.
Aavistelinkin, että se olisi tuo ja kävin selailemassa vuosikertaa 2001. Inducksissa ei ole aloitussivua joten piti käydä tarkistamassa fyysisestä tuotteesta. Sehän se. Kiitos kuitenkin.
akuankka1313
Kyseessä lienee tämä tarina? Julkaistu Akkarissa 4/01.
Anonymous
Moi Ankat & Iinekset!
Tällainen kysymys tuli mieleen.
Eräässä Aku-Ankassa Aku osallistui purjehduskilpailuun ja sen järjesti
Lippajärven purjehdusseura - tietäskö kukaan missä Akussa se oli!!!
Peetukka
Mikä tarina se on, jossa Aku kuulee ankanpojilta, että hauskoilla kotovideoilla voi ansaita rahaa. Sitten hän tyrkkää kameran pojille, viskaa maahan banaanikuoren, kävelee sen päälle ja lentää kumoon. Siiten Aku lähtee vievään videota tv-asemalle ja joutuu "baanaaninkuori liukastumiset" -jonoon, joka on erittäin pitkä. Enenpää en tästä tarinasta muista.. Tarina oli muistaakseni Mau Heymansin piirtämä.
Fauntleroy
Tämä tarina. Löytyy Akkarista 32/07.
AKUANKKA12
Itse haluaisin lukea Roboankka-nimisen sarjan. Luin sitä joskus mummolassa ja oli mukava sarja. Olikohan Marco Rota piirtäjänä? Niin sen tyyppistä piirtojälkeä.

Ja myös tahtoisin nähdä taas semmoisen sarjan joka muistaakseni oli nimeltään Valvova silmä. Akun kuultiin siinä erottavan ankanpojat ilman lakkeja.

Hyvä että tämmöinen aihe on olemassa!
Barksi
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Itse haluaisin lukea Roboankka-nimisen sarjan.
Roope-setä 12/1991

Lainaus:Ja myös tahtoisin nähdä taas semmoisen sarjan joka muistaakseni oli nimeltään Valvova silmä.
Aku Ankka 19/1997
Maailman hauskin kuvasarjalehti- kirja
Kymmenen avataren aarre ja muita Don Rosan parhaita

Lainaus:Hyvä että tämmöinen aihe on olemassa!
Älä muuta sano!
marire
Mä olen halunnut jo pitkään lukea uudestaan Barksin Kultaa ja kalavelko(North of the Yukon)-tarinan. Luin sen joskus pikkulapsena isän vanhoista Akkareista, ja se oli silloin ( ja varmaan vieläkin jollei aika ole täysin kullanut muistoja) paras tarina mitä olin ikinä lukenut. Olen jo nyt pitkään pitänyt sormia ristissä että se julkastaisiin uudelleen Akkarissa joku päivä. Valitettavsti niitä isän lehtiä säilytettiin vaan ulkorakennuksessa ja ne ovat nyt lukukelvottomia. Siinä on kyllä tuhoutunut aika moni muukin klassikkotarina. :(

Olen myös ihan itse onnistunut hukkaamaan aika monta Rosa-tarinan ensijulkaisua 90-luvun puolelta, koska en vielä silloin ollut miehen fani. Nyt kyllä harmittaa..
Minkähän niminen on muuten se Rosa-tarina, joka kerrotaan Onnenlantin näkökulmasta? Jos oikein muistan, niin onnenlantti kiertelee siinä ympäri Ankkalinnaa ja eri hahmot yrittävät saada sen kiinni siinä onnistumatta.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: marireMinkähän niminen on muuten se Rosa-tarina, joka kerrotaan Onnenlantin näkökulmasta? Jos oikein muistan, niin onnenlantti kiertelee siinä ympäri Ankkalinnaa ja eri hahmot yrittävät saada sen kiinni siinä onnistumatta.
Kolikko karussa, ellen aivan erehdy. Julkaistu Akkarissa vuonna 2000 muistaakseni.
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: marireMinkähän niminen on muuten se Rosa-tarina, joka kerrotaan Onnenlantin näkökulmasta? Jos oikein muistan, niin onnenlantti kiertelee siinä ympäri Ankkalinnaa ja eri hahmot yrittävät saada sen kiinni siinä onnistumatta.
Kolikko karussa, ellen aivan erehdy. Julkaistu Akkarissa vuonna 2000 muistaakseni.

Niin, Aku Ankassa 18/2000. Erona vain se, että tarina ei ole ensilantin (jos siis tarkoitat onnenlantilla ensilanttia) näkökulmasta, vaan erään Roopen Klondikessa ansaitseman kolikon näkökulmasta. Omistan tuon lehden ja tarina on mielestäni Rosan parhaita hupisarjoja.
marire
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariLainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: marireMinkähän niminen on muuten se Rosa-tarina, joka kerrotaan Onnenlantin näkökulmasta? Jos oikein muistan, niin onnenlantti kiertelee siinä ympäri Ankkalinnaa ja eri hahmot yrittävät saada sen kiinni siinä onnistumatta.
Kolikko karussa, ellen aivan erehdy. Julkaistu Akkarissa vuonna 2000 muistaakseni.

Niin, Aku Ankassa 18/2000. Erona vain se, että tarina ei ole ensilantin (jos siis tarkoitat onnenlantilla ensilanttia) näkökulmasta, vaan erään Roopen Klondikessa ansaitseman kolikon näkökulmasta. Omistan tuon lehden ja tarina on mielestäni Rosan parhaita hupisarjoja.

Sitä tarinaa mä juuri tarkoitin. Se on yksi mun suosikkeja, mut olen vaan onnistunut senkin hävittämään... :)
AKUANKKA12
Morojens! Tietääkö kukaan, mikä tarina on se, jossa Aku alkaa piirtelemään kaikkialle viiksiä, ja Tupu, Hupu ja Lupu yrittävät estää häntä. Taisi olla vuonna 2000 tai 2001 Akkarissa. Ja ehkä William Van Hornin, ehkä. Teillä on kuitenkin parempi muisti :)

Katos muistan kun luin tarinan vuosi pari sitten, hekottelin kovasti ja minusta tarina on ehkä yksi paras tarinoista ikinä. Joten voitte kai jeesata? Haluaisin julkaisun käsiini näet jälleen.
Ankkaristi
Itsekin löysin juuri toisenlaisen viiksitarinan akkarissa 9/2005. Se oli mielestäni myös yksi hauska May Heymansin piirtämä viiksitarina, jossa Aku pelkää, että Tupu, Hupu ja Lupu piirtelevät viiksiä mainosjulisteisiin. Sitten Aku laittaakin vahingossa viikset Lona Misan maalaukselle ja joutuu etsintäkuulutetuksi. Mielestäni tuokin oli melko hauska tarina.
Minulla ei ole akkareita vuosilta 2000, 2001 tai 2002, joten en voi auttaa tuon toisen viiksitarinan etsimisessä

Edit. Luulen löytäneeni sen tarinan, jot AKUANKKA tarkoitit. Ainakin vuoden 2001 ensimmäisessä numerossa on William van Hornin tarina Kuhmujen yö, jossa Aku alkaa piirrellä viiksiä kaikkialle, koska professori Paukapää teki Akulle kuhmuanalyysin.
Anonymous
Muistaako kukaan yhtä Mikki tarinaa? Tarina esiinty Aku Ankan Taskukirjassa ja oli suht uusi, yli numero 250. Tarinassa Mikki joutuu yllättävästi yhden laiseen roolipeliin. Jotta pystyy nähdä "pelikentän" pitää olla tietyn laiset lasit koska ne muuttavat Ankkalinan 1000-luvun näköiseksi ja pelissä oli tavoitteena päästä kuninkaaksi ja sen hetkinen kuningas on pelin keksijä. Mikki kamppailee monen eri olennon kanssa esimerkikis lohikäärmeen pelin kulkuessa. Lopulta hän huomaa että hänestä on tullut paha (??)(en muista olennon nimeä) ja hänet videään kuninkaalle joka satttui olemaan (en muista konnan niemä, oli kuitenki joku hiiri/rotta). Lopulta Mikki jotenkin hoiti hänen pahat aikeensa maan alle ja malima oli pelastettu.
Aku Vankka
Sekalluksen ihmemaailma, taskari 326: Vanha uskollinen.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11