Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pikkujoulumiitti 28.11. ILMOITTAUTUMISVAHVISTUKSET!!

(81 viestiä)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Kolme henkilöä per rata minunkin mielestäni. Toki tuo summa nokkaa kohden nousee, mutta saadaan sitten pelattua hauskemmin jokainen täydet kaksi kierrosta ja huvikseen ehkä ylikin. :)
Ylikin. Kolme ja risat on varmaan aika lähellä totuutta...
jojo3
Ääh, tässähän rupea muakin jo himottamaan... Saa nähdä jos jopa viitsisi tulla paikalle. Tietysti juna maksaa + kaikki keilailut ja syömiset sun muut niin kalliiksihan se tulee. Mutta pappa betalar tietysti, joten ei se siitä ole kiinni.
Keilailu varsinkin tällä porukalla olisi varsin mukavaa, vaikkakin ite olen aivan onneton koko lajissa ;D Koulusta käytiin keilaamassa niin kyllä se ränni oli aika tuttu juttu... Mutta who cares kunhan mukavaa on.

Joten katsotaan jos viitsisin tulla messihin. Tuo ilmoittautuminen on vaan niin aikaisin...
No, katsellaan tilannetta.
July
Lainaus käyttäjältä: jojo3Tuo ilmoittautuminen on vaan niin aikaisin...
Jo no, keilaaminen on aika suosittua pikkujouluohjelmaa ja saa nyt jo nähdä, miten pystytään varaamaan noita ratoja.
Mutta sitovia ilmottautumisia nyt haluaisi vielä kaikilta alustavasti ilmoittautuneilta, pistelen vaikka yksäriä tuon ekan sivun listassa oleville ihmisille ja varmistan sitä kautta (helpompaa meinaan kahlata puolityhjä yksityisviestikansio läpi).
Mirkku
Ohjelma kuulostaa minustakin hyvältä, minäkin saatan tulla paikalle. Minäkin olen keilannut ehkä viisi kertaa ja taidot on siis sitä luokkaa. Mutta mietin minäkin vielä.
Barksi
Ja totuttuun tapaan voin ottaa mukaan taas kaikenlaista Ankka- sekä muuta sarjakuvaa myytäväksi, jos vain kelpaa! ;)
July
Nyt on pakko pistää tänne muistutus.
En tiedä, mistä ihmeen kiven alta te olette omaksuneet sen ajatuksen, että miitti maksettaisiin Ankkiksen puolelta. Näin ei ole! Maksatte oman ruokanne, maksatte oman keilaamisenne ja maksatte oman kahvittelunne, sekä kaikki mahdolliset matkakustannukset! Me emme kustanna mitään.
Tämän viestin jälkeen en tahdo enää vastata kysymyksiin siitä, mitä mm. ruokailu maksaa, se maksaa juuri sen verran kuin oma annoksenne.
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: JulyEn tiedä, mistä ihmeen kiven alta te olette omaksuneet sen ajatuksen, että miitti maksettaisiin Ankkiksen puolelta.
Mitäh?:'D Ihan hyvin. Siis kai te nyt ees maksatte siitä, että tuun mukaan?:O

No joo. Olen luultavammin tulossa (älä hermostu July, pistän kyllä ihan virallisen sitovan ilmoituksen määräaikaan mennessä), kun kerta on tapaamispaikat ja muut niin kätevästi käsillä. Täytyy pikku hiljaa alkaa todella hyödyntää sitä, että asuu Hesassa. Olen sitten keilannut tasan kerran, eli en osaa. Ei anneta sen häiritä. ;D
July
Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Mitäh?:'D Ihan hyvin. Siis kai te nyt ees maksatte siitä, että tuun mukaan?:O
:D Keikkapalkkio.

Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Olen luultavammin tulossa (älä hermostu July, pistän kyllä ihan virallisen sitovan ilmoituksen määräaikaan mennessä), kun kerta on tapaamispaikat ja muut niin kätevästi käsillä. --- Olen sitten keilannut tasan kerran, eli en osaa. Ei anneta sen häiritä. ;D
En hermostu, vaikka kovasti odottelenkin siltä suunnalta jo varmistusta. :D
Ja multa löytyy tosiaan saman verran keilauskokemusta. Tuurilla on tähän asti pärjätty. :D
Mattiii
Jotkut ovat varmaan tottuneet siihen, että joku muu kustantaa esim. vanhemmat kaikki heidän hyödykkeensä. Ja ollaan totuttu, että saadaan ilmaiseksi kaikki, koska joku järjestää tilaisuuden. Itselläni ei ole ongelmia noiden kustannusten kanssa.

Enpä itsekään ole keilailua kovin usein harrastunut, muutaman kerran olen käynyt kavereiden kanssa. Ja pääasiahan on se, että kaikilla on hauskaa. Muuten, onko tietoa, että minkälaista ruokaa siellä syömispaikalla on tarjolla?
Padi
Lainaus käyttäjältä: MattiiiMuuten, onko tietoa, että minkälaista ruokaa siellä syömispaikalla on tarjolla?
No siellähän on kaikkea mahdollista, kaikki pikaruokaloista ravintoloihin, varmasti löytyy jotain itselleen sopivaa kun samassa talossa on vähintään kymmenen eri ruokalaa.
July
Lainaus käyttäjältä: MattiiiMuuten, onko tietoa, että minkälaista ruokaa siellä syömispaikalla on tarjolla?
Täältä löytyy lista kaikista Forumin ruoka&juoma-paikoista, bongailet vaan 0.-kerroksessa sijaitsevat lafkat. Siitä osviittaa.
Jukka
Kyllähän ruokapaikkoja löytyy Foorumista ja sen ympäriltä lukemattomia, esimerkiksi Annankadulla oleva Sky Express on todella hyvä (ja halpa!) pizzapaikka. Vakipaikka kun kavereiden kanssa mennään syömään.

Kun nyt July sai minut suostuteltua tulemaan mukaan, niin vähän mainostusta, ankkatavaraa löytyy myyntiin vielä jonkin verran. Lista on hieman vanhentunut, mutta suurin osa on vielä tallella: viewtopic.php?f=46&t=1826

See ya miitissä. :)
July
Lainaus käyttäjältä: JukkaKyllähän ruokapaikkoja löytyy Foorumista ja sen ympäriltä lukemattomia, esimerkiksi Annankadulla oleva Sky Express on todella hyvä (ja halpa!) pizzapaikka.
Edelleen pysyttelisin Forumissa. Siellä on sen verran montaa ravintolasorttia, että jopa meikäläinen löytää sieltä syötävää tällä ruokavaliollani. :)

Muistuttaisin vielä, että viimeinen varmistuspäivä on tänä perjantaina. Jollette varmista tuloanne siihen mennessä, en valitettavasti aio varata teille paikkoja keilaamaan (sillä suunnitelmat saivat tosiaan tämän keilaamis-käänteen jo sen jälkeen, kun osa oli ilmoittautunut).
July
Tuplaan nyt, jotta kaikki huomaisivat. Tänään on siis viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä keilaamaan! Varmistakaa tulonne tänään 6.11. KELLO 18:00 MENNESSÄ!
Bomber
Muistakaa ottaa paljon kuvia :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6