Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Satunnaiset kysymykset

(150 viestiä)
Toke
Tuli mieleen, että onko Roopen hovimestari Juusolla sukunimeä? Minä en ole ainakaan koskaan sukunimeen törmännyt. Tuskin hänellä edes on, vai tietääkö joku jotain muuta?
Frodo
Lainaus käyttäjältä: TokeTuli mieleen, että onko Roopen hovimestari Juusolla sukunimeä? Minä en ole ainakaan koskaan sukunimeen törmännyt. Tuskin hänellä edes on, vai tietääkö joku jotain muuta?
Suomessa en muista hänelle sukunimeä annettu, mutta oliko Juuson italiankielinen nimi Battista? Jos oli, hänellä tuskin on Suomessakaan sukunimeä.

Korjatkaa jos olen väärässä...
Toke
Lainaus käyttäjältä: FrodoSuomessa en muista hänelle sukunimeä annettu, mutta oliko Juuson italiankielinen nimi Battista? Jos oli, hänellä tuskin on Suomessakaan sukunimeä. Inducksin mukaan Battista, joo.
T@IK@VIITTA
Onko kenelläkään tietoa, miten paljon Aku Ankka n:o 38 B 2005 maksaa?
Akuhullu97
Tuo 38 B/2005 ei ole mikään arvokas, kuitenkin tullut suomessa yli 375000 tilaajalle, arvoa sillä on ehkä hieman enemmän kuin tavallisella lehdellä, maksimissaan 1€, sanoisin...
T@IK@VIITTA
Kiitos tiedosta, Akuhullu!
Akuhullu97
Paljonko tuota Sähkölaitos-ankkaa on painettu?
Ducker97
Nyt pitäisi saada aika äkkiä vastaus... Missäs lehdessä oli se tarina missä Akulla on synttärit mutta se piiloutuukin ullakolle?
Katselin kyllä mutta en millään löytänyt... ;)
AKUANKKA12
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Nyt pitäisi saada aika äkkiä vastaus... Missäs lehdessä oli se tarina missä Akulla on synttärit mutta se piiloutuukin ullakolle?
Katselin kyllä mutta en millään löytänyt... ;)

Käsittääkseni kysessä on Akkarin 23/08 Korhosen tekemä johtosarja. Niin minä käsitin selityksesi. Oikeastaan se meni hiirijahtiin ja rupesikin selaamaan albumiaan.
Ducker97
Niinhän siinä taisikin käydä... Et arvaakkaan kuinka paljon apua tästä minulle oli ;)
Toke
Miksi vuosina 1999, 2000 ja 2001 ilmestyi 13 Aku Ankan taskukirjaa? En ole kyseistä seikkaa aiemmin huomannut, koska en omista kyseisten vuosien taskukirjoja.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: TokeMiksi vuosina 1999, 2000 ja 2001 ilmestyi 13 Aku Ankan taskukirjaa? En ole kyseistä seikkaa aiemmin huomannut, koska en omista kyseisten vuosien taskukirjoja.
Sitä en tiedä, miksi noita 13 julkaistiin, mutta joulukuussa taskareita ilmestyi kaksi - yksi normaali ja yksi tupla.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: TokeMiksi vuosina 1999, 2000 ja 2001 ilmestyi 13 Aku Ankan taskukirjaa? En ole kyseistä seikkaa aiemmin huomannut, koska en omista kyseisten vuosien taskukirjoja.
Sitä en tiedä, miksi noita 13 julkaistiin, mutta joulukuussa taskareita ilmestyi kaksi - yksi normaali ja yksi tupla.

En tiedä asiasta mutta taitaa olla että toinen joulukuussa tullut on Joulu extra tai vastaavaa. ;)
akuankka1313
Ei ne varmaan mitään ekstroja olleet, ihan tavallinen taskari vain (ehkä joululahjaksi/lukemiseksi?).
Donald-91
Mikä on Roope Ankan syntymä vuosi Don Rosan mukaan? En muista sitä itse niin tarkkaan, ja haluaisin tietää. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10