Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Kadonnut veli - Osa 6 julkaistu 6.10

(76 viestiä)
Karhula
Tässä saapuu siis uusi tarinani Kadonnut veli jonka esipuheen voitte lukea alta.

*tarinaa ei saa kopioida ilman Karhulan lupaa*

Kadonnut veli

Genre: Aikamoista sekametelisoppaa...
Ikäraja: Kaipa tämä on ihan sallittu kaiken ikäisille...
Päähenkilöt: Aku, ankanpojat ja oma hahmoni.
Lukumäärä: 10 osaa, plus prologi ja epilogi.

Esipuhe - ei varsinainen luku - 18.8.2008
-----------------------------------------------------
Ilmestyneet osat:

Prologi - 18.8.2008
1.osa: Ylös, ulos ja lenkille! - 21.8.2008
2.osa: Mies - 24.8.2008
3.osa: Jahtaaja - 26.8.2008
4.osa: Erikoisia tapahtumia - 30.8.2008
5.osa: Hautajaisiin valmistautuminen - 8.9.2008
6.osa: Yksi vähemmän - tulossa 13.10. 2008
7.osa: Salaisuus paljastuu - tulossa, ajankohta erittäin epäselvä
8.osa: Paluu Ankkalinnaan - tulossa, ajankohta erittäin epäselvä
9.osa: Raulin paluu - tulossa, ajankohta erittäin epäselvä
10.osa: Kaikki päättyy ajallaan - tulossa, ajankohta erittäin epäselvä
Epilogi - tulossa, ajankohta erittäin epäselvä

-----------------------------------------------------

Esipuhe - ei varsinainen luku

Tiedätte varmasti, että en yleensä tee esipuheita, mutta päätin tällaisen tehdä tähän. Eli Kadonnut veli on aivan eri tarina kuin Xuir-tarinani eikä tämän ainakaan pitäisi liittyä niihin mitenkään. Ainoa sama juttu kuin niissä on, että Mikki, Hessu ja Simo Sisu ovat poissa/kuolleita. Tässä tarinassa nähdään hahmo jonka olen itse keksinyt. Se on myös tässä tarinassa suuressa osassa, mutta ei siitä sen enempää. Oikeastaan tarinan idea on ollut päässäni jo jonkin aikaa mutten vain oli ehtinyt kirjoittaa sitä. Tarinan ei myöskään pitäisi liittyä mitenkään muihinkaan tarinoihini. Ajattelin ensin aloittaa tämän suoraan 1.osasta, mutta lopulta päädyin prologiin missä olen laittanut Kaasin päähahmoksi. Tämä varmaan sen takia, koska se tuntui itsestäni sopivalta. Tälle tarinalle ei myöskään ole tulossa mitään jatko-tarinaa vaan tämä jää yhdeksi tarinaksi. Osia ilmestyy noin viikon välein. (Ainakin yritän, mutta koulu sotkii myös aikojani). Lukuja saattaa toki ilemstyä tiheämminkin, mutta vähintään yksi viikossa. Kuitenkin, ilmoitan nyt, että prologi ilmestyy tänä iltana tai viimeistään huomenna.
Kreach
Näinkin pian siis aloitat uuden tarinan, hyvä :) Itseäni todellakin ärsyttää, kun kirjoittaisin mielelläni uuden ankkatarinan, mutta minkäänmoista ideaa ei ole. Mutta ihmettelen, että miksi Mikki, Hessu ja Sisu ovat kuolleita, jos kuitenkin Ankat ovat pääosassa, joten eikö se ole yksi lysti elääkö Mikit ym..?
No joka tapauksessa, toivotaan, että tulee hyvä tarina ja odottelen prologia. (Yritä saada jo tänä iltana tänne ;))
Karhula
Sitä vain, että aioin aluksi laittaa siihen prologiin Mikin, Hessun ja Sisun, mutta tällä kertaa näin. Ja yritän saada tänne jo illalla. Nyt lähden kuitenkin hoitamaan läksyjäni.
Aku Vankka
Tämän haluan lukea.
Kirjoita vain rauhassa, ei mitään kiirettä, muuten luvuista tulee sekavia
ja hankalasti ymmärrettäviä.
Karhula
Kiitos vaan, Vankka ja yritän pitää neuvostasi kiinni. ;) En tiedä onnistuiko tämä prologi, mutta tässä se nyt on. Ei mikään hirveän pitkä, mutta kuitenkin. Estradi on teidän.

Prologi

Ovi avautui ja Reino Murske astui sisään.
Aku Vankka
Hyvä alku, mutta kuvailua saisit lisätä hieman.
Idea on hyvä, kiinnostaa kuulla enemmän tuosta Akun kadonneesta veljestä..
::)
Kreach
Turhan lyhyt, mutta ihan hyvä, pidin myös ideasta, eli Akun kadonneesta veljestä.
Karhula
Aku Vankka: Kiitos vaan kommentistasi. Kiva jos pidit alusta sillä itse en hirveästi pitänyt. Jotenkin turhan oloinen vaikka onkin suuri osa tät tarinaa. Aivan seuraavissa luvuissa ei paljoa Akun veljestä kuulla, valitettavasti.
Kreach: Joo, saattaa olla hiukan lyhyt, mutta kuitenkin, olihan tämä nyt ainakin parempi kuin Tohtori Xuirin paluun prologi. ;)

Kiitokset nyt kummallekin kuitenkin kommenteistanne ja yritän laittaa vielä tämän viikon aikana seuraavan osan. :)
Bomber
[quote="Karhula"]

"Akun isä ja äiti olivat suuressa rahapulassa ja hänet ja Dellan saatuaan he eivät olisi enää pystyneet pitämään kolmatta lasta ja kuinka ollakaan pian syntyi potra ankanpoikanen jonka nimeksi he antoivat Tauno. Noin kolmen viikon kuluttua he lähettivät hänet orpokotiin. Sen jälkeen hänestä ei ole havaittu pienintäkään tietoa€
Karhula
Jaa, saatat ehkä olla oikeassakin, Bomber? miten sen nyt ottaa. Kirjoitusvirheet ymmärrän ja se mistä Kaasi tuon kaiken oli sanut tietää selviää jossakin vaiheessa ja se saattaa olla ehkä hiukan yllättäväkin... Ei tuo veli kyllä poliisille kuulukaan mitään, mutta sekin selviää jossakin vaiheessa. Ja tuo tekemisen puute johtuu siitä, että... No, eihän poliisimestarikaan koko ajan tee vain töitä. No, kuitenkin, erittäin rakentava kommentti ja en voi muuta sanoa kuin kiitos, Bomber. :)
Karhula
Osa on saattaa olla hiukan sekava ja jotkut kohdat erittäin typeriä. Seuraava luku saapuu ensiviikolla ja nyt en muuta voi sanoa kun kaikki virhehavainnot minun piikkiini!

1.osa: Ylös, ulos ja lenkille!

Aku Vankka
Ihan hyvä alku, ehkä hieman pidempi saisi olla, mutta muuten hyvä.
Kreach
Ihan hyvä. Tosin vähän toistoa oli ja kirjoitusvirheitä, mutta niitä jälkimmäisiä nyt ainakin sattuu jokaiselle. Turhan nopeasti ehkä eteni, ollaan lenkillä ja puhutaan pari sanaa Taunon kanssa, ja Aku ja Pojat ottavat muitta mutkitta vieraan ankan kotiinsa, ja miksi ankanpojat edes halusivat hänet sinne?
Mutta muuten ihan kiva alku, paha sanoa oikein mitään, kun mitään sen ihmeellisempää ei tapahtunut. Mutta odotan jatkoa, hyvä tarina tulossa!
Karhula
Jaa, no kiitokset Vankka ja Kreach! Pituutta yritän ainakin tulevaisuudessa lisäsätä. Joo, tuo Taunon typerän kuuloinen tulo mukaan oli itsenikin mielestä aika huono, mutta paremmaksi en sitä saanut. No, tuo miksi ankanpojat halusivat Taunon taloonsa selviää tarinan kuluessa...
Karhula
Varoitan heti, että luku saattaa hiukan sekava olla, mutta kuitenkin tässä se nyt on. Tarkoituksenahan oli laittaa tämä vasta huomenna, mutta päätin kuitenkin nyt jo laittaa.

2.osa: Mies

Sivuja: 1 2 3 4 5 6