Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Casty

(105 viestiä)
Ankkarock
Toivottavasti Casty tänne vielä tulee..
Olisi kiva vielä ainakin kerran jutella..

Ja loistavaa, että kuun taskarissa tulee olemaan Castyn ja Cavazzanon yhteistarina!
Vau!
Mieluummin olisin kuitenkin lukenut Castyn piirtämän sekä käsikirjoittaman tarinan.
Vääh!

Kivaa tulee olemaan!
Ankkareportteri kuittaa.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: wierii2Come you in Finland in the next few years?
We have to get a book, where is only Casty's stories, then Casty would come (why I speak for him? ;D)!

Lainaus käyttäjältä: AnkkarockMieluummin olisin kuitenkin lukenut Castyn piirtämän sekä käsikirjoittaman tarinan.
Vääh!

Hän taisi mainita, että haluaa tehdä myös kässäreitä muille piirtäjille, joten kunnioittakaamme hänen päätöstään! Cavazzano ja De Vita kuitenkin osaavat hommansa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaTämän kuun taskariin tulee tämä Castyn tarina.
Käsittääkseni tuota ei olla vielä varmistettu missään. Oletukset perustuvat ilmeisesti siihen, että tuo on julkaistu Ruotsin taskarissa, jossa usein on samat tarinat Suomen taskarin kanssa. Todennäköistä kuitenkin on, että tuo julkaistaan...

Lainaus:I read some finnish comic, its name is Fingerpori
Fingerpori é un fumetto creato dallo finlandese Pertti Jarla. Chi sono molto persone in Fingerpori: Heimo Vesa, Rivo-Riitta, Gesù(!) etc. Questo fumetto é in internet anche:

http://www.hs.fi/fingerpori/

Heimo Vesa e Gesù parlano finlandese... Parla tu? ;)
Tribe
Mitä järkeä häneltä enää on mitään vastauksia kysellä, kun hän kerta sanoi, ettei vastaa tänne enää.

Joo, kyllä minä Castysta pidän, vaikken hirveästi hänen tarinoitaan ole lukenutkaan. Hänen luomansa hahmo "Tauno Tupajekku on aika erikoinen.
wierii2
Minä en ainakaan huomannut. No pitää katsoa Castyn viestit vielä kerran läpi.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: TribeMitä järkeä häneltä enää on mitään vastauksia kysellä, kun hän kerta sanoi, ettei vastaa tänne enää.
Jos tulee kysymyksiä, saattaa vastauksiakin tulla. Se järki tässä on.
Samuel
Uusimmassa Roope-Setä -lehdessä on Castyn tekemä hieno Mustakaapu-tarina Mikki Hiiri ja ajan suhteellisuus (Topolino e l'uomo ingannatempo). Tarinan juoni on hieno, ja huumori hyvää. Mustakaavun hahmo oli juuri oikeanlainen, eli sellainen kuin hänet on monista aiemmista kaaputarinoista opittu tuntemaan: häijy, nerokas, salaperäinen ja lähes ylivoimainen rikollinen. Pidin myös siitä, että tarinassa viitataan Martinan ja Scarpan tarinaan Mustan aaveen arvoitus. Tällaiset viittaukset sijoittavat tarinan samaan jatkumoon muiden tekijöiden tarinoiden kanssa, mikä on minusta erittäin hieno ulottuvuus Disney-sarjakuvissa.

Ja Castyn piirtämä kansi on upea! Yksi hienoimmista Disney-kansista kautta aikojen!
Kääk13
Joo, olihan edellisessäkin Roope-sedässä Castya, mutta tämä uusin tarina oli kyllä mainio.
Pidin juuri samoista kohdista kuin sinäkin, Samuel.
Kaikkein eniten kuitenkin ilahduin siitä, että toimitus on viimein ottanut mukaan myös Castyn tarinoihin viittaavat kansikuvat.
Tätä olen odottanut jo kauan.
Toivottavasti tällaisia nähdään tulevaisuudessakin.

Toukokuun tuplataskarissakin on muuten Castyn kirjoittama tarina. Sarja on Cavazzanon piirtämä, eli taas on laatutyötä luvassa.
Aku Ankan nettisivujen mukaan kirja olisi jo ilmestynyt, mutta itse en ole sitä vielä missään nähnyt. Onko kellekään muulle sattunut silmään?
Karhula
Helsingin tietämillä pitäisi uusimman taskarin jo olla kaupoissa, mutta täälläkään ei ole vielä näkynyt...

Mutta joo. Kyllä tuo Castyn tarina Ropsussa oli vain mahtava! Pidin varsinkin alusta, jossa Mikki ja Hessu tapaavat Kaasin, ja loppuhärdellistä, joka oli hyvin kekseliäs. Olen nähnyt parempiakin Castyn tarinoita, mutta tämä oli silti mahtava! :)
Fauntleroy
Piti tuosta jo eilen sanoa, mutta jotenkin vain unohdin. Samuel ja Kääk13 kiteyttivät asian minunkin osaltani. Ei oikestaan tämän enempää voi olla samaa mieltä kun joka lause sopisi tähänkin viestiin.

Lost-sarjan (siis se Castyn tekemä) odotus vain kiihtyy kun mieheltä tulee tällaisia keskivertoa parempia tarinoita. Siihen on tosin vielä piiitkä aika. Mutta sitä odotellessa tämä 72-sivuinen olisi todella mielenkiintoista nähdä joskus täälläkin.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMutta sitä odotellessa tämä 72-sivuinen olisi todella mielenkiintoista nähdä joskus täälläkin.
Kaikki Castyn tarinat näyttävät inducksin tarinan "etusivun" nähtyä niin mielenkiintoisilta, että. Olen oikeasti alkanut fanittamaan häntä. Viime ropsun Mikki -tarina ei ollut Castyn parhaimmistoa, ja tämä Mustakaapu tarinakaan ei ehkä ihan Castyn parhaita ole. Hieman ehkä paremmiksi Kaapu -tarinoiksi luokittelisin Väärennöksen valloillaan ja Pinnallinen murtomies.

Nyt on julkaistu Castylta kolme Mustakaapu tarinaa, ja niistä arvosanat olisivat: Väärennökset valloillaan 9, Pinnallinen murtomies 9, Ajan suhteellisuus 8½.

Tämän uusimman ropsun mustakaapu -juttu oli ehkä vähän helppo arvata. Kansi oli upea ja pidän aina kohdista, joissa "muistellaan" jotain toista tarinaa. Tässä jopa legendaarista Mustan aaveen arvoitusta.

Muuten en ole ropsua lukenut, Casty piti näin enshätää lukasta.
akuankka1313
Casty on yksi tulevaisuuden toivoista, mitä tulee käsikirjoituksiin.
Mielestäni omituisinta hänen käsikirjoituksissaan on se, että ne ovat ennalta-arvattavia ja noudattavat suurimmalta osaltaan samaa kaavaa. Kuitenkin ne ovat aina yhtä mielenkiintoisia ja omaperäisiä. Tällaista ilmiötä en ole ennen kokenut kenenkään muun käsikirjoittajan suhteen (tosin lähiaikoina olen alkanut pitämään Rodolfo Ciminon tarinoista, mutta jätetään se asia sikseen), joka tekee Castysta ainutlaatuisen.
Kääk13
Timo Ronkainen oli linkittänyt Castyn tekemän upean elokuvamaisen trailerin hänen uuteen sarjakuvaansa Kvaakin sivuille.
Kannattaa ehdottomasti käydä kaikkien katsomassa. http://thequandomaisite.altervista.org/hi_there!.html

Tuota sopii odottaa suomeenkin...
Bomber
Pinnallinen murtomies on nerokas tarina :D
Siinä on kaikkea hyvään dekkariin tarvittavaa. Vain Castyn omat piirrokset puuttuvat.
Tarinassa on uskomaton ajatus, ja Kaavun luola talojen välissä on, se on vain niin nerokas.
Kääk13
Samaa mieltä kanssasi, Bomber.
Vaikka Lorenzo Pastrovicchion tyyli tuossa sarjassa muistuttaakin kovasti Castyä(ilmeisesti taiteilija on pitäytynyt hyvin tarkasti käsikirjoituksessa),
tuon sarjan voi milteipä kuvitella Castyn piirtämänä...

Sen lisäksi, että herra on antanut tekstejään muitten piirrettäväksi on hän myös piirtänyt pari kappaletta toisten kynäniekkojen käsikirjoituksia.
Näitä olisi myös kiinnostava nähdä suomeksi.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7