Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Olympialaiset

(70 viestiä)
Mikko M
Totta, mutta olipahan näyttävää. Tällaista ei joka päivä näekään. Ties kuinka paljon rahaa käyttivät tuollaiseen. Ennen vanhaan pärjättiin vähemmälläkin. Onpahan tunnelma katossa. Huomenna aion seurata melko tiiviisti muutamia lajeja.
Bomber
Vuuu! Ville Lång jatkoon! Kannustin ihan yltiöpäisesti kamun kanssa. Voitti jonkun ukrainalaisen suoraan kahessa erässä. Hyvä Ville! Naisten futiksessa avuton Argentiina taipui Ruotsin likoille 1-0. Ihan hiano puskumaali. Sanchez voitti pyöräilyssä, joku sveitsiläinen toinen. Tiukka loppukirikamppaiu oli, siinä oli suunnilleen kuuden kärkijoukko. Ennakkosuosikit Val Verde ja Bennatti olivat täysi floppi. Olen seurannut koko päivän olumppialaisia, hauskaa on!
jojo3
Lainaus käyttäjältä: BomberEnnakkosuosikit Val Verde ja Bennatti olivat täysi floppi.
Se kirjoitetaan Valverde yhteen.

Mielestäni ei Valverde ja Benatti ennakkosuosikkeja olleet. Suurimpana ennakkosuosikkina lähti Carlos Sastre, Ranskan ympäriajon voittaja. Cadel Evans olisi ollut myös, mutta en tiedä oliko mukana.
Jos YLE:n kaverit sanoivat nuo Valverden ja Bennatin ennakkosuosikeiksi, niin ihmettelen. Tämän hetken maailman kovinta vetotyöntekijää Jens Voigtia sanoivat irtiottomieheksi ::) Eurosportilta kannattaa pyöräily katsoa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BomberSanchez voitti pyöräilyssä, joku sveitsiläinen toinen.
Eikös sveitsiläinen ollut kolmas? Tuli kyllä aika hyvin tuon lopun, ehkä vain liian myöhään. Mitali on kuitenkin aina mitali...

Kuinka moni katsoi muuten tuon pyöräilyn alusta loppuun? Reilu kuusi tuntiahan se kesti. Itse avasin telkkarin kun muutama tunti oltiin ajettu.
Crosby
Eka päivä alkaa olemaan pulkassa ja mikäs tässä. Vähän huonoon aikaan tulevat, kun yöllä alkavat ja loppuvat alkuillasta. Varsinkin kun koulu vielä alkaa en näe juuri mitään. Tänään ei suomalaisilonaiheita liikaa ollut. Lång klaarasi homman niin kuin pitikin ilman hirveitä vaikeuksia sulkapallossa ja vastasi kenties parhaasta suomalaissuorituksesta. Lehtisen venekunta on myös hyvissä asemissa purjehduksessa. Muuten ei ainakaan yläkanttiin mennyt.

Kisoja seurasin noin klo 10:stä tähän asti. Välillä tuli tosin pidettyä taukoa, kun ei kiinnostavaa seurattavaa ollut. Pyöräily oli yllättävän jännittävää ja jaksoin seurata sitä sen jälkeen, kun heräsin loppuun asti. Sveitsiläinen viritti melkoisen kirin loppuun. Ohjaajakaan ei huomannut kaveria ennen kuin pyyhkäisi muiden rinnalle.
Anonymous
Suomen mitallimahdollisuuksista en kyllä kultaa ainakaan epäilisi.
Muuten todella typerä juttu että monet kiinalaiset häädetään kodeistaan ja liikkumista ja muuta elämää rajoitetaan urheilutapahtuman takia >:(
jojo3
Katsoin tässä nauhalta tuon pyöräilyn kun en aamulla ehtinyt (piti lähteä kaupungille). Nauhoitus oli vain loppunut juuri kun viimeinen kilometri alkoi ::) Eli loppukiri jäi näkemättä. Mutta katsoin sen kuitenkin Yle areenasta.

Yllättävän myöhään lähti loppukiri. Yleensä se avataan siinä n. 500 metriä ennen maalia, vähän aikaisemminkin. Nyt oli kuitenkin vain 200 metrin loppurutistus.
Fabian Cancellara (sveitsiläinen) oli todellakin kolmas kuten Barksi sanoi.
Uskoin että espanjalainen tulee voittamaan, mutta en arvannut että se olisi Samuel Sanchez. Espanjalla oli kuitenkin 3 muutakin hyvää, melkein jopa parempaa ajajaa: Carlos Sastre, Alberto Contador ja Alejandro Valverde. Eniten odotin Contadorin voittoa (Contador on heistä eniten saavuttanut vaikka onkin nuorin. Ja muutenkin vahva ajaja.) , mutta Contador toimi näiden muiden apuajana. Ei tullut edes maaliin. En olisi uskonut. Mutta, kun on joukkueessa neljä kapteeniehdokasta, niin yhdelle, maksimissaan kahdelle sitä voi ajaa. Ja olihan espanjalla kova kirimies Oscar Freire myös, mutta reitti ei maastollisesti sopinut kirimiehille. Freirekin keskeytti.

Eniten olisin voittoa toivonut Andy Schlekille. Sellainen kova mäkitahkoaja, ja nuori kaveri ja todella yritteliäs. Mutta, A. Schleck on hidas kirimies.
Andyn veli Frank Schleck oli muuten todella pimennössa. Johti Ranskan ympäriajoakin pitkään tänä vuonna, mutta nyt olympialaisissa en nähnyt kertaakaan kuvissa.

Keskiviikkona sitten pyöräilyn aika-ajo. Se tulee olemaan varmasti tiukka. Ennakkosuosikkeja ovat tänä vuonna Ranskan ympäriajon molemmat aika-ajot voittanut Saksalainen Stefan Schumacher (joka muuten keskeytti tänään, en olisi uskonut), kolmanneksi tänään ajanut Fabian Cancellara on kova aika-ajaja, moninkertainen maailmanmestari aika-ajoissa. Muita kovia aika-ajajia ovat mm. Cadel Evans, Dennis Menchov ja Christian Vandevelde.
Odotan jännityksellä, pyöräily on yleisurheilun ohella se laji jota eniten seuraan. Taino, pyöräilystä maantie- ja maastopyöräily, BMX ja ratapyöräily ei kauheasti kiinnosta.
Bomber
Olympiakultaa Suomeen! Satu Mäkelä-Nummela ampuu ilmakiväärillä olympiakultaa Suomeen! Uskomatonta! Ihmeellista! Seurattiin koko kilpailu ja kyllä oli jännää. Vuhuu! Toiseksi tuli slovaki ja jenkeille ronssia. Hyvä Suomi!
Fauntleroy
Ja myös Häkkinen toi Suomelle pronssia. Lähellä oli kultakin, vaikka olisi se kyllä ihme ollut, jos olisi tullut heti kaksi kultamitalia. Itse en Mäkelä-Nummelan kilpailua nähnyt, kun olin koulussa jälki-ist... kiltisti opiskelemassa. :) Liikunnanopettaja sen kertoi. Hyvä Suomi! Tästä on hyvä jatkaa.

Mitäs vielä... Jarkko Niemisellä on tänään avauspeli mutta sitä ei televisioida.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMitäs vielä... Jarkko Niemisellä on tänään avauspeli mutta sitä ei televisioida.
Oli jo, ja kävi kuten niin monesti tällä kaudella. Ei siitä sen enempää... :(
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiOli jo, ja kävi kuten niin monesti tällä kaudella. Ei siitä sen enempää... :(
Johan nyt on kumma kun aikataulutkin menevät aivan sekaisin ¤%#&! koulun takia. Katsoin muuten jo aikaisemmin Ylen sivujen uutisista, että Nieminen on pettynyt "maanantaiseen peliin", mutta eipä se tajuntaan asti mennyt. No, se siitä sitten...
Crosby
Loistavaa Häkkinen ja Mäkelä-Nummela. Ammunta pystyi kovaan tavoitteeseensa ja yli sen jo nyt, vaikka ampujia on vielä jäljellä. Tavoitehan heillä oli mitali ja kaksi pistesijaa. Nyt siis jo kulta, pronssi ja seitsemäs sija. Muut lajit nyt mallia tästä ja samanlaisia venymisiä ja onnistumisia myös muille. Upea juttu, kun kultaa taas tuli kahdeksan vuoden tauon jälkeen olympialaisista. Toinen vielä seuraksi ainakin vai kuinka Pitkämäki? No kunhan keihäästä edes mitali tulee niin olen tyytyväinen. Kulta toki tavoitteena.

Seurasinpa vielä molempien ammuntalajien finaalit alusta loppuun, kun sopivat juuri aikatauluun. Nummelan viimeisen ja ratkaisevan kudin jälkeen jouduinkin heti lähtemään kouluun.

Lång selvinnyt mainiosti tähän asti eli voittanut voitettavissa olevat pelit toisin kuin Nieminen. Jarkolla ei vaan ole mitään vahvaa asetta, eikä kanttikaan ole kovin mahdollinen, jolloin sijoitus on pyörinyt enimmän osan urasta 30 paikkeilla. Kunnioitettava saavutus sekin, mutta harmi ettei aivan terävimpään kärkeen ikinä pystynyt murtautumaan.

Purjehduksessa seuraan tiiviisti Lehtisen venekuntaa, jolla on täydet mahdollisuudet pronssiin ainakin. Kaikki siellä omissa käsissä. Lähtöjä vielä viisi jäljellä.

Upea päivä suomalaisittain tänään.
Tupu Ankka
Suomella on ainakin tähän asti mennyt Olympialaiset hyvin. Häkkinen sai pronssia ja Mäkelä-Nummela kultaa. Pitkämäen tekniikka ei ole ollut viimeaikoina oikein kohdallaan. No, sittenpähän se nähdään että tuleeko mitalia vai ei. Harmi vain että Olympialaiset alkavat niin aikaisin aamulla. Eilen näin Häkkisen voittavan pronssia, mutta Mäkelä-Nummelan voittoa en nähnyt koulun takia :(.
Bomber
Prkl Ala-Huikun Jarkko meni tyrimään täydellisesti koko kisat. "Olin kuin lammas", aika hyvin semmoselta pikku virtahevon poikaselta. Niitä olumppialaisia on vain joka neljäs vuosi, PÄLLI!
akuankka1313
Minä en kotona telkkarittomuuden takia pysty katsomaan oympialaisia, mutta tänään pääsin kunnon kisatunnelmiin kun kerrankin television ääreen pääsin. En vaan nähnyt ketään suomalaista, kahdelta kun rupesin katsomaan.
U.S.A Taisi tehdä enkan viestiuinnissa, jos käsitin oikein.
Sivuja: 1 2 3 4 5