Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pikkujoulumiitti 28.11. ILMOITTAUTUMISVAHVISTUKSET!!

(81 viestiä)
July
Ha, ha, haa! They all fall for that one! Selvästikin vanhat keinot ovat ne toimivimmat. :D

Kuten varmasti arvasitte jo, kyseessä ei ole Julyn tunnuksille hakkeroituneen hölmön spämmipostaus, vaan miitti-ilmoitus!
Edellisestä Ankkis-miitistä on jo aikaa, ja kuluneen vuoden sisään foorumille onkin tullut paljon lisää uusi kasvoja, jotka olisi mukava nähdä myös livenä. Miittiohjelmaa ei ole vielä suunniteltu, mutta miitin ajankohta on päätetty asettaa marraskuulle (jolloin squidillakin on paremmat mahdollisuudet valua paikalle), minnekä muualle kuin Helsinkiin. Varmastikin paras päivä miitin pitämiselle olisi jokin lauantai, sillä toisin kuin eräät (ahm), suurin osa käyttäjistä käy vielä siinä vaiheessa koulua viikolla. Tästä kyseisestä marraslauantaista voimmekin siis järjestää yleisen äänestyksen miittiin osallistuvien kesken. Jos et ole tulossa, älä äänestä.

Miten sitten pääset osallistumaan? No, toimintatavat eivät ole paljoakaan muuttuneet vuosien saatossa. Jos tahdot mukaan, laita viestiä joko suoraan minulle tai tähän topiciin. Älkää turhaan vaivautuko ilmoittamaan, jos tiedätte, ettette ole tulossa.

Kaikki yleinen miitin suunnitteluhöpötys tähän topiciin, ideoikaa myös tekemistä miittiin (ottakaa kuitenkin huomioon luultavasti varsin kolea ilma)! Ehdotukset syömispolitiikan suhteen (=joku ihan kunnon paikka vai omat eväät tyyliin picnic?) ovat myös tervetulleita.

Miiteissä on aina loistava mahdollisuus tavata uusia (ja vanhojakin) tuttuja. Alustavasti mukaan ovat ilmoittautuneet minä, Jukka ja squid. (Heh. Ette tiedä, miten paljon verta ja hikeä viimeksi mainitun maanittelemiseen tarvittiin.) Päivitän ilmoittautuneet tähän viestiin.

Nyt kaikki miittaamaan!

//MUOKSIVIIKATE Pistetään nyt tännekin:
Kokoontuminen kello 16.00 pallomiesten (=kiviukkojen) alla, Helsingin rautatieaseman edessä. Siitä Forumiin syömään ja siinä kuuden aikaan/hieman ennen aletaan raahautua Töölöä kohti (n. 2km kävely, ei paha). Syömisen aikana voisin kerätä ihmisten keilarata- & kenkämaksut (kauniiseen pieneen kirjekuoreen), jottei synny liikaa hälinää maksamisen suhteen itse keilahallilla. En aio juosta pois rahojenne kanssa auringonlaskuun pahisnaurun säestyksellä. Squid tai Vaari voisi jyrätä minut opelin alle. :D Keilaaminen kestää puoli seitsemästä puoli kahdeksaan, jonka jälkeen käkätin kohti kahvilaa (jonka suhteen emme vielä ole päättäneet mitään, ehdotuksia?). Illan päätteeksi ihmiset saavat valua takaisin kotikiviensä alle omaan tahtiin.
"Varsinainen" äksöni siis loppuu keilaamisen loppuessa ja kahvilaan tuleminen on täysin vapaaehtoista (<sarkasmi>Niin! Tämä miitti on pakollinen! Kaikille! Muuten teidät bannataan! Niih!</sarkasmi>). Fiiliksen mukaan.

//MUOKSIVIIKATE2 Aina unohtuu jotain. Jos nuorempien käyttäjien vanhemmilla on jotain kysyttävää miitin suhteen, he ovat täysin tervetulleita esittämään kysymyksiä minulle joko yksäreitse tai puhelimen välityksellä (numeron saatte kauniisti pyytämällä).

Mukana (varmistettujen nimet lihavoitu):
July (koko sotku)
Jukka -||-
Squid -||-
Akuhullu97 + veli (ainakin keilaaminen)
Padi (keilaaminen ja kahvi)
wierii2 (syömään, keilaamaan)
akuankka1313 (syömään, keilaamaan, ehkä kahville)
Kääk13
T@IKAVIITT@
Barksi
Vaari (koko sotku)
Mattiii (koko sotku)
Frodo (syömään ja keilaamaan)
Ankka313 (syömään ja keilaamaan)
_wonderlust_ (koko sotku)

//Tällä hetkellä syömään tulossa 10, keilaamaan 14 (kyyyllä vain...), kahville 7 (tai 8). Päivitellään.
akuankka1313
Ankkiksen pikkujoulumiittimielellä äänestettäessä 28.11 olisi kiva päivä.
Tom ankka
Mutta missäs meinaatte pitää sen? Kun mä tulisin mielelläni mutta kun asun niin korvessa että ei täältä kukaan lähde mua viemään minnekkään Helsinkiin!
wierii2
Joo, 28pvä olisi minustakin mainio päivä. Kalenteriinkin se sopisi parhaiten. Ja minkälainen paikka olisi hyvä? Melko lähellä keskustaa varmaan, muttei kuitenkaan siinä ydinkeskustassa, vai?
squid
Tosiaan, menin sitten sanomaan, että (melko varmasti) ilmestyn paikalle. Olisi kiva saada ehdotuksia tapaamispaikan ja tekemisen suhteen(eiks muka riitä et näkee mut :O?). Ei ole kivaa vaa seisoskella mahdollisesti kylmässä :)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: squidTosiaan, menin sitten sanomaan, että (melko varmasti) ilmestyn paikalle. Olisi kiva saada ehdotuksia tapaamispaikan ja tekemisen suhteen(eiks muka riitä et näkee mut :O?). Ei ole kivaa vaa seisoskella mahdollisesti kylmässä :)
Menisiköhän siellä joku Disney-elokuva samaan aikaan? Up, ehkä...?
wierii2
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: squidTosiaan, menin sitten sanomaan, että (melko varmasti) ilmestyn paikalle. Olisi kiva saada ehdotuksia tapaamispaikan ja tekemisen suhteen(eiks muka riitä et näkee mut :O?). Ei ole kivaa vaa seisoskella mahdollisesti kylmässä :)
Menisiköhän siellä joku Disney-elokuva samaan aikaan? Up, ehkä...?

Vai olisiko jotain Disney-aiheista näyttelyä tällä hetkellä...? Pablo Picasso näyttely kun ei taida Aku Ankkaankaan liittyä, ja ketäpä muuta kuin minua se kiinnostaisi...
Padi
Jaa-a, kyllä mie pääsisin kanssa aika varmasti vaikka tuskinpa kukaan minua sinne erityisesti toivoisi. On vähän vaikeaa äänestää noin pitkällä ajanvarauksella jos tulee esim. vieraita, kipeytymisiä tai tenniskilpaluja sun muuta. Mutta sanotaan että aika varmasti tulen sinne o_O Jos en niin tapaanhan mie kirjamessuillakin aika monta.
July
WOHOO! Mahtavaa! Nyt kaikki seuraamaan Padin jalanjäljissä!
Muut ihmiset, varmistakaa tulemisenne vielä. ;)
Akuhullu97
Mukanahan sitä kai ollaan! Tulen kyllä, ellei tule jotakin estettä aivan viime tingassa...
Ankka313
Itse olen EHKÄ tulossa, en kyllä vielä sano mitään varmaksi, kun siihen on kuitenkin yli pari kuukautta aikaa, niin ei tiedä muista menoista vielä...
akuankka1313
Ja minä siis olen tietenkin tulossa. :)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Ja minä siis olen tietenkin tulossa. :)
Kuten myös minä. Vaikka sitten kipeänä... :)
T@IK@VIITTA
Minä tulen aika varmasti. Ainoa juttu, joka voisi estää minua tulemasta sinne on, että olisin kipeä tai meille tulisi vieraita. 28.11 on juuri sopiva, oltaisiin silloin olti meidän matkamme jälkeen kotona kaksi viikkoa. Olisi hauska mähdä muita Ankkislaisia. Kaikki tosin ovat varmaan minua pari vuotta vanhempia. :) Tapaamispaikkaa en oikein nyt keksi.
Barksi
Näin alustavasti voisin mukaan lupautua. Voisin ottaa mukaan myös joitain myymiäni Disney-sarjakuvia, että jonkulainen yhteys Aku Ankkaan säilyisi. Myymiäni julkaisuja voi katsastaa alla olevasta linkistä. Lisääkin toki löytyy, joten kerro ihmeessä, mitä julkaisua himoat...

viewtopic.php?f=46&t=1722&p=32111#p32111
Sivuja: 1 2 3 4 5 6