Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Teemataskarit

(145 viestiä)
Ankkarock
Tämä Teema 18 Lahjaunelmia, oli mielestäni keskivertoteema.. plussaa tietenkin tarinoista, sillä kaikki olivat sopivasti Suomessa ennen julkaisemattomia.. aah!
Oolala..

No, ei siis mitenkään parhaimpia teemoja mielestäni tämä uusin, mutta menettelee..

Sitten näihin muihin: Parhain teema on tietenkin joko Banzai, Laki ja Järjestys, tai Velhojen Valtakunta..

Vaikka en normaalisti ole mikään Samurai-ninjatyyppiä, niin tämä Banzai- tee,ataskari teki minuun syvästi syvän vaikutuksen.. osittain tarinoiden vuoksi (no tottakai)..

Lain ja järjestyksen tarinat olivat loistavia.. Mikki tarinoita oli sopiva määrä, ja ATP-tarinat olivat erinomaisia..

Velhjon valtakunta oli myös siis loistava teemataskari.. Fantasia tarinoista en paljoa tykkää, mutta ne olivat tässä teemassa jotenkin niin upeita.. sopivat kuin kolikko kukkaroon.. tykkäsin myös Taikapannu-tarinasta.. jota oli viitatu tietty Taru Sormusten herrasta kirjoihin ja elokuviin..

Muita hyviä teemoja ovat ainakin Kääk, Munaajan paluu, Lahjajahti, Munaaja jne..

Itse omistan kaikki teemat, ykkösestä kahdeksanteentoista. ;D
Peetukka
Teemanumerossa 19: Kaksoiselämää on Taikaviitan ensiesiintyminen ja kolme muuta Guido Martinan tarinaa! Ai että, tämä on pakkohankinta!
Kääk13
Joo. Itsekin huomasin ja tätähän on odotettu. Kaikki suomessa ennen julkaistut tarinat olenkin jo lukenut ja omistan, mutta eipä ole niin väliä.
Yksi Martinan tarinoista on vieläpä suomessa julkaisematon ja miltei 60-sivua pitkä. Ai, varmasti herkku. ;D
Toivottavasti ovat värittäneet vanhat sarjat uudelleen. Painojälki on vanhoilla väreillä hieman kehnoa.

Tuota ilmestymisaikaa vain jäin ihmettelemään.
Eikös tuon kirjan pitänyt ilmestyä vasta ensi viikolla?
Jostain sain sellaisen käsityksen.
Inducks kuitenkin väittää, että kirja olisi julkaistu eilen.
Ainakin Roope-setä-lehden toimitus sanoi kirjan ilmestyvän vasta helmikuussa.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tuota ilmestymisaikaa vain jäin ihmettelemään.
Eikös tuon kirjan pitänyt ilmestyä vasta ensi viikolla?
Jostain sain sellaisen käsityksen.
Inducks kuitenkin väittää, että kirja olisi julkaistu eilen.
Ainakin Roope-setä-lehden toimitus sanoi kirjan ilmestyvän vasta helmikuussa.

Perunamaakin näyttää että ilmestyisi vasta 10.2., että ei olisi edes ensi viikolla. No, en tiedä miten on. Pitää käydä ilmeisesti kaupassa katsomassa.
Ankkarock
Aku Ankan teemataskari 19- Kaksoiselämää on todellakin pakko saada.
Minua ei haittaa, vaikka olenkin jo lukenut tuon Guido Martinan ja Giovan Battista Carpin tarinan Akun hahmonvaihdos (Huom: Julkaistu ainakin taskukirjassa 41).

Aku Ankan kotisivuilta, luin, että Teema sisältää vain 3 tarinaa.. harmi..
Mutta sisältäähän Akun hahmonvaihdos peräti 66 sivua sarjakuvaa, ellei enemmänkin.

Seuraava tarina, onkin sitten jo Romano Scarpan ja Guido Martinan yhteistyötä.
Loistavaa! Tässä kirjassa on ainesta kaikkien aikojen parhaaksi teemataskariksi Suomessa!

Vaikka sisältääkin ainoat kolme tarinaa (en ole varma, mutta aku ankan kotisivuilla kirjastossa lukee, että kyseinen kirja sisältäisi vain ne 3 tarinaa), on kyllä loistava teema tulossa..
Roope Ankka säästölippaaseen on saatu rahat teemataskariin.
Ostan tuon teeman mahdollisesti samalla kun hankin uusimman taskarin.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockAku Ankan kotisivuilta, luin, että Teema sisältää vain 3 tarinaa.. harmi..
Siinä on 11 tarinaa. Neljä yksisivuista ja seitsemän pidempää.

Lainaus:Mutta sisältäähän Akun hahmonvaihdos peräti 66 sivua sarjakuvaa, ellei enemmänkin.
Akun hahmonvaihdoksessa on 59 sivua.
Kääk13
Tänään kävin ruokatunnilla ostamassa uusimman Taikaviitta taskarin ja onhan se komea. Varsinkin kansi on kovasti mieleeni. Tai pitäisiköhän minun puhua imperfektissä. Voi prkl!
Puoli kahden kahvitauolla erehdyin jättämään kirjan koulurakennukseni ala-aulan tasanteelle jossa oli myös vihkoni ja kavereitteni kansiot. Poistuin paikalta vain kolmeksi minutiksi ja kun palasin, ei taskaria ollut missään. No, ajattelin tietysti, että luokkalaiset ne tässä taas minua "kiusaavat", mutta... Kirjahan oltiin varastettu.

En tiedä kuka, mutta painelin samantien kansliaan reksin juttusille ja pyysin häntä tekemään asialle jotakin. Epäonnekseni juuri varkauspaikalla ei ollut kameraa, josta tarkistaa tilanne, joten jouduin tyytymään typerään ilmoituslappuseen, jossa reksi pyytää kohteliaasti ottajaa palauttamaan kirjan. Olisin toki itsekin voinut kirjoittaa, mutta ajattelin, että saisin paperille vain painokelvotonta tekstiä, joten tyydyin siihen mitä reksi sai aikaan.

Miten joku voi olla noin noin lapsellinen? Käyn sentään ammattikoulua. Luulisi tässä iässä jo olevan älliä tarpeeksi, että osaa jättää tuollaiset typeryydet tekemättä.
No, toivon totisesti, että kirja palautetaan mahdollisimman huonossa kunnossa, että saan perittyä varkaalta kokonaan uuden opuksen. Se olisi tarpeeksi suuri rangaistus.
>:( :( @¤#%
Fauntleroy
Ohoh, jopas sattui Kääk. Tässä se tuli taas osoitettua: Älkäämme jättäkö sarjakuviamme julkisille paikoille! Ne ovat haluttua tavaraa...

No, toivottavasti taskarisi vielä löytyy. Itselläni ei henk. koht. kokemusta tällaisesta ole, mutta voin (lähes) kuvitella miltä tuntuu.
Salwer1st/
Harmi juttu, Kääk. Toivottavasti voro jää nalkkiin tai kirjan kannessa komeileva Taikis nappaa hänet :D.

Onko Kaksoiselämää jo ilmestynyt? Ja siinähän on siis Akun hahmonvaihdos? Arvatkaa vain ryntäänkö heti pienen läksyjen lu'un jälkeen kauppaan, tai oikeastaan voisin mennä jo heti.
Akuhullu97
On kyllä kauhea juttu menettää taskari, harmi Kääk. Toivottavasti se löytyy, tai saat uuden mahdollisimman halvalla. Ja oma mielipiteeni teemoista:

Teemataskarit ovat kieltämättä lähes poikkeuksetta todella hyvää luettavaa. On juuri hyvä, kun ne on jaoteltu teemoihin, että voi sitten ihan päättää, haluaako ostaa vai ei. Välillä on ärsyttävää, kun tietää, että jossain julkaisussa on yksi tarina, minkä haluaisi lukea, ja 10, mitkä eivät kiinnosta pätkääkään. Teemoissa voi vähän paremmin päättää, pitääkö esim. kauhutarinoista, joulutarinoista ym.

Itse ostan aina uusimman teeman, mieluiten hiukan jäljessä divarista halvemmalla. Pidän todella paljon joulu-teemoista. Niissä on yleensä mahtavia tarinoita, ja sitä aitoa ankkamaista sarjaa, jota nykyään näkyy kovin vähän. Rekiretki-teema, numero taitaa olla 6, on todella hyvä, mielestäni paras jouluteema. Tuossa taskarissa tarinat sisältävät aitoa joulunhenkeä, ja juonet ovat kohdallaan. Tarina, "Pikku-Aku: Joulupukin takaperoiskello" on mahtava. Tekijät hieman tuntemattomia, mutta juoni mahtava ja piirroksetkin myös! Tuo taskari sisältää kaikenlaisia nimitekijöitä kuten Andrea Ferrariksen.

Hyvänä teemana on jäänyt mieleen myös ensimmäinen omaistamani teema, KÄÄK!, numero on 7. Taskari sisältää mahtavan Giovan Battista Carpin(?) piirtämän sarjan, "Salaperäinen Herra Monsteri". Tuossa sarjassa on italialainen kerronta, juoni, sekä piirrosjälki parhaimmillaan! Kannattaa ehdottomasti tuo ostaa.

Pidän myös paljon Taskarin Teemanumero 4: stä. Nimihän tuolla on "Munaaja - Kauhua Ankkalinnassa". Tuo on mahtava teema, pidän paljon kauhusarjoista. Tuohonkin opukseen mahtuu paljon hyviä tekijöitä. Tuon kyseisen taskarin kansi on todella vetävä, se suorastaan kutsuu luokseen. :^D Myös tuo nimi on hyvin väännetty "Manaaja"-kauhuelokuvasta. Hyvä!

Itselläni on kaikki teemat, lukuunottamatta ykköstä. Sille olisi kyllä paikka kirjahyllyssäni, ja se paikka täyttyykin vielä. Toivottavasti pian. Tarkoituksena olisi sekin saada kokoelmaa täydentämään, ja lukuintoa tyydyttämään. :^D Olen kyllä sen jo lukenut, mutta itse ne siis omista sitä. Ihan hyvä sarja tämäkin, nämä Teemat siis.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Tarina, "Pikku-Aku: Joulupukin takaperoiskello" on mahtava. Tekijät hieman tuntemattomia, mutta juoni mahtava ja piirroksetkin myös!
Tosiaan ihan hauska ja kiinnostava sarja. Käsikirjoittaja Ambrosio nyt ei mikään hirveän tuntematon ole, mutta piirtäjä Soffritti on jokseenkin tuntematon nimi (kaverilla on aika lennokas tyyli). Oli miten oli, tuo sarja on kaikessa humoristisuudessaan jäänyt mieleen.

Lainaus:Hyvänä teemana on jäänyt mieleen myös ensimmäinen omaistamani teema, KÄÄK!, numero on 7. Taskari sisältää mahtavan Giovan Battista Carpin(?) piirtämän sarjan, "Salaperäinen Herra Monsteri".
Taitaa kuitenkin olla pelkkä mosteri. ;) Tuohan on se tarina, jossa vieraillaan oopiumluolassa ja murretaan Hannun selkää yms. Ja asialla tietysti G. Martina. Mutta ei siitä sen enempää.

Hienoa työtä tämä uusin teema. Varmasti ainekset parhaimpaan teemanumeroon. Vielä en ostanut, mutta tämän viikon aikana viimeistään. Itseni mielestä paras teema on viides, eli Velhojen valtakunta:

- se oli ensimmäinen teemani
- sain sen, kun voitin Aku Ankan palkintotehtävässä (oli todella kova juttu silloiselle 9-vuotiaalle (enkä ole tämän jälkeen voittanut mitään niin hienoa...))
- sisältää Taikamiekka-trilogian, joka on ehkä paras tarinasarja mitä on ikinä tehty (suvereenisti ainakin De Vitan paras sarja)
- muutenkin fantasia on aina ollut lähellä sydäntäni
- se on vain niin järisyttävän onnistunut paketti!
Akuhullu97
Niin, kysehän on Salaperäisestä Herra Mosterista. Ikävä kyllä sain tietää tuon vähän yli pari tuntia viestin lähetyksen jälkeen. Totta on. ;D
Karhula
Uusin teema oli ihan vakuuttava; tarinavalinnat melko hyvät. Petyin ehkä hieman viimeiseen tarinaan, jos katsoo Martinan muita tarinoita, mutta tarina oli silti hyvä, muttei Martinan arvosana-asteikolla. (Ristiriitaa..? :-X)
Ehkei rahkeet yllä ihan parhaimman teeman syrjäyttämiseen, mutta silti hyvä.
samppali
Vaikka en Akuja enää keräilekään, enkä ole pitkään aikaan mitään ostanutkaan, tämä uusin teema taitaa lähtä illan kauppareissulla matkaan. Sen verran positiiviselta näytti. Hienoa että Taikaviitalle tuli oma teema. Palaan lukukokemuksen jälkeen kommentoimaan ja kritisoimaan, jos kritisoitavaa on.
T@IK@VIITTA
Ne ovat minun mielestä hyviä, koska niissä on aina joku teemana, ja se on täynnä sitä samaa sarjakuvaa. Itse olen ostanut niitä 6. Kaikki ovat olleet hyviä :) . Hinta kyllä voisi olla vähemmän.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10