Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Kari Korhonen

(106 viestiä)
Shinkansen
Onko suomalaisella Disney-piirtäjällä todellisia vahvuuksia? Mielestäni Korhosen työt ovat kilpailukykyisiä. Ei hänen työnsä ole sottaista tai hutiloitua. Eikä hänen Aku Ankkansa ole mitenkään huonon näköinen. Kyllä hänen töitään on mukava katsella ja arvostella. On hienoa, että meltäkin löytyy kovan tason piirtäjä. Käsikirjoituksetkaan eivät ole tusinatavaraa. Sietää olla ylpeä hänestä. Hänen töitäänhän on jotain 100-200, ja niitä on julkaistu eri puolilla maailmaa.
Anonymous
Kari käyttää usein tarinoissaan sudenpentuja ja tykkään lukea sudenpentusarjiksia. Piirrostyyli on selvää ja helppolukuista. Kari on hyvä sarjispiirtäjä.
Heka
Kari on mielestäni yksi parhaimmista... piirrostyyli on selkeää ja käsikirjoituksista huomaa heti, että on Karin tekemä, vaikka ei lukisi käsikirjoittajan nimeä tarinan aloitussivulta. Hyvä Kari!!! :D
Leo
Omintakeinen hieno tyyli. Kivaa että Suomessakin on Ankka-piirtäjä. Karihan on ollut mukana Ankka-chateissa joista ainakin minä olen pitänyt.
Anonymous
En tiedä, mutta pitemmistä Karin käsikirjoituksista en kauheasti pidä. Lyhyet tarinat ovat oikein hyviä, kuten Pikku-Akut. Piirustustyyli on sitten hienoa, mutta ei sekään ole sellaista mieleenjäävää, vaan ihan perusakua. No ei kai tarkoituskaan ole olla "erikoinen" kuten Rosa ja Rota.
Barksi
Kari Korhonen on loistava piirtäjä. Pikku-Akut ja Sudenpentu tarinat on ainakin tosi kivoja. Kari Korhosen käsikirjotukset on hyviä harmi vain kun itse tarinoita hän ei piirrä niin usein. ! Minulle hän piirsi Ankka päivillä kaksi kuvaa. Toisessa oli Aku Ankka ja toisessa Sudenpentu.

Skandaali korjasi kieliasua
Anonymous
Minä pidän Korhosta yhtenä aivan parhaista käsikirjoittajista. Tarinoissa on usein lämminhenkisyyttä jollaista harvemmin näkee. Piirtäjänäkään Kari ei ole ollenkaan huono, minun makuuni ehkä ihan hiukan liian yksinkertaisia ruutuja.
Anonymous
Itse en Karin pikku-Akuista niin piittaa, mutta lyhyet 1 sivun tarinat ovat ehdottamasti muiden käsikirjoittajien ja piirtäjien kanssa kilpailukykyisiä.

Myöskin sudenpentutarinat ovat ihan Ok, vaikka en noita ihan lempisarjoikseni kutsuisikaan!

Summasummarum: Kari on hyvä Ankantekijä! Kiitokset siitä Karille, joka nosti Suomen maailmankartalle ainoana Suomalaisen ankantekijänä!

Ruotsistahan muutama ankantekijä löytyy, nyt noita tuohon ajnkulukseni listasin:

Per Olsen?
Per Hedman?
Mikael Tjellsen?
Gorm Transgaard?
Lars Jacobsen?
Lasse Bo Anderssen?
Jochim Friedmann?
Ruud Stratman?

Huomatkaa, että nämä ovat pelkästään nimestä pääteltyjä, mahdollisesti ruotsailaisia. Jos joku tietää enemmän, laittaisiko tähän ketjuun.

Kiitos.
Jenni
Mä olen saattanut lukeakkin, mutta en tietoisena siitä, että tarina on Korhosen käsialaa. Voisiko joku kertoa, olisiko esim. jossain viimeaikaisissa lehdissä ollut jotain pientä vitsisarjaa ym. jonka Kari olisi piirtänyt? :?

Muoks: Aloin ledata (le..le..letailla!) Akkareita ja löysin yhden kannen jonka Korhonen oli taiteillu - ja ihan hyvää jälkeä! Miksei voisi tulla laajemminkin tunnetuksi?
Anonymous
Juu, Kari Korhonen on hyvä! Mukavaa, että Suomessakin piirretään ankkoja! :D
Fergus
Onhan kari ihan hyvä. Hän piirtää sellaista perusankkaa kuten vicar ja ferioli. Pikkuaku tarinoihin ehkä kaipaisin lisää sellaista rosamaisuutta eli enemmän sitä itse historiankerrontaa. Onko kari itse luonut hahmot:
Veka ja
Hannes?
Karin paaras tarina on ilman muuta uskomaton 65 tarina jossa 65 numero tulee joka väliin tuottamaan epäonnea akulle :D
Jukka
Kari Korhonen on ihan hyvä piirtäjä.
Mukava tietää, että Suomessa on edes muutama hyvä piirtäjä. :)
Anonymous
Valitettavasti Korhosen ote on lipsunut viime aikoina. Alkuun hän piirsi ihan hyvää perustyyliä, mutta nykyinen tyyli on kammottavaa Feriolismia. Mitä tulee Pikku-Akuun, niin tuon hahmon kehittäjän voisi Lauri Lokin keksijän tavoin viedä vaikkapa Harjamäelle ja hitsata ovet säppiin.
Fergus
Juuu. No minäkän en oikeastaan arvosta muiden kuin rosan ja barksin luomia hahmoja. Sellaiset scarpan hahmot nyt menevät vielä ihan mainiosti mutta juuri lauri lokki on kyllä melko turha hahmo :(
Heka
Lauri Lokki on yksi nykyisistä lempihahmoistani Ankkalinnassa.
Lauri on oikeastaan melkein ainoa hahmo Ankkalinnassa, joka kuvastaa oikeaa elämää, kun mitään ei jää käteen. Ou jee.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8