Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Lempihahmonne

(137 viestiä)
Barksi
Ajattelin että olisi kiva tietää vuoden Hahmo! Aku Ankkaa en laita, että tulisi vähän hajontaa! :o Perustelkaa!

Barksin olisi kannattanut perustella oma valintansa, tai laittaa edes oma valinta! On tyhmää, kun gallubin aloittaja, ei vastaa. Lisäsin myös vaihtoehtoja, ja poistin yhden.-
Valittaja Skandaali
Anonymous
Lempihahmo on ainaki yhdyssana. Ja lempihahmoni on ehdottomasti Hessu.

Heka:
PERUSTELU!!!
Heka
Akun pitäisi saada paikkansa äänestyksessä, koska ei hänestä kaikki eniten tykkää. Kuten minä ja Tikka Toukka. Mutta olkoon.
Annan ääneni Roopelle, koska hän on raatanut koko elämänsä rahan eteen, eikä siltikkään käytä niitä.
Hän ei ikinä ajattele kenenkään muun parasta, jollei ole oikein tiukkapiukka tilanne.
Barksi
Voin mä sinne sen Akun laittaa mut aattelin vaan et kyl se kumminkin voittais!
Leo
Mä olisin muutenkin tehnyt tuosta vähän kattavamman :?
Tuosta puuttuu monia mun lempihahmoista.
Barksi
Noi tuli ekana mieleen et muuten olisin voinu laittaa enemmän. Mut voithan sä laittaa siihen muut kohtaan ja kertoa sen sun lempi hahmos.
Leo
Niinpä, kappas kun en huomannut :D
Lempihahmoni löytyy kuitenkin noista vaihtoehdoista.
Tai siis Akuhan se on, mutta on ihan hyvä että tulee hajontaa.
Anonymous
Roope. Se on kunkku äijä. Ei voi kun diggailla tyyppiä joka on painanut siellä Klondikessa ja muualla hiki hatussa ja jaksaa vielä painella aarteiden perässä ympäri maailmaa ja tapella Karhukoplan ja Millan kanssa.
Anonymous
Minä pidän Milla Magiasta, koska sillä neidillä on asennetta. x) Ja päämäärä. Eikä hän luovuta sitä tavoitellessaan (metsästänyt Roopen ensilanttia iät ja ajat, koskaan onnistumatta aivan täydellisesti). Mutta Millalle olisi mielestäni aika keksiä joku muukin elämäntehtävä. Koska ensilantintavoittelusarjoissa ei ole useinkaan enää mitään uutta.
Anonymous
Totta puhut, ei ole paljoa tarinoita jossa Milla tekisi jotain muuta kuin metsästäisi ensiropoa. Mutta ilman tätä ominaisuutta Millahan olisi aivan tavallinen hahmo Ankkalinnassa, kuten vaikka Matami Mimmi.

Nykyään Millaa ei näy Akkarin sivuilla juuri ollenkaan, harmillista sillä on hän yksi minunkin lempihahmoistani. Kuuma mimmi!
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: pyhimyslehminainenMutta Millalle olisi mielestäni aika keksiä joku muukin elämäntehtävä. Koska ensilantintavoittelusarjoissa ei ole useinkaan enää mitään uutta.
Hear! hear! Totta turiset. Saisivat vähän tervetullutta vaihtelua, kun Milla puuhastelisi välillä jotain muutakin. Etsisi vaikka jotain voimakkaita taikakaluja tai kävisi vaikka Kulta-Innon tai Kroisoksen kimppuun välillä.
Anonymous
Tai joku aivan muu. x) Muu elämäntehtävä. Ideoita? x)
Anonymous
voitto tulkoon hessulle!
Anaconda
Minun suosikkihahmoni on Paroni Petkunterä, Barksin sikamaisin roisto, eikä kaihda keinoja. Karhukopla on vellisakkia Petkunterään verrattuna. Petkunterä ei tosin ole esiintynyt kuin muutamassa tarinassa, mutta on silti yksi Ankkalinnan pahimpia kelmejä.
squid
Valintani oli Roope.
Ainoa joka oikeasti on tehnyt jotain.
tällä tarkotan tietysti sitä että hän on raatanut rahojensa eteen.

Ja pidn hänessä myös siitä, että hän ei turhaaan lainaa rahojaan!!! ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10