Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Ankkaselviytyjät

(131 viestiä)
Aku Vankka
Todella hyvä, aivan uskomaton. Kuvailusta ei nyt tarvitse valittaa, kaikkihan nyt tietävät, että sitä on tarpeeksi. Todella jännittäväksi menee, en malta odottaa seuraavaa viikkoa, milloin tarina jatkuu. Nyt täytyykin sitten äänestää seuraavaa lukua varten..
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Kreach, miten olisi niin, että jokainen halukas saisi valita molemmista heimoista itselleen hahmon, jolla sitten rupeaisi äänestämään? Silloin jokainen hahmo äänestäisi, tai ainakin melkein. Ja jos äänestäjiä tulee enemmän kuin hahmoja on jäljellä, voi joillekin hahmoille tulla kaksi äänestäjää. Ja siksi tiettysti molemmista heimoista yksi, että voisi äänestää aina, sillä toinen heimohan viikkokilpailuissa häviää, ellei ihmeitä tapahdu. Mitäs sanot (jos tekstistäni nyt sai selvää)?
Itseasiassa ihan hyvä idea. Mutta siinä on yksi mutta - ainahan yksi hahmo tippuu. Tällöin aina yksi ankkislainen joutuu vaihtamaan tätä hahmoaan. Heimothan yhdistyvät myös jossain vaiheessa, joten jatkuisiko tämä menetelmä myös silloin? Muuten ihan hyvä, mutta sitten, kun haluaakin äänestää omaa hahmoansa, tuntuisi hassulta "Minni äänestää Minniä". Joten, taidetaan nyt mennä sillä tavalla, ettei kenelläkään ole omaa hahmoa.

Toisaalta voidaan tehdä myös niin, että laitetaan tähän vain esille, kuka "on jo äänestänyt". Esim Roope, Mikki, Minni ovat jo äänestäneet. Tällöin jotkut voivat äänestää Kroisoksella, Mummolla ja Hansulla (ja jos haluavat tai kaikilla on jo äänestetty, niin uudestaan jollain hahmolla).
akkaridekkari
Mielestäni juttu on näin ihan hyvä... ei vaan aivan uskomattoman loistava!
Tämähän on paljon parempaa, kuin itse "Selviytyjät"-tv-sarja konsanaan! Lukuun on selvästikin käytetty paljon aikaa, se suorastaan tempaa mukaansa! Ei muuta kuin onnittelut loistavasta luvusta - toivottavasti tulee jatkossa samanlaisia.
Menen heti äänestämään.
Nuno
Tämä on erinomainen luku! Ihmettelen että miten voi tehdäkään näin hyvää tarinaa. Kun lukee tuota tarinaa, sen lukemista ei voi jättää kesken. Kuvailet uskomattoman hyvin. Jännittävä luku, pakko lukea seuraavatkin luvut. :D Nyt pitää äänestää heti, jos tietäisin ketä äänestän. Pitää miettiä vielä. ;)
Kreach
Kiitos että Akkaridekkarille, että Nunolle kommenteista! :) Ja muuten, on tullut jo monta viestiä, jossa äänestetään esim. "Roope tippuu." Muistakaa, että tämä äänestysperjaate menee siis esim. "Mikki äänestää Roopea".
Mirkku
Lyhyesti ja ytimekkäästi: hienosti toteutettu.Lainaus käyttäjältä: KreachToisaalta voidaan tehdä myös niin, että laitetaan tähän vain esille, kuka "on jo äänestänyt". Esim Roope, Mikki, Minni ovat jo äänestäneet. Tällöin jotkut voivat äänestää Kroisoksella, Mummolla ja Hansulla (ja jos haluavat tai kaikilla on jo äänestetty, niin uudestaan jollain hahmolla).Tämä kuulostaa selkeältä, sitähän voisi kokeilla ainakin kerran, ja jos toimii hyvin, niin jatkaa??
Kreach
Lainaus käyttäjältä: MirkkuLyhyesti ja ytimekkäästi: hienosti toteutettu.Lainaus käyttäjältä: KreachToisaalta voidaan tehdä myös niin, että laitetaan tähän vain esille, kuka "on jo äänestänyt". Esim Roope, Mikki, Minni ovat jo äänestäneet. Tällöin jotkut voivat äänestää Kroisoksella, Mummolla ja Hansulla (ja jos haluavat tai kaikilla on jo äänestetty, niin uudestaan jollain hahmolla).Tämä kuulostaa selkeältä, sitähän voisi kokeilla ainakin kerran, ja jos toimii hyvin, niin jatkaa??
No jaa... Sitten huomaa kyllä sen, että paljonko äänestetään ja se kun olisi kiva pitää vähän kuin salassa. Mielestäni ehkä tällein, miten nyt tehdään on parasta, tai sitten ihan vain "Pennonen tippuu".
Bomber
Loistavaa vaihteluahan tämä on pitkään aikaan. Omasta mielestäni olisi parasta jos kaikki lähettäisivät äänestysviestin tyyliin Mikki tippuu. Se olisi paljon selkeämpi tyyli. Eniten tippuu-ääniä saanut tippuisi.
Aku Vankka
Kannatan Bomberin ehdotusta. Itsekin äänestäessäni unohdin lisätä sen, kuka äänestää ja jouduin sen korjaamaan uudessa viestissä. Tuo ''Mikki tippuu'' -tyyliin äänestys olisi paljon selkeämpi ja parempi systeemi.
akkaridekkari
Minäkin kannatan tätä edellä mainittua ehdotusta. Paljon selkeämpää olisi, kuin nyt.
Kreach
No joo. Ehkä sittenkin siirrymme siihen. Vähän viimeisintä viestiä kirjoittaessa ajattelinkin, että oisko se sitten parempi. Hyvä on, siirrytään siihen. Ei tarvitse uudestaan äänestää, otan ne äänestetyt siitä sitten.

Mutta, äänestäkää, äänestäkää, lisää äänestäjiä tarvitaan!
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: KreachÄänestys käynnissä 23.2.2009-29.2.2009 välisenä aikana.
Siis päivään 1.3. asti, vai? (Tänä vuonna helmikuussahan on vain 28 päivää.) Ja milloinkas seuraava osa tulee? Odotan sitä valtavalla innolla!
Aku Vankka
Ainiin, helmikuussa on nyt vain 28 päivää... itse en edes huomannut, että Kreach olisi epähuomiossa laittanut tuonne päättymispäivämääräksi 29.2, kun itselläni on viime vuoden Don Rosa -kalenteri seinällä, kun en parempaa löytänyt :D
Kreach
No päivämäärästä viis, sunnantaihin asti saa vielä äänestää, klo 24 asti.
wierii2
Eli tänään loppuu äänestysaika. Nyt kannattaa vaikuttaa!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9