Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Mikki Hiiri

(99 viestiä)
Bomber
Nykyään Mustan aaveen arvoituksen kaltaiset tarinat sensuroitaisiin varsinkin jenkkituotannossa mannapuuroksi.
Aku-fani13
Olen ostanut ton Hiiiri joka tiesi liikaa-kirjan ja hyvä on. Mielestäni jännittävin(mutta ei pelottanut) kirja koko Mikin historiassa. Kerrankin saatiin kunnon zombeja. Olen lukenut läpi reilu 4 kertaa ja aina on ollut lukemisen arvoinen. Tämä on oma mielipiteeni kirjasta, muut saavat ajatella mitä haluavat.
Kreach
No, nyt sain käsiini taskarin 55 (Mikki Kummitusjahdissa) ja täten myös Mustan aaveen arvoituksen. Täytyy kyllä sanoa, että... huhhuh. Melkoinen tarina. En edes uskonut, että mitään tälläistä voitaisiin julkaista. Joka tapauksessa jännittävä ja hyvä tarina. Joissain kohdin hieman sekava. Hieman pidempikin olisi voinut olla, johtolankoja ym. olisin toivonut enemmän. Tunnelma oli ihan hyvä. Kokonaisuudessaan hyvä Mikki -sarja, tosin ei nyt kuitenkaan ehkä paras. Suoraan sanottuna näistä kommenteista mitä täällä on, niin odotin tarinalta vähän enemmän. Mutta hyvä se siltikin oli:)
Peetukka
Juup, tämän aiheen innoittamana lähdin koluamaan divareista Kalin kynsi-erikoisnumeroa ja sieltä se sitten löytyikin, tosin aika huonokuntoisena. Mutta lukemismielessä sitä lähdin hakemaan joten hyllyssä se nyt koreilee.
Oli kyllä mahtava tarina se Mustan aaveen arvoitus. Todella jännittävä, ehkäpä paras Mikki-tarina koskaan! Muuten, siinä minun Kalin kynsi-erikoisnumerossa oli muutama sivu painettu kiiltävälle paperille. Mitä lie painopaikassa tapahtunut... Onkon muilla jotka omistavan tuon, tällaistä virhettä siinä taskarissa?
jojo3
Mä en ole tuota Kalin Kynsi -taskaria löytänyt mistään. Kirjastossa sitä ei ole, ja divareilta ja kirppareilta en ole sitä löytänyt. Tekisi mieli lukea kyllä.
samppali
Mulla on ainakin kiiltävää paperia yhdessä kohdassa, muistaakseni kuuden sivun verran. Mikä lie moka.
akuankka1313
Tuo Kalin kynsi-taskari on muutenkin koottu huolimattomasti. Kaikissa tarinoissa väritys on alkuperäistä, eli värillinen ja väritön sivu saattaa olla kaksi aukeamalla, eikä yksi aukeamalla niin kuin yleensä..
Mutta nyt http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/image ... icslut.gif[/img]
Dents
Itse en pidä oikein Mikistä. Kyllähän on muutamia tarinoita, joista pidän, mutta silti inhoan sitä kun Mikki kerskailee ja pitää itseään täydellisenä. Akuakin hän alkoi hakata turpaan kun he olivat samaan aikaan siellä leffateatterissa ja Aku söi kiltisti poppareita ja katsoi elokuvaa. Minä rakastan sitä tarinaa, jonka lopussa Mikki joutuu raahaamaan painavaa reppua kerkailtuaan vahvuudellaan!
Aku98
Mielestäni Mikki on mielenkiinoton hahmo(Don Rosan mielestä myös). Kyllähän Mikistä on tehty hyviäkin tarinoita kuten: Mustan aaveen arvoitus(nykyään ei edes saisi varmaan julkaista tuommoista tarinaa), Irokeesikaulanauha(Hertan ensiesiintyminen) ja kalin kynsi.
muuten en pidä juurikaan Mikki-tarinoista.Mustan aaveen arvoitus on hyvä esimerkki, että Mikinkin pystyy voittamaan(hetkeksi) :o. Mikki-tarinoihin arvaa lopputuloksen :'(. Rosalla on tapana piilottaa mikkiä muistuttava kuvio tarinan taustalle, usein noloon paikkaan :D.
Nuno
En paljon pidä Mikistä, mutta ovat jotkut tarinat ihan hyviä. Välillä en edes jaksaisi lukea Mikkiä, jos sellainen tulee akkariin, joskus taas jaksan ihan hyvin. Mikki ei vaan ole niin hyvä kuin Aku ja muut ankat. En tiedä miksi.
Itselläni on se Kalin kynsi erikoistaskari, löysin sen divarista, vasta tänä vuonna. Minulla on siinä 4 sellaista kiiltävää sivua. Mustan aaveen arvoitus on tosi hyvä tarina. Niin kuin myös Kalin kynsi on tosi hyvä Mikkitarina. Pakko vielä mainita samasta Kalin kynsi taskarista se Mikki Hiiri ja irokeesikaulanauha se on myös tosi hyvä tarina. Olen lukenut sen jostain muustakin kuin siitä erikoistaskarista ja olin ihan innoissaan kun huomasin että sekin on siinä. :D
Kreach
Lainaus käyttäjältä: jojo3Mä en ole tuota Kalin Kynsi -taskaria löytänyt mistään. Kirjastossa sitä ei ole, ja divareilta ja kirppareilta en ole sitä löytänyt. Tekisi mieli lukea kyllä.
Itse löysin kirpparilta 2€. Eka kirppari josta kävin ettii... Pari ekaa tarinaa lukenut olen, Kalin Kynsi oli kelpo dekkari, MAA:n olinkin jo lukenut ja neljäs ulottuvuus oli aikamoinen seikkailu. Minullakin kiiltävää paperia noin puolessa välissä kirjaa.
Minerva-neiti
En ole kyllä mikään Mikki Hiiri-fani, mutta ei Mikki mikään huono hahmo minusta ole, tosin olivat vanhat Aku ankkassa-ja Roope-sedässä julkaistut Mikki sarjat parempia kun nykyisin ilmestyneet :P. 90-luku oli siksi huomattavasti sitä parasta aikaa, jolloin kaikista parhaimmat Mikki-sarjat sekä muut parhaat tarinat ilmestyivät Roope-sedässä sekä Aku ankassa.
samppali
Muutaman viimepäivän aikana olen lukenut paljon Mikki-tarinoita, ja muutama hyväkin on tullut vastaan. Esimerkiksi taskarin 84, Mikki taas kuvassa, ensimmäinen tarina on kyllä lukemisen arvoinen. Koko taskukirja on ihan hyvä, vaikkei parasta Mikkiä olekaan. Esinäytöksien puute laski hieman tunnelmaa.
Myös taskari 73 kannattaa hankkia, jos vähääkään pitää Mikistä. Tarinat olivat todella hyviä, mutta osa niistä oli jo tullut luettua Kalin Kynsi -taskarista.

Tästä voi jo päätellä, että monet parhaista Mikki-tarinoista on taskareissa 1-100. Nykyään pahin virhe on se, että sivuja käytetään liian vähän, ja jännitystä ei keretä luomaan oikeastaan ollenkaan.
Barksi
Mikki Hiiren ääninäyttelijä on kuollut...

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/0 ... lwine.html
T@IK@VIITTA
Minä en Mikistä ole kiinnostunut. Jotkut tarinat ovat kylläkin kiinnostavia, mutta jotenkin hauskuus puuttuu kokonaan Mikki tarinoista. Aina vain jotai jännitystä, eikä melkein yhtään jotain huumorisarjaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7