Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Lempihahmonne

(137 viestiä)
Anonymous
Millaa äänestin..

perustelut: Millalla on asennetta, niinkuin joku jo sanoikin, ja minä vain pidän millasta... ja nimestänikin jo näkee.. ketä äänestin.

T: Milla
Anonymous
Roope!! Pidin Akua parhaana tyyppinä,kunnes luin rosan roope-tarinoita,hän sai roopesta esiin aivan uusia piirteitä...
Anonymous
Aku on paras, mutta jos sitä ei voi äänestää, niin sitten Pluto.
Anonymous
Kyllä se on Roope. Johtuu yksinkertaisesti siitä, että olen lukenut Roope Ankan elämän ja teot...
Kiva kun siitä tulee laajennettu painos!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odotan innolla ja ostan heti kun tulee kauppoihin. Taru kertoo, että siihen tulee kaikki b-osat.

Vaikkakin b-osat mielestäni rikkoisi elämän ja tekojen mytologian. Suurin osa beeosistahan on sellaisia, joissa Roope itse kertoo tarinaa, ku taas "a-osat ovat normaalimpia tarinoita. Joko kirjaan pitäisi tehdä uusi esinäytös, jossa Roope kertoisi pojille ja Akulle nuoruudestaan, tai sitten b-osia pitäisi sorkkia. Eka vaihtoehto olisi mielestäni parempi. Ehdottakaa Rosalle! (en tiedä, mitä järkeä oli laittaa tuo tähän, mutta kun se kerran tuli mieleen, niin mikäs siinä :P )

Niin ja tämä on parempi paikka kuin kvaak.
Egoisti
Vastasin Roope-Setä. Perusteluna, että Roope on hyvin "rakennettu" esimerkiksi luonteeltaan. Kyllähän jokainen on periaatteessa rakennettu hyvin, mutta Roopessa on sitä jotain. :)
Jenni
Tottakai olisin valinnut Akun, jos olisin voinut.. ;)

Muttamutta.. Valitsin Roopen. Roopehan on sekoitus kaikkea: tietoa, saituutta, ahneutta, rikkautta, rakkautta.. Mitä mä tässä sössötän? En mä osaa laittaa tähän mitään perusteluja! Roope mikä Roope ja piste!
Anonymous
Hansu hanhi koska hän on todella hyvä mässääjä. :)
Anonymous
Roope-setä on ikuinen suosikkini. Hän on säästeliäs kuten minäkin, mutta en minä sentään niin pihi ole kuin hän. Roope-sarjoissa on myös kiva aina lukea karhukoplan sähläilyistä ja rahasäiliön puolustuslaitteista.
Anonymous
Kokeilen saanko vieraana kirjoittaa.....

MatamiMimmiä minä kannatan, se kun on minun oma "nimeni" monessa paikassa :) Nuoruusvuosina olin chattaillessa Milla Magia, mut nyt on matami enemmän niin kuin lähempänä omaa itseäni ;)
squid
Pelottavaa....

Äskeinen kirjoittaja taisi olla MillaMagia
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: HekaAkun pitäisi saada paikkansa äänestyksessä, koska ei hänestä kaikki eniten tykkää.
Oikeastaan Roopesta on nykyään tullut suositumpi kuin Akusta.

Itse annan ääneni Roopelle, joka on ehdottomasti omasta mielestäni paras hahmo, joka on koskaan esiintynyt Disney-sarjakuvissa.
juketsu
Aku on paras mutta noista paras on Tupu Hupu tai/ja Lupu
Anonymous
Tupu Hupu Lupu-kopla on paras.
Anonymous
Roope on ehdoton suosikkini! :D Yksinkertaisesti se on vaan niin hyvä. En oikein tiedä miks, mutta seon vaan aina ollu mun lemppari. ;)
Jukka
Kyllä se näistä vaihtoehdoista on Hessu Hopo johtuen siitä, että hän on niin humoristinen ja jaksaa naurattaa pitkään. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10