Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Vaarin aikaansaannokset

(143 viestiä)
Disencumber
Vihdoin ja viimein meikäkin vääntäytyy kommentoimaan uutuuksia. Jotenkas tässä tulee.

Uma

Hiiaano juttu nähdä taas vaihteeksi puuväriaikaansaannoksia! Väritys on varsin huolellinen ja mallikas, varjostukset ja valotukset ovat varsin onnistuneita - erityisesti esmes tukassa ja naamassa. Tussaus on jälleen ollut täysin hallinnassa, sen näkee lopputuloksesta. : ] Ilmettä ja asentoakin löytyy, mutta Uma näyttää hieman tönköltä (huijui, eka kritiikin tapainen tuli viimein minultakin! 0.0). Taustaa kuva ei kaipaisikaan, se sopii hyvin tälläiseksi hahmon poseeraamis-kuvaksi.

Lintubongari ja gootti

: D Tunnistin jo ekalla katsomiskerralla, vaikken mukana miitissä ollutkaan. Väritys on taas huolellinen ja muutenkin hyvä, unohtamatta onnistuneita varjostuksia ja valotuksia sun muita mitälie. Eipä tästä huomautettavaakaan jaksa keksiä (koska siihen ei ole aihetta?). Coolit kengät kaimallani muuten. ; D
Vaari
Kiitoksia kommenteista, ihan jo luulin ettei nykyinen jälki enää miellytäkään. :)

Lainaus käyttäjältä: DisencumberTussaus on jälleen ollut täysin hallinnassa, sen näkee lopputuloksesta. : ] --- Uma näyttää hieman tönköltä (huijui, eka kritiikin tapainen tuli viimein minultakin! 0.0). Taustaa kuva ei kaipaisikaan, se sopii hyvin tälläiseksi hahmon poseeraamis-kuvaksi.Tussaus nyt ei aivan mennyt nappiin, sillä löysin käsiini vähän turhan järeällä terällä varustetun yksilön ja yritin sitten hieman säädellä jälkeä kyseenalaisin lopputuloksin. Itsekin muuten Ankallisessa mainitsin jotain hieman "harteikkaasta ja tönköhköstä" lopputuloksesta. :D Meinasin korjata asian, mutta olin jo sen verta pitkällä ja aika alkoi käydä vähiin etten enää uskaltanut ryhtyä moiseen. Ties vaikka olisi jäänyt koko homma kesken, ja kun kerrankin olen saamassa jotain valmiiksi asti... ;D

Lainaus:Coolit kengät kaimallani muuten. ; DJuuh, huomasin jälkeen päin etteivät ne aivan metsään menneetkään, sillä esimerkiksi solkien määrä on aivan sattumalta oikea, vaikka alimman kuuluisikin sijaita nilkan kohdalla. :D

Suuria uutisia muuten, sain viimein koiratyön valmiiksi ja Frodon ehdotus on tekeillä, joten viikon sisään luulisi topan taas päivittyvän. Historiallista kirimistä... ;D
Frodo
Ehdotukseni tekeillä! Se on hauska kuulla Vaari :)

Kumman niistä mahdat tehdä?
Vaari
Lainaus käyttäjältä: FrodoKumman niistä mahdat tehdä?Molemmat tietysti! ;D Touho ja Palle mahtuvat mainiosti samaan kuvaan, ja mikäs siinä kun menopelitkin ovat niin historiallisia. Laitetaanko Touholle Tunturi Automat ja Pulpulle Raisu MM vai CR?
Henna_Duck
Wow! :o Aivan mahtavia nämä sinun työsi Vaari! Sinustahan olisi ainetta ankkapiirtäjäksi.:)

Uma

Mielestäni aivan loistava, varjostukset ovat menneet nappiin ja tussaukset myöskin. Siitä ehkä hieman näkyy se että käytit vähän järeämpää tussia, mutta ei pahasti.:)

Lintubongari ja Gootti

Toisen tunnistan, toista en.:) Hauska idea kyhätä oikeista ihmisistä ankkoja, ja vieläpä ulkomuistista.:o

Aivan upeita molemmat! (:

Henna
Vaari
Kiitoksia Hennallekin kommenteista! :D

Ylläri sinänsä, piirtäminen ei vaihteeksi ota sujuakseen, joten pistänpä erään venähtäneen kuvan etukäteen ennen paria seuraavaa tekelettä jottei Dodgemies hermostu lisää. ;)

Pulivari, Pluto ja Kaunotar - Tämä oli turhauttava projekti. Se venyi ja venyi, aina vain lopulta kahteen kuukauteen. Pulivarin ja Pluton sotkin alle tunnissa, mutta Kaunotar ei ottanut luonnistuakseen. Turhautuneena pidin aina muutaman päivän taukoa ja yritin uudelleen, saaden siitä lopulta tuon näköisen. Väritys tuotti myös päänvaivaa, Pluto on turhan räikeän keltainen, tiedän, mutta sopivaa ruskeatakaan ei loytynyt ja keltaisen sotkeminen mukaan vain pahensi asiaa. Myös Kaunotar poikkeaa hieman alkuperäisestä, mutta sain mielestäni kikkailtua ruskealla ja keltaisella melko lähelle oikeat sävyt. Itse asiassa maha, kuono ja tassut ovat pelkällä keltaisella, erittäin hennosti väritetty. Pulivaria muokkailin melko ankaralla kädellä, alkuperäinen malli kun ei oikein miellyttänyt silmää sellaisenaan... ;D

No Rela, kommenttia vain tulemaan! :D
Niketin
Hienoja piirustuksia taas kerran! Olen töitäsi kattellut, mutten vielä kommentoinut.

Pulivari ja Kaunotar ovat mielestäni erittäin onnistuneita, varsinkin Kaunotar. Värityskin on kohdallaan. Plutolla tosiaan on hieman liian räikeä väri, ja jotenkin "vauvamaiset" kasvot. Ei tämä välttämättä paha asia ole.
Ilmeisesti värität kuvat puuväreillä. Olet todella taitava siinä puuhassa, niin kuin myös piirtämisessä. :)
_wonderlust_
Kaunotar on kaunotar! Ovat muutkin toki onnistuneita (okei, sanoitkin, että Pluto on vähän turhan räikeä), mutta koiraneiti on kuvan todellinen katseenvangitsija. Suloinen kuva:)
Akuhullu97
Koirapiirros oli todella hieno! Pulivarin toteutus oli onnistunut, ja mielestäni aivan yhtä hienon näköinen, kuin tuollainen Barks-Pulivarikin. :) Kaunotar on varsinkin todella hienon näköinen. Pluto on hienosti piirretty, mutta värisävy on hieman vaalea. :) Mutta todella mahtava piirros tuo, niin kuin kaikki muutkin! :)
Hiidenkirnu
Todella hienoa työtä Vaari! Olen samoillalinjoilla, että tuo Pluton väri on hieman räikeä, mutta ei se nyt niin huonokaan ole! Kaikki on omasta mielestäni ihan hyvin onnistuneita. Varsinkin kaunotar näyttää parhaimmalta. Hieno kuva jälleen!
Mattiii
Jaahas, tällä kertaa koiria.

Kuten Wondykin sanoi Kaunotar todellakin vetää katseet puoleensa. Minusta Kaunotar näyttää juuri siltä kuin se näyttää Disneyn tuotannoissa, hyvin aidolta. Pulivarikin näyttää oikein aidolta ja, kuten Akuhullukin sanoi, barksimaiselta. Pluton väritys on vähän räikeähkö, mutta siis muuten ihan näköisensä. Kokonaisuutena hieno puuvärityö, itse pidän paljon puuväritöistä.
Toke
Niin, lupasin kommentoida Vaarin työtä ja...

Todella hieno koirakuva. Minä pidän eniten tuosta Pulivarista. Se on tuollainen rauhallisen näköinen ja hienosti piirretty ja väritetty. Valkoisen ja ruskean karvan välinen rajaus on siisti. Ei kyllä pahaa sanottavaa muistakaan koirista. Sekä Kaunotar että Pluto ovat itsensä näköisiä, mitä nyt Pluto on (kuten sanottu) liian keltainen. Kuten Mattikin, minä pidän myös näistä puuväritöistä erittäin paljon. Mikä työ ilmestyy seuraavaksi? :)
Vaari
Kiitos jälleen kommenteista! Tällä kertaahan niitä tulikin oikein parin menneen kuukauden edestä. :D

Koska tunnutte pitävän puuväritöistä, voisin painottaa jatkossa niihin vaikken omasta mielestäni järin hyvä tässä hommassa olekaan. Pahuksen Pluto! Se näyttää paperilla oikeastaan aika hyvältä, mutta bittimuodossa räikeys häiritsee. Ehkä keltainen heijasteli skannerissa? Oli miten oli, Token kysymykseen veikkaisin vastaukseksi että Frodon idea valmistunee samoihin aikoihin kuin alunperin piirustuskisaan suunnittelemani työ, ja Kääkin toimesta olisi myös jotain tekeillä. Sanoisin että viikon parin sisään ilmestynee pari kuvaa ja melko lailla perään se spessujuttu. :)
Anonymous
Koirakuva on erinomainen. Kyllähän se Kaunottaren suunnittelu auttoi ;) Pluto joo tossa näyttää paljon nuoremmalta kuin yleensä. Syynä sen päänpienyys ja erilainen väritys. Pulivarinkin pää olis voinut olla aavistuksen isompi.

Ja sitten kokeneempana seuraavaa piirrosta piirtään. ;)
Disencumber
Koirulit ovat tosiaan varsin onnistuneita! Kuten onkin jo moneen otteeseen huomautettu, Pluto on hieman silmään ottavan räikeähkö, mutta asento on hyvin plutomainen ja oma tyylisi paistaa sen naamasta. Pulivari on ihana karvapallo. : D Pidän teikäläisen Pulista enemmän kuin mallina toimineesta, ilmekin niin ylilutuinen että huh. Ja Kaunotar pysyy kaunottarena, ja näyttää aivan oikealta itseltään.

Eipä tässä voi muutakaan kuin odotella innolla lisää! :]
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10