Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Casty

(105 viestiä)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BomberPinnallinen murtomies on nerokas tarina :D
Se on kyllä loistava. Varsinkin kohtaus, jossa Mikki istuskelee jossain "taulussa" liimautuneena odottamassa kaapua, kunnes huomaakin, että kaapu on istua nököttänyt nenänsä edessä kokoajan. Saattoi Mikki siinä vähän pelkästyä.

Aika vähän on tullut Castya tänä vuonna verrattuna viimevuotiseen. Oliko se meritursas/mustekala juttu ainoa? Ropsussa sitten se Mustakaapu-ajan kääntäjä juttu. Saisi julkaista kyllä enemmän. Miten tuntuu, että julkaisut vähentyneet, vaikka faniryhmä suurentunut?
Kääk13
Ihan samaa rataa Castya on julkaistu kun viimekin vuonna.
Tarkastin inducksista. ;D

Viime vuonna Suomessa julkaistiin viisi tarinaa. Kolme näistä tuli taskareissa, yksi Roope-sedässä ja yksi Rokkikukot 2-kirjassa.
Tänä vuonna on julkaistu neljä Castyn tarinaa. Kaksi taskareissa ja kaksi Roope-sedässä.
Kaikki nuo nähtiin keväällä ja Roopessa ilmestyneet heti peräjälkeen. Saattaa olla, että tänä vuonna nähdään vielä yksi Casty tai sitten ei. Kaksi taskaria ja kaksi Roopea kuitenkin vielä tulossa...

Mielestäni tämä 4-5 tarinaa vuodessa on ihan hyvä määrä. Ei liikaa, muttei liian vähänkään. Valmiita sarjoja kun ei vielä mitenkään kauheasti ole.
Samuel
Tässä on linkki Castyn Suomessa julkaisemattomiin tarinoihin: klik

Miksiköhän joitakin Castyn vanhempia tarinoita ei olla julkaistu juuri muualla kuin Italiassa? Esimerkiksi tämä erittäin mielenkiintoiselta vaikuttava Mikki ja Musta Pekka -tarina vuodelta 2004 on Inducksin mukaan julkaistu vain Italiassa ja Kreikassa: http://coa.inducks.org/story.php?c=I+TL+2519-1
Vince Ankka
Mä en kauheesti tutustunut hänen tarinoihinsa, mutta yhdessä taisi olla Mikki ja Eka Vekara ja se oli minusta ihan kiva.
Minusta hänen tyylinsä on mukavan selkeää ja mielekästä silmille, ehkä vähän kantikasta kuitenkin. Mutta annetaan se hänelle anteeksi.
Ei kukaan tyylilleen mahda mitään. No just, en mä enempää keksi sanottavaa. :)
Barksi
Kääk13
Tuttuja juttuja olivat minulle kummatkin jo entuudestaan...
Mielenkiintoinen on myös Castyn pidempi haastattelu ja esittely jotka voi lukea(olikohan se nyt toiseksi uusimmasta)Ankkalinnan Pamauksesta.

Ei ole Castya suomeksi näkynyt sitten viime toukokuun. Toivottavasti saamme ennennäkemättömän
tarinan piakkoin, vaikkapa taskarin juhlakirjaan.
AKUANKKA12
On kyllä paras Mikin nykypiirtäjä. Tarinoissaan on minusta lähes yhtä hyvät juonet kuin Scarpalla. Heppu on saanut minut jopa, öhöm... pitämään Mikistä vähän enemmän... Mutta kuitenkin, hyvä piirtäjä. ;D
Kääk13
Castylta tulossa taas upouutta materiaalia ja yhtä kiinnostavalta näyttää kuin ennenkin. http://www.disney.it/publishing/topolin ... i/2837.jsp

Näyttää myös siltä, että kaveri on alkanut itse kuvittaa tarinoitansa entistä enemmän mitä en pidä alkuunkaann huonona asiana.
Kreach
Missäs on viimeksi julkaistu Castya? Onko lähiaikoina tulossa/tullut häneltä jotain sarjaa täällä Suomessa?
Kääk13
Viimeisin suomessa julkaistu Casty-tarina on tässä viime kuussa ilmestyneessä Taskarin juhlakirjassa.
Sitä ennen Castya ollaan suomessa nähty varmaankin viimeksi toukokuun taskukirjassa.
Miehen itsensä kuvittama sarjakuva taas taitaa olla vuoden takaisessa Roope-setä-lehdessä.

Tulevista suomitarinoista en ainakaan minä tiedä mitään...
Toke
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tulevista suomitarinoista en ainakaan minä tiedä mitään...
Kaikki varmaan huomasivatkin; huhtikuun Roope-sedässä on Castyn kirjoittama ja Cavazzanon piirtämä Mikki-tarina (no mikäpä muukaan).
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: TokeKaikki varmaan huomasivatkin; huhtikuun Roope-sedässä on Castyn kirjoittama Mikki-tarina (no mikäpä muukaan).
Vast´edes on Castylta lupa odottaa myös Ankka-tarinoita.
Tulevassa Topolinon numerossa 2843 nähdään nimittäin johtosarjana ensimmäistä(?) kertaa miehen kirjoittama Roope-setä-tarina.
Kuvittajaksi juttuun on valittu Andrea Ferraris.

Tarinan koodi on mielenkiintoinen: I/D 2009-10
Liekö asiaan vaikuttanut se, että Ferraris piirtää tätä nykyä myös Tanskalaiselle Egmont-yhtiölle?

Joka tapauksessa, jotain tällaista olenkin jo hieman odotellut, vaikka uskonkin Castyn olevan enemmän kotonaan Mikki-sajojen parissa. Kuitenkin odotan innolla tämänkin mahdollista Suomen julkaisua. :D Tyypistä on nyt entistäkin selvemmin tulossa kovaa vauhtia uusi Scarpa. ;D

http://www.disney.it/publishing/topolin ... i/2843.jsp
Frodo
Mistäköhän tarina kertoo, nimi ainakin oli italiaanoksi "ZIO PAPERONE E IL MOLTIPLICATORE DI SIMPLICIUS"?
Googlen kääntäjä kertoo että suomeksi se olisi "Roope Ankka ja kerrannaisvaikutukset Simplicius".

Saa nähdä nähdäänkö se joskus Suomessa. Niin, Castyltä Mikkitarinat ainakin luonnistuvat, ja uskoisin, että tuo Roope-tarina on varmaankin normaalia italialaista ankkasarjakuvaa. Mutta toivotaan, että tarina olisi "castymainen" :)
Kääk13
Voi kyllä olla, ettei miehen Ankka-sarjat ainakaan aluksi erotu sen kummemmin muusta massasta, mutta eritoten minua mietityttää syy siihen, miksi hän on ryhtynyt Roope-sarjan tekoon.
Castyhan on aina nimenomaan painottanut pitävänsä hiirimaailman puolta ja tekevänsä Mikki-sarjoja nostattaakseen niitten laskenutta suosiota, tekemällä tarinoistaan niin hyviä kuin vain mahtaa.

Saattaa olla, että käsky on tullut kustantajankin taholta...
E.H.
Uusimmassa taskarissa on yksi Castyn tarina Basiliskin katse, joka ei mielestäni ole aivan Castyn parhaimmistoa, mutta hyvä kuitenkin. Tarinassa muuten esiintyy Scarpan Irokeesikaulanauhastakin tuttu Linda-täti.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7