Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Giorgio Cavazzano

(68 viestiä)
Ankkaristi
On kyllä todella hyvä piirtäjä ja mielestäni (kuten aikaisemmin jo sanottu) parhaat tarinat tulevat kun käsikirjoittaja on Tito Faraci. Cavazzanon tyyli on mielestäni kehittynyt huimasti siitä kun hän piirsi suunnilleen samalla tavalla kuin Scarpa. Mielestäni Cavazzano on yksi kaikkien aikojen parhaita piirtäjiä ja kuuluu minunkin top 5:teen. Italian ehdottomasti paras piirtäjä ja hänen tarinoita on aina hauska lukea kun ne ovat yleensä niin hauskojakin (hauska lause).
Ape
Giorgio Cavazzano on mahtava piirtäjä. Todellakin! Ankat ovat todella eloisan näköisiä. Yksi parhaista ehdottomasti!!!
Mr. A.A
Giorgio Cavazzanon piirros tyyli on muuttunut vuosien varrella jatkuvasti parempaan suuntaan omasta mielestäni, tosin pidän hänen vanhasta tyylistään piirtää Aku ja muut hahmot, ne kun näyttivät niin klassiselta Scarpalta. Mutta siirrytäänpäs takaisin Cavazzanoon, niin että paras tarina häneltä kyllä on Kanuunakudissa julkaistu tarina nimeltään Roope-Setä: Ystävyysottelu, jonka siis löytää myös Aku Ankan Taskukirjasta 211 Käry kävi. (Hups! Ja nyt meni Taskareiden puolelle.)
Eltharion
Kyllä Cavazzano on mielestäni yksi parhaista piirtäjistä, onhan minulla häneltä saatu omistuskirjoituskin :).
Imfromfinland08
Cavazzano on mielestäni kaikista paras Disney-piirtäjä! Hänen nykyinen piirrostyylinsä on todella hyvää. Ankat ovat mukavan pyöreitä ja kaikki on sopivan lennokkaasti piirrettyä. Hän piirtää aika huolellisesti ja on kaiken lisäksi varsin tuottelias piirtäjä. Täyden kympin arvoinen! :)
qwerq
Tuossa uusimassa Tuplanollassa Cavazzannon tyyli oli erinomaista.
Niketin
Gavazzano yltää kyllä piirtäjien huippuun! Esim. pitkä Dragonlords-sarja oli aivan upea taidonnäyte Gavazzanolta. Sitä jaksaa lukea vaikka kuinka usein. Myös vanhemmat tarinat on hyvin piirretty.
Barksi
Giorgio Cavazzano tulee Suomeen!

http://ankkalinnake.blogspot.com/2010/0 ... omeen.html

Lainaus:Aku Ankan Taskukirja täyttää 30-vuotta! Sen kunniaksi julkaistaan monenlaisia erilaisia julkaisuja neliosaisesta Taskarin parhaista aina kovakantiseen Aku Ankan Taskukirjan juhlakirjaan. Varsinkin jälkimmäinen on mielenkiintoinen tapaus. Tätä kirjaa saapuu markkinoimaan nimittäin Giorgio Cavazzano, yksi tämän hetken suurimmista tähdistä! Tarkemmat aikataulut julkaistaan Ankkalinnakkeessa kun ne varmistuvat, joten kannattaa seurata blogia!
Mattiii
Hienoa, että Cavazzano tulee Suomeen. Pitääkin sitten yrittää päästä sinne, missä hän sitten onkin ja tottakai yrittää hankkia nimmari häneltä. Viimeksi en päässytkään, kun herra oli Suomessa. Muuten, eikös taskari täytä 40 vuotta?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: MattiiiMuuten, eikös taskari täytä 40 vuotta?
Näppäilyvirhe, hyvä kun huomautit! ;)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: MattiiiMuuten, eikös taskari täytä 40 vuotta?
Kyllä.

Itseltäni löytyykin jo Cavazzanon nimmari Ankantekijät kasista sekä yhdestä lehdestä. Olin silloin viimeksi kun hän kävi Suomessa. Silloin kun hän kävi ensimmäisen kerran, en ollut paikalla. Mutta tällä kertaa aion jälleen paikalle änkeytyä ;D
wierii2
Pakko päästä! Itseltäni löytyy jo herran nimmari, mutta kuva on vielä saatava! ;)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: wierii2Pakko päästä! Itseltäni löytyy jo herran nimmari, mutta kuva on vielä saatava! ;)
Kuva puuttuu minultakin.
Vince Ankka
Siis, todella hyvä piirtäjä. Ankat ovat mainiosti piirretty ja omaperäisen näköisiä, ja juonetkin ovat hauskoja ja mukaansa tempaavia.
Hän on mielestäni italian parhaita piirtäjiä, kenties paras. Hän kuuluu munkin Top 5:een, ihan mahtava ankkataiteilija.

Sori kun viesti jäi lyhyeksi, en keksinyt enempää sanottavaa.
Kääk13
Giorgio Cavazzano saapuu vieraaksi Espooseen, kauppakeskus Sellon suomalaiseen kirjakauppaan 6.3.2010.
Ohjelmassa ainakin nimmarin jakoa.

http://www.suomalainenkirjakauppa.fi/My ... fault.aspx
Sivuja: 1 2 3 4 5