Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Matkapuhelimet

(81 viestiä)
Azzie Ankka
Ekana kännynä oli joku nokian kapula. En enää muista mikä se oli. Sitte oli nokia 6060 ja nyt on nokia 3500, se on hyvä puhelin. ;)
Anonymous
Ensimmäinen oli tietty Nokia 3310. Sain synttärilahjaksi ja myöhemmin myös hieman virittelin sitä.
Nykyään on toinen puhelin käytössä, Nokia 6131. Hyvä kamerakänny.
Mrtikka
Mun ''upouusi'' n-gage QD rupes heittää erroria. Nyt käytössä on 3330 :P Faija antanu 100€ limiitiks uudelle kännykälle. Tehtiin sopimus: Vielä pari kuukautta tää palikka ni sit vähä kalliimpi kännykkä
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: MrtikkaMun ''upouusi'' n-gage QD rupes heittää erroria. Nyt käytössä on 3330 :P Faija antanu 100€ limiitiks uudelle kännykälle. Tehtiin sopimus: Vielä pari kuukautta tää palikka ni sit vähä kalliimpi kännykkä
Vähänkö epistä! Isä antaa sata euroa että vois ostaa uue puhelimen!
Jos haluat hyvän puhelimen,jonka saa 245-345 kannattaa ostaa nokia 6500classic.
(Ihan vaan vinkkinä)
The Aku Man
Mul on ollu aika monta kännykkää. Kaikki Nokian. Nyt on Nokia n70, ihan jees puhelin....suunittelin kyl myydä sen joskus ja ostaa jonkun pienen pienen pikkuruisen kännykän.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaJos haluat hyvän puhelimen,jonka saa 245-345 kannattaa ostaa nokia 6500classic.
Itsehän ostaisin tuon hintaluokan puhelimista bisneskännyköiden perusmallin Nokia E51:n. On lähes kaikki tarvittava kompaktissa paketissa. Voittaa ominaisuuksissa Nokia 6500 classicin helposti jo sen vuoksi, että käyttöliittymänä on S60.

Minulla on seuraavana ostoslistalla E61i:n seuraaja Nokia E71, joka on kuin E51 qwerty-näppäimistöllä varustettuna.
Alkaa tämä 6630 olemaan jo sen verran heikossa kunnossa, että täytyy jokin välimalli hankkia ennen touchia.
Anonymous
Itellä on tällänen kännykkä historia:Ensimmäinen oli joku siimensin kapula (En enää muista mallia)
Toisena oli nokia 6020,toimi hyvin kunnes yks kaveri heitti lattialle ja lähti valinta näppäin
irti.Sitte sainkin jo nokian 5140 ja hyvä olikin! (Äiskän vanha puhelin) Sitte sama malli ku äidin oli mennyt jo rikki mutta vaan sininen. Sitte mulla on nyt noiden jälkeen ollut 4 tai 5 puhelinta.
Mutta nykyään on Nokia 5310 Expressmusic ja on ihan hyvä. ::)
rhino
Eka oma kännykkäni taisi olla Nokia 3510. Sen jälkeen hommasin Nokia 3220. Ja nykyään mulla on nokia 5300.
Karhula
Oma ja nykyinen kännykkäni on Nokia 2600. Ei tästä mitään vikoja ole löytynyt, ihan kelvollinen ja hyvin toiminut.
Anaconda
Nyt Nokia E71 käytössä. Oli pakko vaihtaa 6630 siihen, kun ei puhumisesta tullut yhtään mitään. E71 julkaistiin sopivasti viime kesäkuussa, ja sain sen käyttööni muutaman päivän päästä myyntiintulosta. Rakenne on erittäin jämäkkä, lähes koko runko on metallia. Käyttöliittymä on todella nopea, eikä enää tule rasittavia "muisti täynnä" ilmoituksia. Käytettävissä olevan keskusmuistin määrä on lähes kymmenkertainen 6630:aan verrattuna.
squid
Itsellänikin tuo E71 nyt käytössä. Lähinnä vain ja ainoastaan Anacondan takia, se kun tuolla irkissä höpotteli kaikista sen hienoista ominaisuuksista ja sen nopeudesta. Mulla sit itsehillintä petti, ja pari viikkoa(?) sen jälkeen hain omani.

Hyvä puhelin, kuten yllä mainittiin: jämäkkä, laadukkaan tuntuinen ja nopea.

Vähänkään enemmän kirjoittavalle tuo on loistava puhelin. Toki puhelimen pienet näppäimet saattavat kauhistuttaa, mutta näppäintuntuma on alusta alkaen loistava.
Nigoz
Nyt on taas uus ulkoo löydetty kännykkä... :P Nokia 6121 classic.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: NigozNyt on taas uus ulkoo löydetty kännykkä... :P Nokia 6121 classic.
Hei! Lakkasiko edellinen toimimasta kun oikea omistaja ilmoitti asiasta viranomaisille?

Terveisin Lumpair
Anonymous
Ensimmäistä kännykkääni en muista mikä oli mutta sen jälkeen käytin vuoden Nokian 2626 kännyä ( en suosittele kyseistä kännykkää ) sitten sain isoveljen vanhan Nokia N70 kännyn. Tuo N70 on käsittääkseni Nokian kolmas myynnissä oleva älykännykkä sen takia se tuntuu välillä vähän hitaaksi :-/ .
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaEnsimmäistä kännykkääni en muista mikä oli mutta sen jälkeen käytin vuoden Nokian 2626 kännyä ( en suosittele kyseistä kännykkää )
Mitä, mitä mitä, mitä!? Minulla on kyseinen kännykkä, joka on mielestäni peruspuhelimeksi todella hyvä. Siis peruspuhelimella tarkoitan sitä, että siinä ei ole turhia härpäkkeitä kuten kameraa sun muita. Kännykkä on tarkoitettu soittamiseen ja tekstaamiseen!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6