Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Kari Korhonen

(106 viestiä)
Fergus
No mielipide kullakin! Ja eihän siinä mitään onhan okki toisaalta melko sympaattinen hahmo. Ja peruskuvio. Pojat ovat salaa Aaurin kavereita ->Aku raivoaa on ihan hauska. Unohtamatta tarkastaja Rottaa :D
korri
Hehee, Karin piirroksissa on tuota Branca-vaikutusta josta minä pidän kovasti, tosin nykyään taitaa Kari keskittyä enemmän kirjoittamiseen ja antaa Estebanien yms piirtää.

Ja kelpaa hyvin koska Kari on myös noussut yhdeksi suosikkikirjoittajakseni. Pidän noista Pikku-Aku-tarinoista (en ehkä niinkään Akusta itsestään kuin niistä muista hahmoista...Mummo mukaanlukien). Ja muutkin tarinat, ainakin ne kymmensivuiset, kelpaavat hyvin. Lisää, lisää vaadin.

Lauri Lokista en suuremmin välitä.
Fergus
Minä taas tykkään että Korhonen piirtää parempaa ankkaa kuin Branca. Silä en juurikaan pidä Brancan tavasta piirtää epämuodostuneita ankkoja. Sama vika on joskus Jippesilläkin.
Hansu Hanhi
Kari on ihan hyvä piirtämään.
Zuppa
Minä pidän Karin kässäreistä - ja myöskin piirroksista. Monet jutuista joista olen ajatellut, että: Tämähän on ihan hyvä!!!! Esim. se sarja jossa aku pitää päiväkirjaa ja se oli marco rotan piirtämä, luulin ensin että se on piirtäjän käsikirjoittama. Luin sarjan äskettäin ja huomasin: Hei täähän on korhosen käsikirjottama! Onkohan muutes tarina Tujun sinapin tapaus Korhosen? En saa lehteä jossa se oli nyt käsiini niin voisiko joku etsiä sen ja sanoa ONKO se todella Korhosen.
KoDo
Kyllähän se ihan hienosti piirtää. En osaa perustella.
Nigoz
Korhonen jyrää!
Pikku-Aku tarinat on kivoi ku Aku on niin rasavilli.
Piirrostyylikin mukavaa.
Anonymous
Pikku Akut ovat todella hyviä varsinkin jos ne ovat Karin tekemiä. Karilla on omalaatuinen piirrostyyli, joka mielestäni aika hyvä. En osaa oikein perustella muuten.
akuankka1313
Karin käsikirjoittamia pikku-Akuja olen kyllä nähnyt, mutta en piirtämiä! Onkohan semmoisia?...
Nigoz
Kyllä semmoisia taitaa olla.
Muttä tärkeintä on että ne on sen käsikirjoittamia! :)
Anonymous
Kari Korhosen Pikku Akut ovat parhaita, muita en ole oikein lukenut. Hän on todella hyvä Suomalainen piirtäjä.

Hän on myös kuvittanut ja piirtänyt muitakin sarjakuvia, kuten Nalle Puhissa.
duck
Mielestäni Kari on tosi hyvä piirtäjä ja mainio käsikirjoittaja. Karin tarinat ovat hauskoja ja varsinkin Pikku-Akut on kivoja. :D
Anonymous
Ennen Kari lukeutui suosikkipiirtäjiini, olipa aikoinaan jopa paras piirtäjä mielestäni. Hänen tyylinsä oli sellaista mukavaa Brancamaista klasismia, jossa oli kuitenkin jotain omaa. Mukavan realistista ja "nahoissaan pysyvää". Mutta sitten tapahtui jotain kummallista. Grafiikka muuttui kumman letkeäksi, hahmoilla pään koko kasvoi suureksi muuhun ruumiiseen nähden ja kehot vääntyvät välillä mitä ihmeellisimpiin asentoihin. Muistuttaa kamalimpia italialaistuotoksia...

Mitä tapahtui? Katkesiko Karilta käsi? Muuttuiko paperi yllättäen liukkaaksi? Oliko radikaali muutos tietoisesti tehty? Mitä meiltä salataan?

Ikävä vanhaa Korhosta :'(
Kreach
Kari vaihtoi vain tyyliä.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: RoOpE aNkKa!Kari vaihtoi vain tyyliä.
Nähtävästi, mutta vanha tyyli iskee paremmin muhun... Mä oon liian konservatiivinen ankisti. Uusi näyttää jotenkin lapsellisemmalta. Tai en minä tiedä, mun mielipide.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8