Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Kadonnut veli - Osa 6 julkaistu 6.10

(76 viestiä)
Karhula
En haluaisi olla mikään nipottaja, mutta ärsyttää vietävästi kun tuota Aksu Ankan tarinaa kommentoidaan vaikka kuinka paljon, mutta tällaista "paremmin" tehtyä tarinaa ei kommentoi kukaan. :P Haluaisin nimittäin tietää mitä parannettavaa on yms.
Aksu ankka
Lainaus käyttäjältä: KarhulaEn haluaisi olla mikään nipottaja, mutta ärsyttää vietävästi kun tuota Aksu Ankan tarinaa kommentoidaan vaikka kuinka paljon, mutta tällaista "paremmin" tehtyä tarinaa ei kommentoi kukaan. :P Haluaisin nimittäin tietää mitä parannettavaa on yms.
Sori Karhula, mutta sun pitää ruveta
tekemään surkeammin tätä tarinaa jotta se saisi enemmän suosiota.

Eli kaikkien pitää vihata tätä tarinaa niin ne kirjottelee
tänne kaikkia kommentteja. Ihan vaan pikku vinkkinä kamu ;)
Karhula
Mitä järkeä minun olisi muka tehdä tarinastani yhtä päätön kuin sinun, Aksu? Siinä ei ole mitään järkeä, itse en nimittäin ainakaan aio tehdä tarinoistani mitään showta niin kuin sinä teet. Siinä eei yksinkertaisesti olisi mitään järkeä. :P
Kreach
Luuletko Aksu, että oikeasti joku pitää tarinastasi? Tämä on paljon parempi, mutten ole ehtinyt vielä lukea uusimpia lukuja.
Aku Vankka
Tämä nimenomaan on parempi.
Vaikka Aksu kuinka parantaisit tarinaa, siitä ei siltikään saa
tämän tasoista.
Karhula
No, niin. Pienen ( ;D) tauon jälkeen sain valmiiksi seitsemännen osan joka oli hiukan vaikea kirjoittaa, mutta niin kuin sanonta kuuluu, vaikeuksien kautta voittoon. Comments, please...

7.osa: Paluu Ankkalinnaan

Tupu ja Hupu jähmettyivät paikoilleen kunnes käänsivät katseensa Lupuun.
Karhula
Tuli hiukan lyhkänen osa ja ehkä hiukan sekava.
Tällä kertaa todellakin toivoisin kommentteja!

8.osa: Raulin paluu

Ankkojen ja Raulin katse ei näyttänyt rikkoutuvan kunnes Raul lopulta kääntyi Taunoa kohti.
Aku Vankka
Ihan hyvä luku, tosin aika lyhyt. Viimeinen luku tulossa? Näyttää siltä, että tarina olisi päättymässä, eikä viimeiseen lukuun jäisi paljoa asiaa... mutta toivotaan että siitä tulisi hyvä.
Karhula
Jep. Viimeinen luku on tulossa ja tämä tarina päättyy...tai ei sittenkään. Sitten julkaisen vielä todella lyhyen epilogin jonka (ehkä) lisään viimeisen osan loppuun.
Olet oikeassa, viimeiseen osaan ei jää paljoakaan asiaa. Ilman Raulia tästä tarinasta olisi (ainakin omasta mielestäni) tullut tylsä ja liian tavallinen.
Joku voisi tuossa otsikossa olevan "Osa 6 julkaistu 6.10" poistaa, hiukan vanhentunutta tietoa kun on...
Aku Vankka
Joku voisi tuossa otsikossa olevan mitä? :D
markus97
Hyvä tarina 9½ arvoinen. :)
Aku Vankka
Markus, vähän perusteluja, ei tuo ole mikään viesti edes, tuollaisesta sietäisi saada jo vähintäänkin varoituksen, kun Ronaldo sai bannit 'Jee!' viestistä. Viestissä tulee aina olla selvät mielipiteet ja ennenkaikkea perustelut!
hjhh
Lainaus käyttäjältä: markus97Hyvä tarina 9½ arvoinen. :)
Luitkohan edes tätä tarinaa?
Markus kommentoinut kahta tarinaa, (sanokaa jos oon vääräs) jotka kummatkin on ollut sen luokkalaisten tekemiä. Kummallekkin kiitettävät numerot.
Kyllähän kavereidensa tarinoista saa tykätä, mutta perustelut tekisivät arvosanoistasi uskottavimpia.
Aku Vankka
No ei varmasti lukenut. Ei hän lue mitään tarinoita, kunhan vain sutaisee numeron, ja aina se sattuu olemaan kiitettävä. Äskenkin heitti tarinaani ysin, perusteluilla 'ihan hyvä'.
Karhula
Ja olette tutkineet asiaa?
Joo, mutta minusta tuntuu, että meidän luokkalaiset antaa mun ja Aksun tarinoille aivan liian korkeat numerot.
Olen toki todella tyytyväinen jos joku antaa 9½ tarinalleni, mutta tuo taisi mennä hiukan yli. Ei tämä nyt ainakaan kasia parempi tarina voi olla.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6