Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Mitä sarjiksia luette?

(65 viestiä)
Tribe
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiDragon Balliakin olen joskus lukenut huomasin nyt kun menin hyllystä katsomaan. Ovat todella kallista antia sikäli kuinka nopeasti ne lukee ja harvoin ovat mitään erityisiä.
Olet todellakin oikeassa. Dragonball-pokkarit maksavat 6,5€ ja kaikki Dragonballit lukee loppuun noin kahdessa tunnissa. Dragonball on muutenkin hirveä sarja, shoonen-mangan häväistys (vaikka onkin maailman toiseksi myydyin sarjakuva).
(Tän pitäis olla vika kerta) tosin One piece-pokkarit maksavat 5,90€, sen lukee 3-5 tunnissa, ja siinä on aivan mielettömän mahtava juoni, niin hyvä, ettei oikein pysty sanoin kuvailemaan ja piirustustyyli poikkeaa roskamangan koukkunenäpiirustustyylistä, mitä ei nyt Erkkikään lue. Sarja paranee aina mitä pidemmälle mennään. Huumorikin on niin eliittiluokkaa, että saa nauraa ihan vedet silmissä. Eli ei ihmekään, että One Piece on maailman myydyin sarjakuva.

No niin, ettei menisi viesti täysin mangan puolelle, niin kysyn, että milloinkas uusin Rosan kirja tekee tulonsa. Olisi kiva päästä lukemaan taas ihan kunnon Aku Ankkaa, eikä mitään itseääntoistavia juonia huonolla piirustustyylillä höystettynä.
Aku Vankka
Perunamaan ilmestymiskalenterin mukaan 18. syyskuuta pitäisi ilmestyä, eli enää vajaa kaksi kuukautta.
Frodo
Itse luen eniten Aku Ankkaa, mutta todella monet muut sarjakuvat kuuluvat myös lukemiini sarjiksiin, niitä ovat esimerkiksi:

-Piko ja Fantasio (olen lukenut kaikki, mitkä ovat Suomessa ilmestyneet)
-Tintti (kaikki ilmestyneet lukenut, pariin kolmeen kertaan)
-Asterix (melkein kaikki on tullut luettua)
-Lucky Luke (lukenut kaikki)
-Niilo Pielinen (kaikki ilmestyneet lukenut)
-Lassi ja Leevi (minulta itseltäni puuttuu vain kolme albumia, mutta kaikki olen lukenut)
-Pikku Piko (muistaakseni kaikki Suomessa ilmestyneet)
-Karvinen (suurimman osan)
-B. Virtanen (kaikki tähän asti ilmestyneet albumit)
-Viivi ja Wagner (suurimman osan)
-Natasha lentoemäntä (noita olen muistaakseni kolme lukenut)
-Simpsonit (kaksi sarjista lukenut)
-Tex Willer (lukenut varmaankin kymmenen pokkaria)
-Korkeajännitys (niitäkin olen pari lukenut)
+ Monet muut sarjikset, tosin mangaa olen lukenut vain yhden ainoan Dragonball-pokkarin, ja en pitänyt...
McDuck-fani
Luen vähän kaikkea. Eniten Aku Ankkaa. Sitten varmaan tulee Lucky Luke, Tintti ja Piko ja Fantasio. Sitten seuraavat B.Virtanen, Alix jne.
Vince Ankka
No pääasiassa luen Aku Ankka -sarjiksia (tietty), Asterixia ja Luke Luke. Aku Ankassa parhaiden tekijöiden tarinat ovat jänniä ja huumorin täyteisiä, juuri sen takia ne koukuttavat. Asterix on ehdottomasti mahtavaa sarjakuvaviihdettä, siinä on hauskat hahmot ja sopivasti hauskoja tilanteita. Tärkeimmät syyt, miksi tykkään siitä, on asterix itse ja jännittävät juonet. Luke on sama mainio sarjis, siitä löytyy joitakin hauskoja hahmoja ja pieni ripaus huumoriakin. Juonet eivät kuitenkaan yleti läheskään edellisten tasolle.

Sitten mainitsen joitakin muitakin sarjiksia, joita luen välillä:

X-Men. Todella hyvää toimintasarjakuvaa, jossa hahoja on syvennetty ja juonet ovat mukaansa tempaavia ja joskus hurjiakin. Itseltäni löytyy tätä vain kovakantisen parhaiden tarinoiden kokoelman ja pienemmän pokkarin verran. En viitsi tilata niitä lehtiä, niitä kun pitää tilata koko ajan, että pysyisi tarinassa mukana.

B.Virtanen. Todella mainiota suomalaista työpaikkahuumoria, jonka parissa saa nauraa vatsansa kipeeksi. Tässäkin hahmot pääsevät oikeuksiinsa, sillä jokaiselle on omat luonteensa ja tyylinsä. Erityisestä B.Virtanen, Murikka ja Marko ovat suosikkejani. Tätä mulla on toistaiseksi vain yksi albumi, mutta voisi näitäkin alkaa enemmän ostelemaan, mikäli niitä on saatavilla. Eniten niitä tulee lainailtua kirjastosta.

Piko ja Fantasio. Tätä tulee silloin tällöin kirjastosta lainailtua, ja ne ovatkin olleet sitten hyvää vaihtelua. Tässä parhaat puolet ovat ehdottomasti Piko, Fantasio ja Sieninevan Kreivi sekä ne italialaiset. Näiden heikkoutena on, että vain pieni osa tarinoista ovat todella hyviä.

Batman. Tätäkin tulee toisinaan kirjastosta lainailtua, sillä Battis on ehdottomasti yksi parhaista supersankareista. Niiden sarjakuvien piirtäjät ovat myös todella hyviä ja samoin käsikirjoittajat. Hahmoja ei myöskään saa unohtaa, etenkään Jokeria, Kaksinaamaa ja Kissanaista, sillä jokaisella on omat hullut persoonallisuutensa.
Sivuja: 1 2 3 4 5