Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Lempihahmonne

(137 viestiä)
Hirmu
Vastasin äänestykseen Milla Magia, vaikka minulla on montakin lempihahmoa. Milla Magia lienee kuitenkin pitkäaikaisin suosikkini (ehkä lukuun ottamatta Akua). Luulisin, että pienenä samastuin häneen ihan vain sen vuoksi, että minulla on sama etunimi. :D Ihailin myös hänen noitataitojaan. Lisäksi Milla on jollain tapaa salaperäinen hahmo ja paljon mielenkiintoisempi kuin esim. ylinaisellinen Iines, joka ei osaa melkein mitään itse.

Myös Arpin Luséne kuuluu lemppareihini. Vaikea perustella, herrasmiesvaras mikä herrasmiesvaras. Jännää ajatella, että Luséne pystyisi haarniskassaan tekemään vaikka mitä, mutta haluaa ainoastaan osoittaa olevansa maailman paras varas. Mielenkiintoinen tavoite. Ja se aksentti. <3

Sitten on Kulta-Into Pii. Järjettömän rikas, vaikutusvaltainen, mielenkiintoinen tausta... ja pahis! Siinä se oikeastaan onkin. Kulta-Into kiehtoo paljon enemmän kuin Roope, jonka kohtalo tarinoiden lopussa on aina selvä: hän voittaa tai hänelle käy hyvin tai muuta sellaista. Pahiksen kohtalo on epäselvempi. Miksi sitten Kulta-Into on parempi kuin esim. P.J. Petkunterä tai Karhukopla? No, suoraan sanottuna Petkunterä ja karhuveikot ovat minusta vain niin kamalan näköisiä. Kulta-Intohan on vallan söötti tupsulakkeineen päivineen. :D Ihan vähän aikaa sitten törmäsin oivaan kommenttiin Ankronikan Kulta-Innosta; se meni jotakuinkin näin: "-- C'mon, a bad guy wearing a kilt! How awesome is that?" Aivan. Hauskat vaatteet pahiksilla tuovat oman mielenkiintonsa, ne tekevät heistä inhimillisempiä. Siksikin Kulta-Into on minusta vallan loistava hahmo.

Vielä olisi Kroisos Pennonen, joka menee melkeinpä samaan kastiin Kulta-Innon kanssa. Miljardööripahis. Hän on kuitenkin astetta vaisumpi, pelkkä harrastelija ja niin edelleen, joten hän ei ole yhtä mielenkiintoinen kuin edellä mainittu. Toisaalta tuo "harrastelijamaisuus" ja kaikki muukin tuovat taas oman mielenkiintonsa hahmoon. Ihan hyvä, ettei hän ole pelkkä Kulta-Innon kopio (, vaikka sellaiseen suuntaanhan hän on alkuperäisestä muuttunut).

Nähtävästi kaikki lempihahmoni ovat pahiksia. XD Löytyisi minulta muutama hyvis-lempihahmokin, mutta en viitsi jatkaa listaustani enempää, varsinkaan kun yksikään heistä ei yllä pahisten tasolle. ;)
Mr. A.A
Valitsin Roopen koska lempi sarjakuvanihan on Roope Ankan elämä ja teot, Roope on muutenkin yksi lempi hahmoistani ja on itse asiassa listallani toisena. Roopessa hauskaa on myös saituus ja se, kuinka hän väittää, että ensilantti olisi pelkkä hänen uransa innoittaja tai sitten kolikko muiden kolikoiden seassa, kyllä siinä silti näyttää myös olevan tunnearvoa vaikka Roope toista väittäisi.

Ja jos täytyy perustella sitä vielä lisää, miksi valitsin Roopen, niin tässä toinen syy, hänen omaisuutensa arvo säiliössä on peräti 315 576 000 000 000 000 $ (315,57 kvadriljoonaa) tai kuten Don Rosa sanoisi, 5 multibiljoonaa 9 absurdiljoonaa 7 fantastriljoonaa ja rapiat päälle, plus tietenkin ne surullisen kuuluisat 16 vanhaa penniä, kyseiset lukumäärät kuullostavat sen verran suurilta, että naurattaa ajatellakin sellaista, ja sitten asiaa vie hullummaksi vielä sekin, että suurin osa rahoista sijaitsee ympäri maailmaa pankkitalletuksina ja arvo-omaisuutena, sillä säiliössähän on vain muistorahoja mm. siitä kun hän möi ruohonleikkureita saharassa.
$MCD
Roope Ankka

Pidän hänestä koska hän on uurastanut rahojensa eteen eikä hevill niistä luovu. Rakastan roopea ainakin Rosan sarjoissa. Muiden tekemissä sarjoissa hänen persoonansa latistetaan kaksiulotteiseksi ja luonne on muutenkin kuivahko. Rosa osaa tehdä Roopesta tunteellisen ja oman persoonansa omaavan hienon ankan. Varsinkin roopen menneisyys kiehtoo minua :
Miten eräs huijattu ankka uurastaa omaisuutensa eteen vaaroja kaihtamatta.

Toistan - Roope Ankka on lempihamoni
DrakeAnkka
Tupu, Hupu ja Lupu, koska niitä tarinoita missä he esiintyvät on aina kiva lukea. Seuraavaksi tulisi varmaan Roope Ankka, koska se on vaan niin hauska ja kun rahaakin häneltä löytyy :) ja kolmanneksi tulisi Hannu Hanhi kaikella onnellaan.
Niketin
Eipä ole ihan helppo, sillä monista noista tykkään.
Varmaan voiton vie Tupu, Hupu ja Lupu. Heidän touhujaan on aina hauska seurata.
Hermanni313
Minun suosikkihahmoni on ehdottomasti Roope Ankka.
Hänen seikkailunsa ovat todella mukavia, varsinkin Don Rosan, tai Carl Barksin piirtämät sarjat ovat aivan huippuja.
Kyllä Aku Ankkakin on hauska, varsinkin Vicarin Aku-toilailut ovat kanssa mukavia :)
_aku-fani_
Minun vastaukseni on Tupu,Hupu ja Lupu, koska ne on koko ajan lintsaamassa koulusta ja puumajassa piilossa ja ne on muutenkin älykkäitä, ja kaiken lisäksi ne on sudenpentuja ja ne on kyllä huippuja.
Vince Ankka
Noista vaihdoehdoista suosikkini ovat Tupu, Hupu ja Lupu, koska samaistun heihin todella paljon.
He tykkäävät touhuta kaikenlaista ja ovat toimeliaita ja neuvokkaita. Itse olen aikalailla samanlainen, tykkään siitä että on jotain kivaa tekemistä.
Heillä on lisäksi sekin hyvä puoli, että he välittävät Akusta, vaikka tämä käyttyykin välillä aika kehnosti. Sellaiset henkilöt ovat mukavimmasta päästä.

Mutta on pakko sanoa heti ensimmäisessä viestissäni, että mulle se kaikista paras hahmo on Aku. Hänen tarinoitaan on kiva lukea ja
niiden parissa viihtyy todella hyvin. Ja olen myös itsekin joskus turhan herkkä suuttumaan, ja jossakin määrin mulla on samanlaista huonoa onneakin.
Olen myös välillä yhtä päättäväinenkin - joskus on pakko. Olen siinäkin mielessä melkein kuin Aku, että toheloin tai unohtelen välillä jotain.
Lily
Olen melkein rakastunut Roopeen, lähinnä Don Rosan elämänkerran ansiosta. Roope on erittäin mielenkiintoinen raharuhtinas, kaikkine kitupiikki piirteineen. Hänen menneisyytensä on erittäin upeaa luettavaa, ja sitä onkin enemmän kuin kenelläkään muista hahmoista. JA kaikista kiinnostavin juttu on hänen suhteensa Kultu Kimallukseen! Siinäpä vasta vuosisadan rakkaustarina... Roopen "kovan kuoren" alla piilee ehdottoman kultainen sydän! Tämän vanhan herrasmiehen nuoruusvuodet ovat hivenen kiintoisampia kuin Barksin perinteiset aarteenmetsästys-tarinat.
Muita suosikkihahmojani ovat Tupu, Hupu&Lupu, koska he ovat aina lapsia, ja käyttäytyvät samalla tavalla, ja joskus he tuntuvat olevan ainoita, joilla on järkeä päässä. Sudenpentu-tarinat ovat myös hauskoja, sillä niihin liittyy aina suuria koettelemuksia.
Iineskin kuuluu suosikkohahmoihin, luultavasti siksi, että on nainen, mutta onhan hän Akun melkein vakituinen tyttöystävä. Hänellä on joissain tarinoissa mystinen voima pitää stoori kasassa. Eikä Iineksenkään "ylinaisellisuus" (josta joillain on tapana motkottaa) ole pahitteeksi, sillä sitä harvoin nykyään näkee luonnossa.
Milla Magia on myös erittäin mahtava hahmo, lähinnä velhoutensa takia. Olisi kiva, jos joissain tarinoissa käsiteltäisiin hänen menneisyyttään ja mielenkiintoa Roopen ensilanttiin.
Roope fani10
Olisin antanut ääneni:Taikaviitalle, mutta taikaviittaa ei ollut. :'( Niinpä annan ääneni:Roopelle. Annoin Roopelle siksi ääneni koska hän tekee ihan mitä tahansa viisi senttisen vuoksi. Ja koska usein Roopella on myös parhaimmat tarinat. :)
souffleur m
Minäkin annoin ääneni Roopelle. Oikeastaan pidän häntä yhtenä koko sarjakuvamaailman parhaista hahmoista, sillä hänen persoonansa on onnistunut mainiosti. Varmasti melko moni ensi kertaa Roope-sarjoja lukeva pitää häntä ilkeänäkin kitupiikkinä, mutta kun tarinoihin syventyy hieman enemmän, alkaa hänestä paljastua myös sympaattisia puolia. Mielestäni sellainen on melko harvinaista. Kaiken huippuna onkin sitten Elämä ja teot, varsinkin 11. luku Maailman rikkain ankka on tehnyt minuun suuren vaikutuksen; Roope tekee virheen ja tavallaan saa maksaa siitä nykyäänkin, tosin Kirje kotoa -sarjan myötä sekin kuvio saa jokseenkin onnellisen lopun. Monet muutkaan hienot seikkailutarinat eivät olisi mitään ilman Roopea, siinä mielessä pidänkin häntä jopa Akua parempana hahmona. Toisaalta joissakin tarinoissa Roopen poissaolo on ihan virkistäväkin asia, esimerkiksi Kulmikkaissa munissa ja Pimeimmässä Afrikassa, mutta samanlaisia tarinoita on kyllä melko vähän.

Itse pidän myös Pelle Pelottomasta. Oikeastaan hän on hiomaton timantti, josta voisi saada paljon enemmänkin irti. Monet Barksin Pelle-tarinat sisältävät runsaasti tietyllä tapaa "tahatonta" komiikkaa, josta henkilökohtaisesti pidän hyvin paljon. Sen sijaan Rosa on onnistunut myös Pellen personaan syventymisessä, jokseikaan yhtä kiitettävästi kuin Roopen. Nykyään Pelle-tarinat eivät ikävä kyllä niinkään nappaa, eikä häntä käytetäkään enää niin paljoa. Sääli sinänsä.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: souffleur mItse pidän myös Pelle Pelottomasta. Oikeastaan hän on hiomaton timantti, josta voisi saada paljon enemmänkin irti. Monet Barksin Pelle-tarinat sisältävät runsaasti tietyllä tapaa "tahatonta" komiikkaa, josta henkilökohtaisesti pidän hyvin paljon. Sen sijaan Rosa on onnistunut myös Pellen personaan syventymisessä, jokseikaan yhtä kiitettävästi kuin Roopen. Nykyään Pelle-tarinat eivät ikävä kyllä niinkään nappaa, eikä häntä käytetäkään enää niin paljoa. Sääli sinänsä.
Joo, Pelle on hyvä hahmo ja kuuluu munkin suosikkeihini. Minustakin Barksin ja Rosan Pelle- tarinat ovat kehumisen arvoisia, juuri mainitsemistasi syistä. Ja totta, harmi kun Pelleä ei enää käytetä niin paljoa. Hänestä saisi vaikka kuinka paljoa irti, kunhan häntä syvennettäisiin tarpeeksi ja keksittäisi todella hyviä juonia. Hänestä saisi aikaan vaikka kuinka paljon huumoria aikaan, kun hän keksii välillä hölmöjä ja hauskojakin keksintöjä. :)
ankkaetsivä
Koska Akua ei voi äänestää, on lempihahmoni ehdottomasti Roope Ankka. Roope Ankka on sitkeyden perikuva. Roope ei anna mitään pois ilmaiseksi eikä annan vorojen viedä omaisuuttaan. Roope Ankka on kiinnostava hahmo, onhan hänellä mielenkiintoinen menneisyys. Hän on kiillottanut kenkiä, porannut öljyä, kaivanut kultaa, perustanut pankkeja, ostanut osakkeita ja vaikka mitä hän on ehtinyt tehdä elämänsä aikana. Roope ei luovuta vaikka vastassa olisi tuhatkertainen uhka vaan maksaa velkansa kunnollisesti eikä jätä itselleen velkoja. Jos jokainen liikemies olisi yhtä sitkeä kuin Roope niin tavallisella tallaajalla ei olisi mitään asiaa pörssiin - hän ei kuitenkaan saisi tuottoja mistään sijoituksesta.
SuperÄijä
Sinänsä hassua ettei Akua saa äänestää. Muta vaikka olisi saanutkin, en olisi äänestänyt. Suosikkini on nimittäin Roope Ankka. Barksin ja Rosan Roope seikkailut ja Rosan 'Roope Ankan elämä ja teot' ovat todella hyviä. Italialaisten nykypiirtäjien sarjoissa Roope ei ole ihan niin hyvä hahmo, sillä hänet esitetään usein turhan ilkeänä. Mutta oli Roope ahne ja ilkeä joissain Scarpankin tarinoissa, mutta silti ne olivat hyviä. Toiseksi paras hahmo on Hessu, ja kolmanneksi paras on sitten Aku.
Ankkuli313
Lempparihahmoni on Roope Ankka. :) Tosiaan, nykyään Roope esitetään turhankin ilkeänä. Roope on vain niin hyvä ja hauska hahmo, ja Roopesta saa aikaan vaikka mitä tarinoita. Roope Ankka on myös jotenkin kiinnostava hahmo, toisin kuin Aku Ankka..
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10